Sizce amacı nedir

Ciddi si kalmadi dava günü belli oldu
 
Evden ayrıldigimdan beri beni aramadı 3 ay geçti bn açtım bu işi oyuncak etti
Tiktok'u kapat kullanma.Bence delil arıyor o.Hareketlerine uslubuna dikkat et.Gorusme onunla.İftiraya uğrayabilirsin.Ustune tazminat alamazsın.
Ben düğün altınları için diye düşündüm.
 
Çekişmeli boşanıyorsunuz sakın laf sokacağım diye ya da ay hayatımı yaşıyorum görsün diye bisey paylaşma. Hatta bu süreçte hiç paylaşım yapma en ufak şey aleyhine döner. Evli karım tiktoklarda takılıyor ondan boşanıyoruz dese aklayamazsın kendini. Malesef durum bu sosyal medyanın yuva yıktığını iddia eden çok insan var emsaller var. Yerinde olsam paylaşmam bitene kadar anlaşmalı olsa neyse. Çekişmeli de böyle oluyor
 
Tiktoktan canlı yayın falan yapıyor musun?
Canlı yayınlar sorun yaratabilir.Umarım sıkıntılı yayın video yoktur.Engellesende farklı bir hesapla girer alır ekran kaydını.
 
Gerçekten sosyal medya yuva yıkıyor.Komşumdan şahidim.Kadın bir kaptırdı kendini en son tazminat ödememek için anlaşmalıya dönmeye çalışıyordu.
Ve bu arkadaşım normalde çalışmayan bir bayan nafaka tazminat onun alması gerekirken canlı yayınlardan dolayı güven sarsıcı durum oluşmuş kendisinin ödemesi çekişmelide kesin gibi.
 
Tiktok başlı başına sıkıntılı bir ortam zaten.
 
Tiktok başlı başına sıkıntılı bir ortam zaten.
Bu kişinin kendisine göre değişir bence.İnsanın içinde varsa tiktoktan yapmaz instagramdan yapar.Kendini bilen insan nerde olursa olsun yapmaz.Ben ve eşimde tiktok bakıyoruz.Ama video paylaşmayız canlı yayın açmayız..Hesaplarımız birbirimizde vardır.Komik videolara veya işle ilgili paylaşım yapan hesaplara bakıyoruz.
İçinde varsa sosyal medyaya bile gerek yok her türlü yapılır zaten.Sosyal medya sadece bunu kolaylaştıran bir araç.
 
Muhtemelen bu kisiler yüzünden bir çok erkek nafaka tazminat ödememek için ve hatta kendileri almak için bu tür iftiralara dahi girecekler gibi düşünüyorum..
 
Bende Instagram Facebook var eskiden çok zaman geçirirdim.Ara ara bakıyorum tiktok'da indirdim.Biraz video izledim ama sevemedim orayı.Zaman kaybı falan.
 
Muhtemelen bu kisiler yüzünden bir çok erkek nafaka tazminat ödememek için ve hatta kendileri almak için bu tür iftiralara dahi girecekler gibi düşünüyorum..
Yani olabilir.Ona birşey diyemem.Bu konudaysa biz sadece hanımefendinin dediklerine göre yorum yapıyoruz.Umarım bu hanımefendi sorunlu şeyler yapmıyordur o platformda.Umarım iftiradır ve mahkemede ortaya çıkar tersi durumda sıkıntı yaşar hanımefendi.
 
Muhtemelen bu kisiler yüzünden bir çok erkek nafaka tazminat ödememek için ve hatta kendileri almak için bu tür iftiralara dahi girecekler gibi düşünüyorum..
Beraber yaşamışlar ya.Bence düğün altınlarını esine vermeliydi.Esyalari kim aldıysa paylasmalilardi.
 
Tiktoktan canlı yayın falan yapıyor musun?
Canlı yayınlar sorun yaratabilir.Umarım sıkıntılı yayın video yoktur.Engellesende farklı bir hesapla girer alır ekran kaydını
 
Anormal biseyin yok mine ölmez in videosunu paylaşmıştım hesabımı.sildim ne olur ne olmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…