Ay bakarsa baksın ya kız sen hala akıllanmadın mı? Ne amaçla baktığının ne önemi var Allah aşkına sizin durumda3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Tiktokta avlanıyor musun ona bakmıştır, delil arıyor dava için.3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Bmcde delil ariyorTiktokta avlanıyor musun ona bakmıştır, delil arıyor dava için.
Bnde amacının bu olduğunu düşünüyorum direk engelledimHesabınızı gizleyin boşanma davası için kanıt bulmaya çalışıyor olabilir tazminat vesaire koparma veya sizi kusurlu gösterme amaçlı
Bnm için bitti Nisan'da ilk dava var ne yaparsa yapsın bittiAy bakarsa baksın ya kız sen hala akıllanmadın mı? Ne amaçla baktığının ne önemi var Allah aşkına sizin durumda
Bacım bitti nisanda davamvar yasayanlar varsa bilgi verirse bnde uyanık oluyumDavada kullanmak için açık arıyodur. Kurtul artık şu kanser evlilikten
Nisan'da davam var bitecek inşallahDavada kullanmak için açık arıyodur. Kurtul artık şu kanser evlilikten
Akillandim da niyeti ne onu anlamaya çalışıyorumAy bakarsa baksın ya kız sen hala akıllanmadın mı? Ne amaçla baktığının ne önemi var Allah aşkına sizin durumda
Dikkat et seni gafil avlamaya çalışıyor3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Farkettim engelledim hemenDikkat et seni gafil avlamaya çalışıyor
Ciddi ciddi bosanacaksan sosyal medya Instagram Facebook Twitter tıktık engelle konusma.3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Anlaşmalı boşanma mi.Ne zaman basvurdunuz.Nisan'da davam var bitecek inşallah
Bnde ona bayilmiyorum ztn bakan oSana bayılmadığı kesin şu aşamada. Ya delil arıyor ya da öylesine baktı
Anlaşmalı boşanma mi.Ne zaman basvurdunuz.
Ciddi ciddi bosanacaksan sosyal medya Instagram Facebook Twitter tıktık engelle konusma.
Birinci dava derken.Anlasmali mi benim de davam anlaşmalı.Ekimde başvurdum.Ben 3 ay sonraya mahkeme günü alındı.Bu iş ciddi Nisan'da birinci.dava var 3 aydır konusmuyirum evide bosalttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?