- Konu Sahibi esraylmz03
-
O eskidenmiş kara kış üşütünce gerçekten olmayabilir ama şuan evler rahat eviniz dağın başında dokuz ay kar görüp soba yakmıyorsanız.Belli bir zamanı var demek ki Allah hayırlısını nasip etsin.Kızlar 2 senedir çocuğumuz olmuyo sebepsiz yere herşeyi yaptırdık bi film çekilmedi kan tahlillerimiz iyi çıktı neyse benim küçüklüğümden beri bi sorunum var hayatımda terlik giymedim buz gibi yere basmayı çok severim ayaklarımın altı buz gibi olur yine de giymezdim annem babaannem derdi kü bak gör senin çocuğun olmaz hep buz gibi ayakların derlerdi sizce alakası var mı bununla
Ya oyle bisey olsaydi, Romenlerin cocugu olmazdi. Yaz kis yalinayak hepsi.
Ya oyle bisey olsaydi, Romenlerin cocugu olmazdi. Yaz kis yalinayak hepsi.
Valla kafam karisti, aydinlatin beni pleaseeÇünkü romen ayrı,roman ayrı :)
Valla kafam karisti, aydinlatin beni pleasee
Hakkaten yanlis kullaniyormusum. Tesekkurler :)Romen,sizin yazdığınız yani Romanyalı yabancı uyruklular. Romanlar ise türk çingeneleri olur :)
Ben Romanyalıyım o yüzden takıldım yazınıza :):)
Kızlar 2 senedir çocuğumuz olmuyo sebepsiz yere herşeyi yaptırdık bi film çekilmedi kan tahlillerimiz iyi çıktı neyse benim küçüklüğümden beri bi sorunum var hayatımda terlik giymedim buz gibi yere basmayı çok severim ayaklarımın altı buz gibi olur yine de giymezdim annem babaannem derdi kü bak gör senin çocuğun olmaz hep buz gibi ayakların derlerdi sizce alakası var mı bununla
Direk ondan diye gelmedi de aklıma belki sürekli hasta olup iltihap enfeksiyon kapıp o da olumsuz etkiliyorsa ondandır diyecektim ama çok şükür bir sorun çıkmamış strestendir benceKızlar 2 senedir çocuğumuz olmuyo sebepsiz yere herşeyi yaptırdık bi film çekilmedi kan tahlillerimiz iyi çıktı neyse benim küçüklüğümden beri bi sorunum var hayatımda terlik giymedim buz gibi yere basmayı çok severim ayaklarımın altı buz gibi olur yine de giymezdim annem babaannem derdi kü bak gör senin çocuğun olmaz hep buz gibi ayakların derlerdi sizce alakası var mı bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?