• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce alakası var mı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 2 senedir çocuğumuz olmuyo sebepsiz yere herşeyi yaptırdık bi film çekilmedi kan tahlillerimiz iyi çıktı neyse benim küçüklüğümden beri bi sorunum var hayatımda terlik giymedim buz gibi yere basmayı çok severim ayaklarımın altı buz gibi olur yine de giymezdim annem babaannem derdi kü bak gör senin çocuğun olmaz hep buz gibi ayakların derlerdi sizce alakası var mı bununla

Herşey normal çıktıysa stresten olmayabilir. İkinizin de bir sorunu yok diyorsun.

Bence alakası yoktur :/ kafaya taktıkça Bebek olmaz derler acaba çok mu taktınız? Akışına bırakınca oluveriyor

Kızlar 2 senedir çocuğumuz olmuyo sebepsiz yere herşeyi yaptırdık bi film çekilmedi kan tahlillerimiz iyi çıktı neyse benim küçüklüğümden beri bi sorunum var hayatımda terlik giymedim buz gibi yere basmayı çok severim ayaklarımın altı buz gibi olur yine de giymezdim annem babaannem derdi kü bak gör senin çocuğun olmaz hep buz gibi ayakların derlerdi sizce alakası var mı bununla
O eskidenmiş kara kış üşütünce gerçekten olmayabilir ama şuan evler rahat eviniz dağın başında dokuz ay kar görüp soba yakmıyorsanız.Belli bir zamanı var demek ki Allah hayırlısını nasip etsin.

Eskiler hep oyle derdi usutursen cocugun olmaz diye ama sanmiyorum.

Sokakta kagit toplayanlar, dilenenler vs vs karda kista terlikle dolasiyorlar hepsinin boy boy cocuklari var, hic alakasi oldugunu sanmiyorum.

Ben de telefonu hep cebimde taşıyorum diye annem çocuğun olmaz derdi. 2 sene çocuğum olmadı hep annemin bu sözü aklımda çınladı :D gel gelelim şimdi 16 aylık bebeğimi sallıyorum :P

masallah iki tane cocugum var ve dediginiz gibiyim
evde esim bile ciplak ayakli kontes der , karda kista bile corap giymem yada en incesinden giyerim gostermelik
bununla alakali olsaydi benim hic olmamasi gerekirdi
fiziksel olarak doktorlar bir sebep bulamadiysa stres yuzunden olmayabilir
atin kafanizdan coxuk fikrini , baska seylere odaklanin , hamile kalirsiniz merak etmeyin :)

Adet düzensizliği var mı peki? Dediğin şeyle alakası yoktur gibi geliyor ama üşüte üşüte iltihap ,sistit gibi şeylere davetiye çıkarabiliriZ ve bu sebeple olmayabilir.Benim Babannem de derdi evlendim evleneli terlik çorap hiç eksik etmiyorum.Çok şükür mantar vs. Yaşamadım.Yine de dikkat et sen.prolaktşn hormonun tekrar yükselmiş olabilir yada kilo problemi var mı bilmem ama?

O zaman yabancıların hiç olmazdı
İnsanlar kış günü parmak arası terlikle geziyor

Ayaklara el muamelesi yapıyor
Bizim gibi ayakları çok koruyup kollamıyorlar

Direk ondan diye gelmedi de aklıma belki sürekli hasta olup iltihap enfeksiyon kapıp o da olumsuz etkiliyorsa ondandır diyecektim ama çok şükür bir sorun çıkmamış strestendir bence

Back