sizce adetki yerlesme kanamasimi

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar benim ilk denemem ve cok umitliydim ill oldgu icin adetime 4 gun var her ay duzenli adet olurum ama bende kasik agrisi var ve kahverengimi tam anlayamadim gunlik pedde gordum hafif leke olmus netten baktım ama size sormak istedim yerlesme kanamasi olsa diyelim agri olurmu sizce bu ne uyuyamadim size sormak istedim (

Eğer doğum kontrol hapı kullanıp buraktıysan oluyor birkaç ay ara kanama bazı kadınlarda. O da olabilir.

Hyr cnm kontrol hapi kullanamdim esim korunuyordu snra bebek istedik bu ay ilk defa korunmasiz yaptik adet olmama 4 gun var ama boyle kahverengi leeke ve kasik agrisi var bnun devami adetmi deilmi anlayamadim uzuldum suan

Hyr cnm kontrol hapi kullanamdim esim korunuyordu snra bebek istedik bu ay ilk defa korunmasiz yaptik adet olmama 4 gun var ama boyle kahverengi leeke ve kasik agrisi var bnun devami adetmi deilmi anlayamadim uzuldum suan
Canim ben yerleşme yaşamadım... Fakat yerleşme dediğin şekilde oluyor... Adet kanaması mi yerleşme mi yarın öbür gün daha iyi anlarsın eğer kanamaya dönerse önündeki çalışmalara odaklanirsin üzülme...fakat kasık ağrısı ve arada adet olacakmissin gibi ağrılar hamileliğin ilk evrelerinde çok normal... O yuzden kesin bir şey söyleyemem...dilerim yerleşme kanamasıdir...:)

Canim benim agzindan bl damliyor suan agrim vr ve hafif lekeler var pede coiook az geliyor peceteyle slince belli oluyor uyuyamiyorum ikide bir tuvalete gdiyorum geldimi dye cok meral ettim yrn olsun nolcaksa olsun cok umutlandim adete 4 gun var nasil gecicek 4 gun derken dha uzun zaman beklemek istemiyorum ama Allah blir tabikide

Hakkında hayırlısı olsun canim... Normal adetrenginden daha açık renkte olur yerleşme... Veya kahverengi derler... Uyumaya ve sabretmeye çalış... Bebisin en kısa zamandagelir iinşaAllah...bende gündüz uyudum şimdi uyuyamiyorum...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…