sizce adet oldum mu?

ece232

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
53
10
27
12 yasindayim. Bende beyaz akinti vardi. Sonra 22 ocak ta çok azicik kan geldi. 4-5 gün surdu. Ped taktim ama akmiyodu sildigimde geliyordu kan. Akinti var hala ama sanki sari-kahverengi gibi bi renge dönüştü. Ve kokulu. Daha önce hic adet olmadim ve beni en çok endiselendiren peşe akmamasi. Adetin rengi de normal kan rengiydi.sildigimde kan baya geliyordu. Lütfen bilginiz varsa paylasirmisiniz. Adet oldum mu? Adetin kokusunda biraz ekşimsi.

Evet olmuşsunuz,beyaz akıntın sürekli mi var eğer sürekli var ise annene anlat doktora gidin.

adet olmuşsun. önümüzdeki aylar belki gecikmeli olabilirsin endişelenme sakın.benimde ilk gün 4 gün sürmüşdü.

Evet adet olmussun. Ilk zamanlar duzensiz olur adetlerin ama sonralari duzene girer.karin agrisi calamity olabilir belki, kendini sicak tut, genc kiz oluyorsun artik endiselenecek birsey yok :)

Evet adet olmussun. Ilk zamanlar duzensiz olur adetlerin ama sonralari duzene girer.karin agrisi olabilir belki, kendini sicak tut, genc kiz oluyorsun artik endiselenecek birsey yok :)

Evet adet olmussun. Ilk zamanlar duzensiz olur adetlerin ama sonralari duzene girer.karin agrisi calamity olabilir belki, kendini sicak tut, genc kiz oluyorsun artik endiselenecek birsey yok :)
Karin agrim yok. Arkadasiminda hic olmazmış agrisi. Çok saolun. İyiki sormusum :)

adet olmussun fakat ayni zamanda enfeksiyonun var... bi an önce doktora gidiyosun..saglik ocagina git hemen bi ilac yazar gecer merak etme. akinti ve koku enfeksiyondan... ihmal etme olur mu

adet olmussun fakat ayni zamanda enfeksiyonun var... bi an önce doktora gidiyosun..saglik ocagina git hemen bi ilac yazar gecer merak etme. akinti ve koku enfeksiyondan... ihmal etme olur mu
Ama kasinmiyor o yuzden ihmal edersem ne olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…