- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi Eflatun1234
Ben bi mavi yerde bide ortada çizgi görüyorum. Keşke ikiye ayirmasaydin daha iyi anlardik cnmTATLIM IKI TANEMI CIZGI PEKI :)) SASI BAK SASIRA DONDUM VALLAHI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi mavi yerde bide ortada çizgi görüyorum. Keşke ikiye ayirmasaydin daha iyi anlardik cnmTATLIM IKI TANEMI CIZGI PEKI :)) SASI BAK SASIRA DONDUM VALLAHI
bendeki bi küçük umut :) ayrıdım evet ama ikisinin ortasında olması lazım sanırım kuruyorum iyiceBen bi mavi yerde bide ortada çizgi görüyorum. Keşke ikiye ayirmasaydin daha iyi anlardik cnm
hayalet bı cızzgı gordum cnm 6 gun kala benımkı de boylydıtatlım hayırlı olsun şimdiden bende duramadım bügün test yaptım bat 14/06/2015 daha 6 gün var ama duramadım işte bir benimkinede bakarmısınız yoksa şaşı olacam :))) allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
Canim daha 6 gün var diyosun kuzenim adet günü yaptı anca resimdeki kadar çıktı sende beklemelisinbendeki bi küçük umut :) ayrıdım evet ama ikisinin ortasında olması lazım sanırım kuruyorum iyice
Hangimize dedin canimBence hamile olabilirsin, testi atmadıysan baksana cizgi netleşmiştir şimdiye kadar hamile isen ben de öyle olmuştu 1 gün sonra netleşmişti iyica
bak canım sana lınk atıyorum orda ben de senın gıbı soruyorum ılk sayfada koydugum teste bak senınkı daha bıle koyu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testi-yorumlar-misiniz-lutfennn.827818/canlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim -adre- canım seninde bebişin hayırlı olsun dua et ne olurrr kısmet
AYY DAHA BIR HEYECANLANDIM VALLAHI HAYIRLISI MASALLAH DEYIM CENIM NE OLUR DUANDA BENIDE ICINDEN GECIR INSALLAHbak canım sana lınk atıyorum orda ben de senın gıbı soruyorum ılk sayfada koydugum teste bak senınkı daha bıle koyu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testi-yorumlar-misiniz-lutfennn.827818/
testlerde cızgı vardı ama bı turlu resımde cıkmıolardı
SENDE VAR CNM AMA DAHA KUCUK SENINKI MINNNAK DAHAAYYY HEYECAN YA
AYY DAHA BIR HEYECANLANDIM VALLAHI HAYIRLISI MASALLAH DEYIM CENIM NE OLUR DUANDA BENIDE ICINDEN GECIR INSALLAH
Sende hamilesin gözün Aydın inş sağlıklı bir gebelik olurburda daha belli bir bakarmısınız lütfennn
Canim senin teste bi daha bakiyim dedim de evet şimdi gördüm cizgini :) kaç gün var adetineburda daha belli bir bakarmısınız lütfennn
sana demiştim eflatun, sor istersen kuzenine testi atmamışsaHangimize dedin canim
pınar bence sen testi tekrarla çünkü test penceresinde beyaz olan bölümde oluşması gerekiyor gebelik çizgisinin pencerenin dışında olusan çizgiler dogru olmayabilir, testi actıgın için zaten oksijenle temas ettiğinden bozulmuştur oTATLIM IKI TANEMI CIZGI PEKI :)) SASI BAK SASIRA DONDUM VALLAHI
yok canım mavi cizgideki değil rengi cok acık ama kırmızı cızgının yanındapınar bence sen testi tekrarla çünkü test penceresinde beyaz olan bölümde oluşması gerekiyor gebelik çizgisinin pencerenin dışında olusan çizgiler dogru olmayabilir, testi actıgın için zaten oksijenle temas ettiğinden bozulmuştur o
dur onu görmemişim bir daha bakayımyok canım mavi cizgideki değil rengi cok acık ama kırmızı cızgının yanında
amın canım ınsallah hayırlısı olsun ama amınnnnnÇok açık renkte kalın bir çizgi var orası mı oluşan 2. çizgi, oysa hamilesin bence