- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
-
- Konu Sahibi Eflatun1234
Bende bir çizgi görüyorum. Hadi hayırlısı.Kızlar kuzenimin adet günü bugün, dayanamayıp test yaptı genelde ikinci çizgi hiç çıkmıyordu diyip bana geldi hamileyim anlarım diye ama bende biraz daha koyu çıktığından buraya yazmak istedim aranızda böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldumu.. Resimi Yüklicem Bakarmisiniz rica etsem
Çıktı 32 çıkmıştı daha cok yeniydi bence yarın sabah ilk îdrarla tekrar yapım daha net olur fikrimce daha sonra kan testi yaptırınBi çizgi var ama rengi kırmızı değil bilmiyorum bakalım inşallah olur☺senin böyle çıktıktan sonra gebelik çıktımi kanda
Ay hadi inşallah çok bekledi hasta olmazsa yarın bitane daha yaparız artikBende bir çizgi görüyorum. Hadi hayırlısı.
Bugün hasta olcagi gün eğer olmazsa yarın bi test daha yapicazÇıktı 32 çıkmıştı daha cok yeniydi bence yarın sabah ilk îdrarla tekrar yapım daha net olur fikrimce daha sonra kan testi yaptırın
Bi iz var ama kırmızılık çok yok hayalet çizgiden birazdaha belirgin sankiBenimde böyleydi bir hafta sonra daha koyulaşır Çok yeni gebelik doktora hemen gştmesin iki hafta beklesin kesin sonuç için hayırlı olsun
Bugün adet günü daha olmadiAdetine kaç gün var Arkadaşının ilk test böyle oluyor erken yapınca
Ben hamileyim canım kızım olcak☺bu kuzenimin ama yinede çok heycanliyiz kaç aydır bekliyorhayırlı olsun bencede bebişiniz gelmiş
Canim sen bu gebelik testini ikiye ayırdin nereye bakıcagimi anlamadim bi mavi yerde bide yanında çizgi varburda daha belli bir bakarmısınız lütfennn