kızlar bu sabah malum kötü haberle başladı, Müslüm Babayı da kaybettik. bu sene başlarken herkeste bi sıkıntı vardı malum 13'ten dolayı cevremde herkes bi an once bitsin gecsin bu sene modundaydı. ben tamamen hurafe olarak bakıyordum olaya ama bu seneki kadar kayıp daha önce yaşanmamıştı herhalde, herşey ters gitmeye başladı. 13le ilgili kötü anısı olan var mı merak ettim
Batıla girdiğini düşündüğüm için pek itibar etmem ancak yinede uçağa bineceğim tarihin ve nedense koltuk numarasının 13 olmamasına dikkat ederim -bu ne perhiz -bu ne lahana turşusu değilmi
evet yurtdışı ucuslarda 13 numaralı koltuk yok. aslında bizim ülkemizde, dinimizde bi anlamı yok 13ün ama bu sene gercekten çok uğursuz başladı, herkes aynı seyi söylüyor, ya da biz mi on yargılıyız rakamdan dolayı bilemedim. ben de takılmamaya calısıyorum aslında ama ayın 13lerinde eğer dikkat edersem üzerimde bi gerginlik oluyo ister istemez. mesela abimin doğum günü kasımın 13ü. abime acaip düşkünümdür ben ama abim yanımdayken sürekli sakarlık yapıyorum bi seyler kırıyorum düşüyorum filan adam bildiğin ugursuz :)) töbe töbee
kızlar bu sabah malum kötü haberle başladı, Müslüm Babayı da kaybettik. bu sene başlarken herkeste bi sıkıntı vardı malum 13'ten dolayı cevremde herkes bi an once bitsin gecsin bu sene modundaydı. ben tamamen hurafe olarak bakıyordum olaya ama bu seneki kadar kayıp daha önce yaşanmamıştı herhalde, herşey ters gitmeye başladı. 13le ilgili kötü anısı olan var mı merak ettim