• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 1 tercihim gelirmi ?

zeynepkaradi1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
35
-52
16
31
Herkese merhaba tercihlerimin en başına esenyurt üniversiteni yazdım ikinci kısmınada girne amerikan üniversitesi yazmış bulundum anestezi bölüm dikkat etmediğim için ve hiç gitmek istemiyorum bir yılım çöp olucak oyüzden Esenyurt üniversitesine bile şu an razıyım okulun taban puanı 220 ve puanım 230 %50 indirimli seçtim gelirmi sizce esenyurt gelmezse kıbrıs gelicek büyük ihtimal 204 onunda puanı ve asla gidemiycem.

Son düzenleme:
Hangi bölüm biz nereden bilelim? Puan değil, sıralama önemli. Muhtemelen de iki milyonlarda falansınız. Esenyurt’a giderken yoldaki tabelaları okusanız o üniversitemsi apartman dairesinde okumaktan daha çok katkısı olur. En azından ailenizin parası ve yıllarınız çöp olmaz çok da dert etmeyin.

Hangi bölüm biz nereden bilelim? Puan değil, sıralama önemli. Muhtemelen de iki milyonlarda falansınız. Esenyurt’a giderken yoldaki tabelaları okusanız o üniversitemsi apartman dairesinde okumaktan daha çok katkısı olur. En azından ailenizin parası ve yıllarınız çöp olmaz çok da dert etmeyin.
Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten kalp kırmanın bir manasıda yok.

Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten kalp kırmanın bir manasıda yok.
Yahu sıkıntılı mısınız nesiniz? Ne bölüm yazmışsınız ne bir şey, biz nereden bilelim ne gelir ne gelmez?

Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu. :işsiz:

Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten
Yahu sıkıntılı mısınız nesiniz? Ne bölüm yazmışsınız ne bir şey, biz nereden bilelim ne gelir ne gelm
Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu. :işsiz:Formun mantığı insanlara istediği gibi üstten konuşma hakkı veriyorda benim mi bir bilgim yok ?

Cidden sıkıntıların var senin 😂
Aynen(!) İnşallah Esenyurt’una kavuşursun arkadaşım, kavuşamazsan da üzülme Esenyurt kaybeder. Erkek arkadaşın yazdırmış ya tercihlerini Esenyurtlu mu? Hamilelik testi de atmışsın siteye, beben olursa bir de harika olur. Troll seni. Raporladım.

Küçük yüzdelik dilimlerdeki, çok puanlı ve ortalama ilk 50.000 içindeki kişilere kabataslak "evet şu üniversite gelir" denilebilir ama sizin sıralama koca okyanusun içinde. Onun için açıklanmadan bilemeyeceksiniz maalesef

Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu. :işsiz:
Aynen(!) İnşallah Esenyurt’una kavuşursun arkadaşım, kavuşamazsan da üzülme Esenyurt kaybeder. Erkek arkadaşın yazdırmış ya tercihlerini Esenyurtlu mu? Hamilelik testi de atmışsın siteye, beben olursa bir de harika olur. Troll seni. Raporladım.
Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .

Çok terbiyesizsiniz. Önce eğitim evet ama fakülte eğitimi değil. Kişisel eğitim ve ahlak , terbiye. Kibledim sizi.
Terbiyeyi senden öğrenecek değilim sürekli bi düşmanlık beslercesine kibirli konuşanda ben değilim burada herkesin özgür bir şekilde yorum yapma hakkı tabikide var ama bu karşı tarafı rencide edecek şekilde ise eğer susup saygı gösterisi yapmam ama belliki yan hesap kullanıyorsun.

Kızlar şunu mahkemede bi ağlatsanıza gözünüzü seveyim.
Diyosun :KK53: :21:

Bir de konuyu tamamen değiştirmiş, en başta ne puanı, ne bölümü ne şehri, hiçbir şey yazmıyordu. Haliyle insanlar neye yorum yapacağını bilemedi. Bunu söyleyince de suçlu oldular :63:

Diyosun :KK53: :21:

Bir de konuyu tamamen değiştirmiş, en başta ne puanı, ne bölümü ne şehri, hiçbir şey yazmıyordu. Haliyle insanlar neye yorum yapacağını bilemedi. Bunu söyleyince de suçlu oldular :63:
En sevdiğim biliyorsun. Ablanı sok devreye, halletsin 😂😂

İlk tercih gelmezse ikincisi gelir ayriyetten. Ayriyetten ikinci de gelmezse üçüncü artık. Siz neden ikinci tercihi istemezken yaptınız ayriyetten.
Ayriyetten sıralamayı falan boşverin arkadaşlar ayriyetten sıralama demişler ama bence önemi yok, arayın ösymyi aynen bu uslubunuzla soyleyin ne istediğinizi ayriyetten istediğiniz yere yerleşirsiniz ayriyetten olmazsa da seneye denersiniz nolacak sanki ayriyetten değil mi?

Back