Siz Zayıflayınca Eşinizde Ne gibi Değişimler Görüldü ?

pinkyeffect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
355
0
Bir alıntı ile başlamak istedim... Sorumu içtenlike yanıtlayan Slndmt' e teşekkürler... Elbet bir o değil bunları yaşayan...

Sizlere soruyorum zayıflayınca eşlerde neler değişti ??

cok tatlısın sekerım yenı bır konumuz daha olmus bende rahat rahat yazarım arada ıcımden gelenlerı

cok tatlısın sekerım yenı bır konumuz daha olmus bende rahat rahat yazarım arada ıcımden gelenlerı

Senden başka da yazan yok zaten... Herkes okuyup kaçıyor Burada kimsenin sevgilisi bile yok galiba ... Ah kilolu olunca sevgili de olmuyor koca da olmuyor galiba : )

pinkyeffect cim benim henüz 100 msjım olmadığı için özelden cevap yazamadım sana :) ben evli değilim henüz 20 yaşındayım
ama eşlerinizin size karşı duyguları depreştiyse ne mutlu sizlere Allah bozmasın

Kıs o zaman ben seni kimle karıstırdım :))))))))))))) İşin komiği ben de evli değilim hehehe

Valla benım sevgılım oldugu zaman güzel bi vücudum vardı.. Sonra git gide aldım sonra bigün kızlara bakarken falan ay ben kilo aldım şu kızlara bak incecikler dedim başladım zayıflamaya.. 56'dan 51'e düştüm şimdi ramazan çok veremiyorum ama vericem inşallah Boyum kısa oldugu için 46-47 olayım diyoruum :) Eğer öyle olursam sevgilim hep üstüme düşücek sanırsam çünkü şimdi bile kıskanıyor ehehe

cıddımısın ? hem 18 kılo verdın hem esın de degıstın ? ben de bugun yenı konu actım ve bu yola gırdım bu sabah. ıns ben de boyle paylasımlar yapacam

Eşim de bir değişim yok şuan :)) 11 kg verdim şimdiye kadar. dış görünüşe pek önem veren biri değil eşim yoksa evlenmezdi benimle Hatta diyet yapıyorum diye üzgün yalnız başıma yemek yiyorum artık diyor,ne güzel eskiden her şeyi yerdik diyor :) ama tabi bi yandan da iddaya girmişti benle veremezsin kilo hep diyetlerin yarım kalıyor diye. eskiden de hep yapar 1 hafta sürerdi çünkü :)) şimdi kararımı görüyor ve şaşkın. 3,5 ay oldu çünkü. manken gibi olcam diyorum hala olamazsın diyor,bilmiyor ki olamaz dedikçe daha da gaza geliyorum haberi yok

esım cok mutlu. heyecanlı da. destek olurum dıyor. yemegını sorun etmese bıle yeter bana. hep yemek ve temızlık bekler evde. kendıme zaman ayırmalıyım dedım tamam dedı. bakalım.

benım esım de kıloya onem vermez ama 100 lerı gordum adam bırsey demese de zayıf olmak ıstıyorum onun da hakkı. ustelık turlu turlu rahatsızlıklarım oldu zayıfken olmayacagına ınanıyorum. yaslılıgından korkuyorum dedı bır kez. bır de hastalansan kucagımda tasıyıp doktora goturemem dedı. uzulerek soyledı. bır de bebısımız olmuyor zayıflarsam olur belkı dıye dusunuyorum.

Tebrik ederim seni canım bende kilo vermeye hazırım şu an isveç diyetine başladım. Tabi sporla desteklicem bakalım.

Ben 2 aylık evliyim, eşimle tanıştığımda şimdiki halimden 20 kg fazlaydım, 4-5 ay gbi bi sürede evlenmeden önce 20 kg verdim..
Ama hala fazlam var.. bi 15 kg daha versem süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…