- 26 Haziran 2012
- 355
- 0
- Konu Sahibi pinkyeffect
Bir alıntı ile başlamak istedim... Sorumu içtenlike yanıtlayan Slndmt' e teşekkürler... Elbet bir o değil bunları yaşayan...
Sizlere soruyorum zayıflayınca eşlerde neler değişti ??
Sizlere soruyorum zayıflayınca eşlerde neler değişti ??
tesekurler canım bunları hıc dusunmemıstım buraya yazacağımı bır gun esım destek verdı ama basaracağıma inanmıyordu cunku ben hep kendımı kandırıyodum zayıflıcam deyıp durdum yıllarca ama 1 kılo bıle vermeden hep bırakırdım o da hıc ınanmıyodu doğal olarak spora bıle gıtcem dedığımde ınanmamıstı ve yapamazsın sıkılırsın dedı ve o gun parasını bıle vermedı bana ben tabıkı tutumlu olduğum ıcın kendı paramla gıttım 1aylık uyelık yaptırıp sporumuda yaptım geldım ve aksam soyledığımde sasırdı tabıkı ve uc gun verıyom bırakırsın zaten dedı ve benı sınır ettı ve tam 6 ay gıttım ve 18 kılo verdım tabıkı sonunda ben kazandım her zamankı gıbı sımdı o kendını beğenmıyo esım sen fıstık hatun oldun ben yaslımı gosterıyom gobeğim de cıkıyo sende hıc kalmadı ben nasıl erıtcem bunu deyıp duruyo ben aksamları ekmek yemıyom oda yemıyo artık sen genclestın bende sana yakın olayım dıyo komplekse gırdı resmen adam ve eskıden esımle alısverıs merkezıne gıderdık o alısverısı sevmezdı ve ben tek alısverıs yapardım o arabada uyurdu sımdı artık benı hıc yanlız bırakmıyo evde desen hep ustume dusuyokı sankı yenı evlıyız balayı cıftı gıbı her gunumuz ayrı bı guzel anlarsın ya canım