- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
neden hala kurtarmaya çalışıyorsunkuzum kafam harbi çok karısık. bide bizim iyice karıstı herşey ( nasıl kurtarıcam hiç bilmiyorum ilişkiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden hala kurtarmaya çalışıyorsunkuzum kafam harbi çok karısık. bide bizim iyice karıstı herşey ( nasıl kurtarıcam hiç bilmiyorum ilişkiyi
Çünkü seviyorum. Hemen bitti demek çok zor geliyo bazen.neden hala kurtarmaya çalışıyorsun
ama belki de hayırlısı budur bak buraya kadar danıştıysan bence senin içinde bitmiş sadece korkuların ve alışkanlık var şu güzel yaşlarına yazık etmeÇünkü seviyorum. Hemen bitti demek çok zor geliyo bazen.
Doğru söylüyorsunama belki de hayırlısı budur bak buraya kadar danıştıysan bence senin içinde bitmiş sadece korkuların ve alışkanlık var şu güzel yaşlarına yazık etme
kuzum benim ne de güzel konustun ya valla içim rahatladı bianbekaret kadar saçma bir mevzu yok...bekaretini kaybedince artık sen sen değil misin.karakterin kişiliğin masumiyetin her şeyin değişti mi?
sen hala aynı sensin hala kocaman yüreğin hala parlayan gözlerin var..böyle bir adamla sonsuza ulaşılamaz tabi ki ayrılır kendimi daha fazla keşfetme yolculuğuna çıkardım..sporla resimle şiirlerle ilgilenir bulmaca çözer çayımı yudumlar ohh mis derdim..
eğer böyle bir durum başınıza geldiyse hemen ayrılın..sevmekten vazgeçemiyorsanız ölenlerin arkasından bile 40.gün tüm mumlar sönüyor yine gülüyoruz bunu hatırlayın..hayat bir erkekle güzelleşmez sizin varlığınızla güzelleşir nefes alışınızla rüzgarla yağmurla:))
Ayrılmayıp da napcan....evliliğe gitse sonu yok,şimdi değer vermeyen evlenince suratına bakmaz.ömür boyu mutluluk daha önemli.Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??