• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız ???

Ayrılırdım ki ayrıldım da. Ondan sonraki ile de ayrıldım bir sonraki ile de ayrıldım.Hiçbirinde de konu bekaret değildi. İlk erkek arkadaşım dışında hiçbir erkek arkadaşım bunun konusunu bile açmadı.Asla bende bu konuyu gündeme getirmedim. Ama benim çevrem zaten bu şekilde bakan insanlardan oluşuyor. Ben erkekten bakirlik beklemiyorsam karşımdaki erkek de benden bekaret bekleyemez. 4. Erkek arkadaşımla evliyim 11 yıldır birlikteyiz 7 yıllık evliyiz iki kızımız var mutluyuz. Ne eşimin aklına gelmiştir ondan öncesini sorgulamak ne benim aklıma geldi benden öncesini sorgulamak.

Bir ilişkide ayrılık kararı kesinlikle bekarete bağlanamaz bağlanmamalı.

bekaret kadar saçma bir mevzu yok...bekaretini kaybedince artık sen sen değil misin.karakterin kişiliğin masumiyetin her şeyin değişti mi?

sen hala aynı sensin hala kocaman yüreğin hala parlayan gözlerin var..böyle bir adamla sonsuza ulaşılamaz tabi ki ayrılır kendimi daha fazla keşfetme yolculuğuna çıkardım..sporla resimle şiirlerle ilgilenir bulmaca çözer çayımı yudumlar ohh mis derdim..

eğer böyle bir durum başınıza geldiyse hemen ayrılın..sevmekten vazgeçemiyorsanız ölenlerin arkasından bile 40.gün tüm mumlar sönüyor yine gülüyoruz bunu hatırlayın..hayat bir erkekle güzelleşmez sizin varlığınızla güzelleşir nefes alışınızla rüzgarla yağmurla:))

Öncelikle bekaret kadının verdiği, erkeğin aldığı bir şey değildir. Bu anlayış beni çileden çıkarıyor.
Sevmişsiniz, karşılıklı bir şeyler paylaşmışsınız, bu ikinizin de isteğiyle olmuş. Demek ki bir şey alınıp veriliyorsa, ikinizin alıp verdiği şey de aynı.
Asıl meseleye gelirsek, insan mutlu olmayacağını şimdiden gördüğü biriyle, sırf sevişti diye, niye hayatını yaksın? Bir ilişkide değer görmek, sevilmek, saygı duyulmak temel yapı taşları değil mi? Bunlar yoksa geriye ne kalır?

Yıl 2015 sorun bekaret. Adam tecavüz etmedi ya sana.

Evlenip boşanmaktan sa ayrıl daha iyi.

bekaret kadar saçma bir mevzu yok...bekaretini kaybedince artık sen sen değil misin.karakterin kişiliğin masumiyetin her şeyin değişti mi?

sen hala aynı sensin hala kocaman yüreğin hala parlayan gözlerin var..böyle bir adamla sonsuza ulaşılamaz tabi ki ayrılır kendimi daha fazla keşfetme yolculuğuna çıkardım..sporla resimle şiirlerle ilgilenir bulmaca çözer çayımı yudumlar ohh mis derdim..

eğer böyle bir durum başınıza geldiyse hemen ayrılın..sevmekten vazgeçemiyorsanız ölenlerin arkasından bile 40.gün tüm mumlar sönüyor yine gülüyoruz bunu hatırlayın..hayat bir erkekle güzelleşmez sizin varlığınızla güzelleşir nefes alışınızla rüzgarla yağmurla:))
kuzum benim ne de güzel konustun ya valla içim rahatladı bian

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:
Ayrılmayıp da napcan....evliliğe gitse sonu yok,şimdi değer vermeyen evlenince suratına bakmaz.ömür boyu mutluluk daha önemli.

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:

e artık sevmiyosa ayrılan taraf o da olabilir

ben ayrılırdım

biriyle cinsel anlamda birlikte olmak ilişkiyi devam ettirme veya bitirme kriteri olmamalı. eğer bu bir kriterse yaşadığınız ilişki aşkdan sevgiden ziyade sex üzerine dayalı çirkin bir birliktelik olur. gönlünüzle yanında yer almak istiyorsanız alın istemiyorsanı salın gitsin. sevmiyorsa aslında çoktan gitmiş demektir oda ayrı bir boyutu işin

Back
X