• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız ???

evlenmek için mi beraber oldunuz,aşık olduğunuz için mi?
heer zaman yazdığım gibi,cinselliğin altından kalkamaycaksanız beraber olmayın..bir adamla evlenmek için,onu bağlamak için vs gibi şeyler sebep olamaz..
karar verirsin,aşıksındır,adamı istersin ve beraber olursun..sonunda evelenceğiz nasılsa sdiyerek değil..aşk da bitebilir,terk de edebilrsin,adam da ayrılabilir.hayat bu..
bekaret verilip alınmaz,ciinsellik yaşanır sadece:KK66:önce bu mantığı öğrenin bence
Doğru soyluyosun ama benim sorunum tam da bu değil. Ben ona aşık olduğum için istedim ve birlikte oldum.Ama bu hadlere gelceğimizi hiç düşünmedim ben.

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:
Bekareti alınıp verilen bir şey olarak gormedigim için ayrılırdim.

Doğru soyluyosun ama benim sorunum tam da bu değil. Ben ona aşık olduğum için istedim ve birlikte oldum.Ama bu hadlere gelceğimizi hiç düşünmedim ben.
şöyle düşün o zaman; eğer beraber olmuş olmasaydım da bu durumda ayrılır mıydım,ilişkiye devam eder miydim diye??
sana doğru yolu gösterir,cinsellik yaşamış olman bitmiş bir ilişkiyi diriltmeye çalışmanı gerektirmez,ama hala umut var diyorsan,cinsellikten bağımsız olarak ilşkini analiz et..

şöyle düşün o zaman; eğer beraber olmuş olmasaydım da bu durumda ayrılır mıydım,ilişkiye devam eder miydim diye??
sana doğru yolu gösterir,cinsellik yaşamış olman bitmiş bir ilişkiyi diriltmeye çalışmanı gerektirmez,ama hala umut var diyorsan,cinsellikten bağımsız olarak ilşkini analiz et..
teşekkür ederim kuzum Valla hepinize bir bir teşekkür ederim biraz da olsa şu üstümdeki yükümü aldınız,yol gösterdiniz bana :KK200:

burda bu tarz konular açılınca bazı arkkadaşlar ne mutlu sana sevdiğin adamla sevişmişsin , bekaret dediğin nedir, vs gibilerinden entel dantel laflar ediyorlar...
evet bir insann sevdiği adamla sevişmesi kdr güzel bir şey yoktur ama tabı bu yolla değil, evlenmeden değil.
bizler olaya çok duygusal bakıyoruz ama bu hikayede de görüldüüğü gibi erkekler boyle düşünmeyi hak edecek kdr masum ve şerefli değiller.
yani demem o kı, kaç yıl birlikte olursa ol kımseye bu denlı guvenmeyeceksin
bunu ne toplumsal baskı,sosyolojik bakış açımız veya dini yönden uygun olup olmadıgı açısından değerlendirip söylemiyorum asla , tek derdim erkeklerin eline koz vermemek.

Bekarete böylesine önem veren kişilerin evlilik öncesi ilişki yaşamaması lazım.. Yaşıyorsa evleneceğinin garantisinin asla olmadığını bilerek yaşamalı..

Evlilikler bile onca çocuğa rağmen bitebiliyor. Bir bekaret kişileri maalesef bağlayamıyor ve hatta sevgilik durumu uzadıkça kendini hep ama hep kötü hisseden kadınlar oluyor..
..

Cevabınızı vermekte güçlük çekiyorum.. Empati kurmaya çalışıyorum; bitmiş ve değersizleşmiş bir ilişkiyi bekareti düşündüğüm için devam ettirmezdim.

ne saçma bir soru ya burada kim çıkıp-ta aa yok ayrılmam yapışırım adama diyecek ? tepki alacağını biliyor sonuçta , hem madem bu kadar bekarete önem veriyorsunuz ne diye birlikte oluyorsunuz ? Böyle sorularla insanın karşısına çıkıyorsunuz sonra yazık ki.

Bazı arkadaşlar bekarete önem veren kişiler evlenmeden ilişki yaşamasın diye laflar etmişler ya onlara aynen katılıyorum.

Eğer bekaret senin için bu denli önemli ise mutsuzluguna bile razi olacak kadar düşünüyorsan keşke bu ilişkiyi hiç yasamasaydin çünkü sonrası kötü oluyor. Onun dışında bence sana değer vermediğini bildiğin biri ile olmaya devam etme.

Senin için zaten geç kalınmış bir nasihat olacak ama aynı mantıkda ki kızlar bence evliliği beklemeliler.

Canım ağustosta askerre gidicek bunun arkasına sıgınıyo. 1 bucuk hafta oldu görüşmeyeli dün bulusacaktık arıyo alışverise çıktım ben akşam arkadaşa ugrucam gelemicem diye :KK43:
Askerlik psikolojisi olabilir, eğer sizi seviyorsa ve siz sevilmediğinizi sanıp ayrılırsanız ona da kendinize de yazık etmiş olursunuz. Bekarete gelince beni sevmeyen biriyle değil bekaret öldürseler birlikte olmazdım.

zaten sizi sevip değer vermediğini hissediyorsanız ve bu ilişki devam ediyorsa tek bir amaca yüklenip kalmıştır o da bir bayan olarak senin düşmen gereken en berbat durumdur.

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:
ALLAH a buyuk kinusmayim da sevgiliyken bekaretimi alamaz yok oyle bi dünya herseyin yeri zamani vardir ki bunu sevgiliyken isterse hadi herks kendi yoluba derdim ama senin gorus acin farklidir saygi duyarim skncta zorla bsey yasanmams sende isttege bagli byle bi soruya cevap veremem ne dicegmi bilemiyorum ALLAH yardmcn olsun

bosanmak da ayni sey degil mi? mutsuz bi evlilik, deger vermeyen bi adam.. ya oyle gidecek, yada ayrilacaksin..
not: evlenince de o dedigin sey gidiyor haliyle.. hem bu kadar onem veriyosan, korkuyosan hic yapmazsin oyle bsy, neye guveniyosunuz bu kadar? elin herifine mi?

Erkekler evlenene kadar kirmadik ceviz birakmiyorlar ama evlenecekleri bakire olsun istiyolar. Ben bunu cok yanlis buluyorum. kizlik ta senin vucutta bedende senin cevre elalem ne dicek korkusu olmasin. Ne kadar rahat olursan takmazsan inan o kadar iyi olucak

kendi değerinizi bekaretle ölçmeyin sakın bu hataya düşmeyin aklınızdan ben artık bakire değilim kimse beni istemez gibi şeylerde geçmesin bu soruyu sorduysanız bunlar kesin geçiyordur lütfen her şeyden önce kim ne der o ne der bu ne der den önce kendinizi mutluluğunuzu düşünün

Tabiki ayrılırım.O ne öyle yattım diye ona muhtaçmışım yada başına kalmışım gibi devam etmek.Hele bide ilgilenmiyosa.ANNNNNNNCAA GİDEEER NAAAŞŞŞŞŞ....:KK11:

zaten ilişkiye girdiysek hiç ayrılmıycaz mantığıyla girmezdim . öyle bi garanti yok çünkü,hiç ayrılmayacaklarını düşünerek yapanlarınki büyük saçmalık. o yüzden anlaşamadıysam ayrılırdım.ayrılıktan sonra bekareti düşünücek olsam zaten evlenmeden öyle bişey yapmam

kendi değerinizi bekaretle ölçmeyin sakın bu hataya düşmeyin aklınızdan ben artık bakire değilim kimse beni istemez gibi şeylerde geçmesin bu soruyu sorduysanız bunlar kesin geçiyordur lütfen her şeyden önce kim ne der o ne der bu ne der den önce kendinizi mutluluğunuzu düşünün
kuzum kafam harbi çok karısık. bide bizim iyice karıstı herşey :(( nasıl kurtarıcam hiç bilmiyorum ilişkiyi

Back
X