• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız ???

Öyle mi his ediyorsunuz yoksa gercekten öyle mi? Bekaretimi "aldi" diyip komplekslere girip, sizi orta yerde birakicagindan korkusundan kuruntu mu yapiyorsunuz? Yada neler oldu? Konuyu biraz acsaniz?

onun icin iyi dusun canim, onunla evlenmek zorunda degilsin. Seven erkek artik buna o kadar onem vermiyor. bu hayatin sonu degil sonucta sevdigin insanla birseyler yasamissin her onune gelenle degil.
doğru söylüyosun kuzum. ya bide 2 yıldır hayatımda. bilmiyorum çok garip duygulardayım :(

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:

Ayrıldım
Böyle üfürükten bir sebepten kimsenin kahrını çekmem

Öyle mi his ediyorsunuz yoksa gercekten öyle mi? Bekaretimi "aldi" diyip komplekslere girip, sizi orta yerde birakicagindan korkusundan kuruntu mu yapiyorsunuz? Yada neler oldu? Konuyu biraz acsaniz?
Canım 2 yıldır birlikteyiz. ASlında bana çok değer veriri çok çok sever. Annesiyle sorunalrımız olmasına rağmen bir gün de kalkıp haddini bil demedi hiç. Şu son 1 aydır daha az vakit ayırıyo daha az konusuyoruz. Dün bayıldığımı soyledim oralı bile olmadı. Dün çok kötüydüm destek olmalısın bana dedim değer verdiğini hissettir dedim oralı olmadı gelmedi de yanıma. Bu kuruntunun ötesi bence :( yangına hep körükle geliyo

Canım 2 yıldır birlikteyiz. ASlında bana çok değer veriri çok çok sever. Annesiyle sorunalrımız olmasına rağmen bir gün de kalkıp haddini bil demedi hiç. Şu son 1 aydır daha az vakit ayırıyo daha az konusuyoruz. Dün bayıldığımı soyledim oralı bile olmadı. Dün çok kötüydüm destek olmalısın bana dedim değer verdiğini hissettir dedim oralı olmadı gelmedi de yanıma. Bu kuruntunun ötesi bence :KK43: yangına hep körükle geliyo

Acaba oda kendini rahat mi his ediyor? "Beni birakmaz" falan?
Beraber olupta mi degisti yoksa daha sonra mi degisti?

Mutsuzsaniz birakin gitsin... kendinizi ezdirmeyin. Belki böylecede kendine gelir ... ama kendine gelmezsede olur :KK53:

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:
konu bekaret bu kadar önemliyse neden birlikte oldun derler adama?
Değilse eğer neden dert edersin?
İkinci olay bekaretini zorla almadı ya??

Zorla benle birlikte olduysa polise giderim.
Zorla olmadiysa neden devam edeyim iliskiye.

bekaretini almak nedir anacım tecavüz mü etti bu adam sana ? ha eğer etmediyse rıza ile olmuşsa sonuçlarına katlanmak gerek ama ayrılman lazım sırf bekaret gitti diye ömür boyu çekilmez ki :KK14:

Başlarda çok ilgiliydi ama şimdi değişti diyorsun bence erkek arkadaşınız askere gidecekmiş ve bu pisikolojiyle ben yokken acaba başkasıyla da benim yaşadıklarımı yaşar mı diye düşünüyor olabilir.Bu düşünceden dolayıda sizden sogumuş olabilir. Şayet ben erkek olsam ve daha ortada nikah evlilik yokken benle birlikte olan bir kıza saygı duymazdım. Bazıları erkekler yapıyorken suç olmuyor da kadınlar yapınca mı suç diye düşünüyor olabilir ama bana ne erkeklerden veya bir başkasından ben kendime bakarım ve kendimden sorumluyum. Ben kendime değer vermezken saygı duymazken bir başkasından çıkıp bana değer vermesini saygı duymasını beklemek çok saçma olurdu sanırım. Bana göre İnsan şu hayatta en değer verdiği kişiyle evlenmeli ve ondan çocuk yapmalıdır. Bu hayatta değer verdiği kişiyle de en özelini en değerli olan şeyini ilk onunla paylaşmalıdır diye düşünüyorum... İnsan her önüne gelenle arkadaş olup sonrada hadi hoppa bu benim arkadaşım deyip çok rahat onun kollarına atılıp yatagını paylaşırsa eğer Nerede kaldı bizim ''İNSANLIĞIMIZ''?!..

Bekaret almak ne olaki:confused:

öyle bir tabir kullanmışsınız ki bu durumda sizde bekaretinizi ona vermiş oluyorsunuz

al gülüm ver gülüm

adam öyle davranıyorsa öbür boyu bu şekilde yaşanmaz ayrılmak en mantıklısı

Bunu çok düşündüm bende zamanında. Iliskimi sirf bu yüzden devam ettirmek zorunda kalir miyim diye. Artik hiç oyle hissetmiyorum. Şu zar olayini ortadan kaldirirken emin olmak lazim kimseye guvenerek degil kendinden emin olarak yapmak lazim.

Iliskimde sorun olursa sirf bekaret yuzunden devam ettirmem. Ayri bi üzüntüsü olur benim icin o ayri.

Bunu çok düşündüm bende zamanında. Iliskimi sirf bu yüzden devam ettirmek zorunda kalir miyim diye. Artik hiç oyle hissetmiyorum. Şu zar olayini ortadan kaldirirken emin olmak lazim kimseye guvenerek degil kendinden emin olarak yapmak lazim.

Iliskimde sorun olursa sirf bekaret yuzunden devam ettirmem. Ayri bi üzüntüsü olur benim icin o ayri.
haklısın :(

evlenmek için mi beraber oldunuz,aşık olduğunuz için mi?
heer zaman yazdığım gibi,cinselliğin altından kalkamaycaksanız beraber olmayın..bir adamla evlenmek için,onu bağlamak için vs gibi şeyler sebep olamaz..
karar verirsin,aşıksındır,adamı istersin ve beraber olursun..sonunda evelenceğiz nasılsa sdiyerek değil..aşk da bitebilir,terk de edebilrsin,adam da ayrılabilir.hayat bu..
bekaret verilip alınmaz,ciinsellik yaşanır sadece;)önce bu mantığı öğrenin bence

Back
X