- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
ayrılırım.
hayat zardan ibaret değil.
hayat zardan ibaret değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 7yldr brlikteydk susmayi ogreniyo insan tiksinmeyi ogreniyo yasamayi ogreniyo umarim benim gbi olmazsinaynen öyle 2 yıldır hayatımda.
doğru söylüyosun kuzum. ya bide 2 yıldır hayatımda. bilmiyorum çok garip duygulardayımonun icin iyi dusun canim, onunla evlenmek zorunda degilsin. Seven erkek artik buna o kadar onem vermiyor. bu hayatin sonu degil sonucta sevdigin insanla birseyler yasamissin her onune gelenle degil.
Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
Canım 2 yıldır birlikteyiz. ASlında bana çok değer veriri çok çok sever. Annesiyle sorunalrımız olmasına rağmen bir gün de kalkıp haddini bil demedi hiç. Şu son 1 aydır daha az vakit ayırıyo daha az konusuyoruz. Dün bayıldığımı soyledim oralı bile olmadı. Dün çok kötüydüm destek olmalısın bana dedim değer verdiğini hissettir dedim oralı olmadı gelmedi de yanıma. Bu kuruntunun ötesi bence yangına hep körükle geliyoÖyle mi his ediyorsunuz yoksa gercekten öyle mi? Bekaretimi "aldi" diyip komplekslere girip, sizi orta yerde birakicagindan korkusundan kuruntu mu yapiyorsunuz? Yada neler oldu? Konuyu biraz acsaniz?
Canim bekaret dedigin nedir ki? Ben senin yerinde olsam bir an dusunmem firlat gitsin icine sinmeyen iliskiyiAh kuzum benim ya İste bende bundan korkuyorum hep
bende 3 senemi gecirmistim, bosandiktan sonra birde igrenclesti ki sorma. hayatimdaki en buyuk pismanliklarimdan biri oldu onunla evlenmek daha dogrusu onu tanimis olmam en basindandoğru söylüyosun kuzum. ya bide 2 yıldır hayatımda. bilmiyorum çok garip duygulardayım
Doğru söylüyorsunCanim bekaret dedigin nedir ki? Ben senin yerinde olsam bir an dusunmem firlat gitsin icine sinmeyen iliskiyi
Canım 2 yıldır birlikteyiz. ASlında bana çok değer veriri çok çok sever. Annesiyle sorunalrımız olmasına rağmen bir gün de kalkıp haddini bil demedi hiç. Şu son 1 aydır daha az vakit ayırıyo daha az konusuyoruz. Dün bayıldığımı soyledim oralı bile olmadı. Dün çok kötüydüm destek olmalısın bana dedim değer verdiğini hissettir dedim oralı olmadı gelmedi de yanıma. Bu kuruntunun ötesi bence yangına hep körükle geliyo
konu bekaret bu kadar önemliyse neden birlikte oldun derler adama?Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
bekaretini almak nedir anacım tecavüz mü etti bu adam sana ? ha eğer etmediyse rıza ile olmuşsa sonuçlarına katlanmak gerek ama ayrılman lazım sırf bekaret gitti diye ömür boyu çekilmez kiSevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
haklısınBunu çok düşündüm bende zamanında. Iliskimi sirf bu yüzden devam ettirmek zorunda kalir miyim diye. Artik hiç oyle hissetmiyorum. Şu zar olayini ortadan kaldirirken emin olmak lazim kimseye guvenerek degil kendinden emin olarak yapmak lazim.
Iliskimde sorun olursa sirf bekaret yuzunden devam ettirmem. Ayri bi üzüntüsü olur benim icin o ayri.