- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
- 23
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
-
Tabi ki ayrilirim, hala kendimi kullandirtacak degilim.Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
Bekaret almak ne kadar çirkin bir tabir, hiç yakışmıyor.. Öpmek, sarılmak gibi aşkın bir parçasını daha isteyerek yaşamışsınız tecavüz etmemiş size. Sırf birlikte oldum diye kimseye ömrü billah katlanmazdım. Bundan da utanmazdım. Tercih etmiş yaşamışsın ve bitmiş, nokta..Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
Canım ağustosta askerre gidicek bunun arkasına sıgınıyo. 1 bucuk hafta oldu görüşmeyeli dün bulusacaktık arıyo alışverise çıktım ben akşam arkadaşa ugrucam gelemicem diyeönce konuş belki sen hassas dönemindesin öyle hissediyorsun...konuştuktan sonra karar ver bence...
Ah kuzum benim yaben ayrilirdim, zamaninda ayrilamadim evlendim 3 ay sonra bosandik ve keske ayrilsadim.
Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız??
Cok iyisin bence ben 1bucuk ayda 2kere gördüm en son gordugum gunu hatırlamıyorum bile bnde sevilmiyorum deger görmüyorum ama insanlarim dedgi gbi ayrilmak kolay olmuyo diyene kolay tabiCanım ağustosta askerre gidicek bunun arkasına sıgınıyo. 1 bucuk hafta oldu görüşmeyeli dün bulusacaktık arıyo alışverise çıktım ben akşam arkadaşa ugrucam gelemicem diye
aynen öyle 2 yıldır hayatımda.Cok iyisin bence ben 1bucuk ayda 2kere gördüm en son gordugum gunu hatırlamıyorum bile bnde sevilmiyorum deger görmüyorum ama insanlarim dedgi gbi ayrilmak kolay olmuyo diyene kolay tabi
onun icin iyi dusun canim, onunla evlenmek zorunda degilsin. Seven erkek artik buna o kadar onem vermiyor. bu hayatin sonu degil sonucta sevdigin insanla birseyler yasamissin her onune gelenle degil.Ah kuzum benim yaİste bende bundan korkuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?