3 yillik evliyim esimle kah gule kah aglaya 3 yili devirdik sayilir. Esimin ailesi aslinda en basinda beni istemedi bicok sorun yasadik. E sonrasinda tabi cogunlukla benim sabrimla hepsinin ustesinden geldik gelmesine de. Herneyse konumuza gelelim. Esime arada bi citlatiyorm arada babami kahvehaneye ziyarete git bi cayini ic dolas sevinir diye. Esimin verdigi tek cvp ben disari cikmiyorm eve gidiyoruz ya falan fesman isin icinden cikmaya calisiyor. Allah askina su soyledigimden siz ne anliyorsunuz tek istegim arada babamla sohbet muhabbet etmeleri. Ne var sanki oturup bi cay icip gelse cokmu zor . Inanin cok kiriliyorum bazen neden evlendm diyorm siz olsaniz istemezmiydiniz esiniz babanizla sohbeti olsn esiniz babanizi bikez olsn arasn sorsn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimkisi tam bir odun. Ne var bi gitse ben geldim baba elini opse hal hatir sorsa bu kadar mi zor. Ben babamin kızıyım tamam evlendik ama o benim babam zoruma gidiyor cidden cok canim sıkıldı bu duruma ne yapicam bilmiyormBir kaç ortak yanımız var aile olarak ama eşim ailemi arar hal hatır sorar bizim sorunumuz ailesinin hala beni kabul edeyemişi bu kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor
Benim yok onun ilk olen esinden oglu var. Onuda gorucez yaslanincaBaskı kurarak yapamassın zaten canım bir gün elbet bazınşeylerin farkında olacaktır çocuğunuz varmı
Ben sadece hatir icin gitsin istedim. Her baba gibi oda ister damadi gelsin cayini icsin beklemyormudur illaki bekliyordurNeden kahveye? Ailenizin evine gitmiyor musunuz, orada görüşümez misiniz?
Demekki kafa yapıları uyuşmuyor, zorlamayın, yaptığınız tıpkı erkeklerin ailemi görmeye gelececekain olayı
Bu erkekler böyle maalesef kendine geldimi ailemiz ara sor oluyor sana bana geldimi senin ailen oluyor benim problemim de eşimin ailesinin asla benim ailemle görüşmemesi bu ara acayip takmış durumdayım bıgün eşime sordum dedim annen annemi neden aramıyor kardeşimmaskerden geldi ama benimarsdılar gözün Aydın’a ailemi arama zahemtinde bulunmadılar diye bilmiyorum dedi kesti attı sonra düşündüm belki aramamalrı görüşmemeleri daha hayırlıdır nebiliyim ya
Ayni sekilde bizim ailelerde ne arasir ne sorusur. Biz esimle evde iki kukuman kusu gibi oturuyoruz. Kimsenin kimseden haberi yok biktim artik yeminle canima tak etti.Bu erkekler böyle maalesef kendine geldimi ailemiz ara sor oluyor sana bana geldimi senin ailen oluyor benim problemim de eşimin ailesinin asla benim ailemle görüşmemesi bu ara acayip takmış durumdayım bıgün eşime sordum dedim annen annemi neden aramıyor kardeşimmaskerden geldi ama benimarsdılar gözün Aydın’a ailemi arama zahemtinde bulunmadılar diye bilmiyorum dedi kesti attı sonra düşündüm belki aramamalrı görüşmemeleri daha hayırlıdır nebiliyim ya
Baştan koydular tavırlarını eş tarafım biz akraba tanıdık istedik seni istemedik diye sonra evlendik e benim ailemde salak değil farkında herşeyin tabi annem çok baskıcı bu konuda aramıyorlar sormuyorlar diye bende bu yüzden eşimle tartışmak istemiyorum ama kaynanaya aradığı zaman sormak geliyor çat çat anlamaz bil laf der bende tutamam kendimi diye geri basıyorum
Şimdi siz her aklınıza geldiğinde kayınvalidenizi arıyor musunuz?
Veya ara ara düşünüp "dur şu kadını da bir arayayım laf olsun diye, hal hatır sorayım" diyor musunuz?
Şahsen ben demiyorum, demiyeceğimde yüksek ihtimal...
Herkesin frekansının tutmasını beklemeyin.
Zaten eşiniz demiş evine gidip ziyaret ediyormuşsunuz arada.
Bence arada mesafe olması her zaman iyidir, bırakın böyle kalsın işte.
Zorlamakla olmaz hiç birşey.
Zaman tanıyın.
Belki eşiniz ilerde babanız ile çok samimi bir ilişki kuracaktır, ama belki şu an doğru zaman değildir.
Zorlamayın hiç bir zaman daha çok sorun çıkmasına neden olur bu zorlamalar.
Veya ara ara düşünüp "dur şu kadını da bir arayayım laf olsun diye, hal hatır sorayım" diyor musunuz?
Şahsen ben demiyorum, demiyeceğimde yüksek ihtimal...
Herkesin frekansının tutmasını beklemeyin.
Zaten eşiniz demiş evine gidip ziyaret ediyormuşsunuz arada.
Bence arada mesafe olması her zaman iyidir, bırakın böyle kalsın işte.
Zorlamakla olmaz hiç birşey.
Zaman tanıyın.
Belki eşiniz ilerde babanız ile çok samimi bir ilişki kuracaktır, ama belki şu an doğru zaman değildir.
Zorlamayın hiç bir zaman daha çok sorun çıkmasına neden olur bu zorlamalar.
- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
Ziyaretlerinizde sizi özellikle yalnız bırakmayıp eşlik ediyorsa yeterli bence. Eşiniz kahvehaneye gitmek istemeyebilir, babanız çok iyi biri de olsa frekansı uyusmayabilir. Saygısını duyuyorsa fazlası emrivaki oluyor. Ben mesela kişisel ilişkilerime müdahale ve yönlendirmeden hız hazzetmem. Beklentiniz olsa da çok üzerine gitmeyin o da icin de büyütüp tam tersi soğuyabilir.
- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 33
Babama nekadar benziyormuş eşiniz maalesef ne anneanneme ne dedeme hiç gitmez.Evlenince eşimde ona yaşatıcak diye çok korkuyorum. Zorla olmuyor kavga dövüş giderler ama ayda yılda bir. Erkekler baya garip.3 yillik evliyim esimle kah gule kah aglaya 3 yili devirdik sayilir. Esimin ailesi aslinda en basinda beni istemedi bicok sorun yasadik. E sonrasinda tabi cogunlukla benim sabrimla hepsinin ustesinden geldik gelmesine de. Herneyse konumuza gelelim. Esime arada bi citlatiyorm arada babami kahvehaneye ziyarete git bi cayini ic dolas sevinir diye. Esimin verdigi tek cvp ben disari cikmiyorm eve gidiyoruz ya falan fesman isin icinden cikmaya calisiyor. Allah askina su soyledigimden siz ne anliyorsunuz tek istegim arada babamla sohbet muhabbet etmeleri. Ne var sanki oturup bi cay icip gelse cokmu zor . Inanin cok kiriliyorum bazen neden evlendm diyorm siz olsaniz istemezmiydiniz esiniz babanizla sohbeti olsn esiniz babanizi bikez olsn arasn sorsn