- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Aynen..Erkek para konusunda gururludur.ama çocukça birşey olmuş bu ya
Merhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadıne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?
Böyle durumlarda paranın lafını edeceksn çünkü bu sömürülmedir. Resmen adam sırtından geçiniyor hala paranın lafını etmedim diyorsun. Aman ne büyük erdem..Evet o çalışmadığı zamanlar ben çalışıyordum ve ikimizin yaptığı her faliyeti ben karşılıyordum. Şimdi o çalışıyor ben çalışmıyorum yine ben aldım.. Paranın lafını asla etmiyorum. Onca masraf yaptım bana on liranın lafını yaptı ben ona gocundum
Biliyormusun mesaj atti sen o gün gittin ve ben eve dönemedim arkadaşımın dersaneden çıkmasını bekledim ondan para alıp gittim dedi çok üzüldümbana on lira için değil de gidip cebinizde doğru düzgün para yokken tavşancıdan niyet çekmene bozulmuş gibi geldi.
tabi ki kırk lira abartı bir rakam. ama düşük bir rakam olsa bile çok gereksiz buluyorum çünkü sadece hayvanı sevmenizden bile para istiyorlar nerdeyse.
bazı arkadaşlar da 10 lirayla kızla mı buluşulur demiş 4 senelik sevgilisiniz dünyanın bin türlü hali var. olmayabilir parası. bu çok doğal. kaldı ki karttan çekmeyi planlıyormuş olmamış.
bu adam nasıl dönecek eve? sen arkanı dönüp çekip giderken düşündün mü?
O gün parası kalmadığı için arkadaşının dersaneden çıkmasını beklemiş ondan para alıp eve dönmüşSENDE BİLİYON PARA OLMADIĞINI NE ÇEKTİRİYON CNM..SON KURUŞUNUDA ONA VERMİŞ ÇOCUK TABİİ SİNİRLENİR BEN KIZMADIM..
Kadınlarda bence arada sırada ısmarlamalıuyyy canım sevgilim 8 aydır elimi hiçççç cebime atmadım geçenlerde telefon faturasını yatırmaya fırsat bulamadı
sadece onu yatırdım 8 ay boyunca sadece 145 tl :) yani farz edelimki her ay 20 tl harcadım
offf kendimle yüzleşiyorum ben nekadar cimri bir kadınmışım
erkek arkadaşımın bir huyu vardır ben alacağım ben ödeyeceğim dediğimde gülerek kes laynnn derKadınlarda bence arada sırada ısmarlamalı
Ahaha çok iyierkek arkadaşımın bir huyu vardır ben alacağım ben ödeyeceğim dediğimde gülerek kes laynnn der
faturasını ödediğimde nasıl bağırmıştı bana ben sana faturamı öde dedimmi ben ödeyemiyormuyum falan diye kıyameti koparttı
evet amaaaaaa sabah 8:30 da konuştuk saat kaç oldu halen aramadıAhaha çok iyi
Nereye gidecekti ki ? Benimkiyle 2 gündür kavgalıdık şimdi arkadaşıyla içmeye gitti öküzevet amaaaaaa sabah 8:30 da konuştuk saat kaç oldu halen aramadı
Biliyormusun mesaj atti sen o gün gittin ve ben eve dönemedim arkadaşımın dersaneden çıkmasını bekledim ondan para alıp gittim dedi çok üzüldüm