Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Merhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadı ne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?

Tam olarak anlamadım çok teşekkür ederim ya demesinin sebebinin ne olduğunu düşündünüz?

boşveerrr hata sende değil işte... abartmış ararsa soğuk konusursun.. ama sen arama

Üzülme olan olmuş. Anlamadığım şey sende para yok diye mi sevgilin bozuk attı?
O çektiğin 2 tl olsa zaten sevgilin 8 tl yi gözden çıkarmış sana çektirirken. 2 tl fazla verdi diye mi dert etti?
Bizim kart çekmeye niyetimiz yoktu ki tavşanı sevip gideceltik. Adam biz istemeden verdi kağıtları o da durduk yere gitti 10 lira falan dedi

Ama çocuğun sadece 12 lirası vaemış yol parası yapcaktır. Ya bir erkek 10 tl ile nasıl kızla buluşur. ayıp bence
O karttan para çekebilirim diye güvenmiş onuda biz beceremedik. Benim üzüldüğüm nokta ben parasında değilim yemekte yedirirm sinemayada gideriim ama o 10 lirayı başıma kaktığı için üzüldüm ben

Şimdi anladım o zaman gerçekten ayıp etmiş size. Gerçekten yanlış anlamış olsanız da açıklama yapardı bence dönüp gitmek yerine.
Onun öyle bi huyu var zaten hiç sevmiyorum. Tartışmanın ortasına arkasına bakmadan dönüp gider

Kız arkadaşıyla buluşmaya gelirken cebinde parası olmayan, yanındaki kıza güvenip yemek yiyen, sinemaya giden heriften bir halt olmaz kusura bakma. Unutmuş, etmiş, bilmem ne hikaye, hiç sevmediğim erkek modeli, birde 10 lirası gitti diye ettiği şımarıklığa bak. Prim vermeyin bu adamlara ya, ne edepsizliktir.

neeee 40 tl mii kağıtlar altın suyuna mı batırılmış valla bi kağıt parçasına 10 lira versem içim yanardı....
erkek arkadaşını arama da hatasını anlasın bırakıp gitmek ne demek yani arar merak etme sen üstüne gitme

4 yıllık sevgilim birde ya. Normalde aramızda paranın lafı hiç olmaz onda olur o alır bende olur ben alırım hatta maaşım yatmadı diye üzüldüm üzülme ben veririm sana eksiden kurtarırız falan dedi paraya düşkün değildir harcar ama öyle diyince kafamdan aşağı kaynar su döküldü

İçinde de saçma saçma şeyler yazıyordu zaten ya

ne kadardır birliktesiniz...? bence biriktirsin diye kartı babasına vermeside tuhaf. parasında olsan yemek yiyelim sinemaya gidelim demezdin eminim ki. ama dediğin gibi yaptığı ayıp olmuş. ben o an bişey demezdim ama kesin soğurdum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…