- 8 Haziran 2022
- 372
- 169
- 27
-
- Konu Sahibi isimsizdiss
Barilla var en iyi şehrimde, oranın istediği İngilizce seviyesinin baya altındayım. Beypilic erpilic, bolca gibi vardiyalı tavuk sektörleri var.Kendi bolumunle alakali is bulamiyor musun?
Hm o zaman ise girebilir veya kendine güveniyorsan calisicam dersen bir sene hazirlanabilirsin canimBarilla var en iyi şehrimde, oranın istediği İngilizce seviyesinin baya altındayım. Beypilic erpilic, bolca gibi vardiyalı tavuk sektörleri var.
Mezun olmuşsunuz, iş hayatına atılıp tecrübe edinmelisiniz. Hem çalışır hemde kpssye hazırlanırsınız. Rabbim hayırlı, güzel, afiyetle kolaylıkla, gönlünüze göre nasip etsin.Arkadaşlar merhaba. Bu sene mezun oldum. 26 yaşındayım. Evet, kendi sorumsuzluklarim yüzünden mezuniyetim ve meslek sahibi olmam gecikti. Anne, babam emekli ve calisiyor. Kendimi evde yuk gibi hissediyorum. Yerimde olsaydınız şuan herhangi bir ise mi girerdiniz? Yoksa seneyeki kpss'ye mi çalışırdiniz? Sınav iki senede bir oluyor ve benim temelim çok zayıf. Asosyal birisiyim. Acil ihtiyaçlarım dışında para harcamıyorum. Babam kazanamazsan fabrikaya ise girersin dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız? (Bölümüm gida mühendisliği)
Barilla var en iyi şehrimde, oranın istediği İngilizce seviyesinin baya altındayım. Beypilic erpilic, bolca gibi vardiyalı tavuk sektörleri var.
sanırım aynı şehirde yaşıyoruz Gıda mühendisi iş olanakları cok sıkıtlı .yerinde olsam işe girer bir yandan da ders çalışırdım.Barilla var en iyi şehrimde, oranın istediği İngilizce seviyesinin baya altındayım. Beypilic erpilic, bolca gibi vardiyalı tavuk sektörleri var.
Allah razı olsun bitanem. Kimseye anlatma konusunda çok haklısın.Hem çalışıp hem hazırlayabilirsiniz güzel bir ders çalışma planı yaparsan.Seni yormayacak bir fabrika işine gir.Aksamlarida çalış.ben 3 ayda kpss hazırlanmıştım.Bir yere yerleşemedim ama güzel bir puan almıştım.Son bir ayda farklı şeyler oldu.Ben sözele yüklenmiştim.Kimseye planlarını anlatma.İnsanlar dost gibi görünür ama kafalarında seni alacakları urganları düşünürler diye bir söz var.Çokça tecrübe ettim.Ayrica internette artık elinin altında her şey var.Tek yapman gereken şey düzen ve kendine güvenmek.Allah yardımcın olsun.
Aaaaa. Siz ne iş yapiyorsunuz?sanırım aynı şehirde yaşıyoruz Gıda mühendisi iş olanakları cok sıkıtlı .yerinde olsam işe girer bir yandan da ders çalışırdım.