siz olsaydiniz alınırmiydiniz?

ablanız niye çekiniyorsunuz ki fazla yaş farkı da yok
o senin kocan olabilir ama sonuçta yabancı benimle konuşurken onunla birlikte gülme yaşına yakışır gibi davran deyin

yaşını bılmem,takma demişler,ama ınsan her zaman bır olmuyor olmuyor,birde çok fena hassas zamanına gelir,ters tepki verirsin,hiç hoş değil,negatif cümle kuran ve ınsnaların heveslerını ve hayatlarına böle konuşarak kıran taş koyan ınsanlara çok öfkeliyimdir,bence tepki ver,

haklısınız yinede ablamı seviyorum sadece zayıf noktami iyi biliyor yinede gülüyor işte degistiremiyorum onun bu huyunu, mesela herkes giydigimi beğenir ama o olmuş demez hep eleştirir beğenmez beni hiç. teşekkürler yorumunuz için

açıkçası hoşuma gitmezdi ve sakin bir dille böyle şeylerden hoşlanmadığımı belirtirdim şakayı severim ama dozunda olursa

senı cekemıyo vs yazanlarolmus ıyıce kızı ablasına dusman etcekler yahu ne varkı guler gecerım dunyanın sonumu hem gecseler ne ablam yaa lafını bıle yapmam burda cnm bosver gul gec sende onlar gıbı

ablan senin basarısız olmanı istemez tabiki espri yapmış... siz kalsanız ablanız sızden cok uzulur...

Bir iki kez olsa takılmazdım ama sürekli olursa iş değişir. Rahatsız olduğumu açıkça söylerim

Ben oyle bır bozardımkı ablamı Tövbe ederdı böyle şakalar yapmaya
Tabıkı art nıyet ararım neyın Kafası bu kocasıyla aynı karında yattığına gulecek

açıkçası ben alınmazdım
benim de ablam var, oda evli.
bana yaptıkları şakalara, dokundurmalara gülüp geçerim genelde.
eniştem beni her gördüğünde "seni kim alsın, evde kalcan sen ahahah" der mesela. artık karşılama cümlesi gibi oldu bu onda. sonrada ablamla beraber gülerler. ben de "siz bana kurban olun" der gülmelerine eşlik ederim.
niye alınayım ki yahu ablamın art niyetli olmadığını biliyorum sonuçta.

tabi alinmamak en iyisi ama ben yapım gereği hassasimdir yinede belli etmem herkes şakacı biri bilir oyuzden rahat davraniyorlar. buarada sizinki hadi bi nevi esprili ama zekalara yönelik yapilan sakalara hiç tahammülüm yok...

canım benim ablam ve eniştem de aynı kardeş kardeşin ne olduğunu ne de öldüğünü istermiş nişanlım ne getirse bahane buldu markalı çekirdek aldık ona bile bunların hiç içi yokmuş dedi .veee benim en çok takıntılı olduğum konu iştir iş bulamadım yani istediğim gibi ablamlarında dükkanı vardı ve muhasebecileri ben seni alırım demişti sonra arkadaşının kızını almış geçen kaynım nişanlım falan oturduk yine iş konusu açıldı bizimkiler seni bizim muhasebeci bile istemedi dedi o kadar üzüldüm ki bende laf söyledim ama annem üzülüyor diye sustum onlar gittikten sonra salya sümük ağladım. ama kısmetse şimdi nişanlım belge alacak ve şirketleri yeni yer açaçak sartları da çok güzel olacak inşallah eleman alımı ve sorumluluk nişanlımda olacak sırf onlara inat seni oraya alıcam diyo zaten geçen patronuda gelsin başlasın burda demiş ama yeni açılan şirket daha rahat olacak inşallah sende onlara en iyi cevabı ver canla başla çalış yapamazsın denen ne varsa yap tatlım ablan bile olsa prim verme insan bi yerden sonra gülüp geçemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…