haklısınız yinede ablamı seviyorum sadece zayıf noktami iyi biliyor yinede gülüyor işte degistiremiyorum onun bu huyunu, mesela herkes giydigimi beğenir ama o olmuş demez hep eleştirir beğenmez beni hiç. teşekkürler yorumunuz içinyaşını bılmem,takma demişler,ama ınsan her zaman bır olmuyor olmuyor,birde çok fena hassas zamanına gelir,ters tepki verirsin,hiç hoş değil,negatif cümle kuran ve ınsnaların heveslerını ve hayatlarına böle konuşarak kıran taş koyan ınsanlara çok öfkeliyimdir,bence tepki ver,
aynen canım:)açıkçası hoşuma gitmezdi ve sakin bir dille böyle şeylerden hoşlanmadığımı belirtirdim şakayı severim ama dozunda olursa
senı cekemıyo vs yazanlarolmus ıyıce kızı ablasına dusman etcekler yahu ne varkı guler gecerım dunyanın sonumu hem gecseler ne ablam yaa lafını bıle yapmam burda cnm bosver gul gec sende onlar gıbıselam kızlar benden üç yaş büyük ablam var evli , benimle ugrasmayi çok seviyor aslında ona takilmam yani abla kardeş arasında gülüp geçeriz ama geçenlerde enistemle birlikte bana güldüler dil kursumu gecemem diye.. ehliyet sınavında da güldüler ama rahatlıkla geçtim sadece direksiyonda problem oldu ama herkesi bırakıyorlardi zaten millet isyanlardaydi:)
her neyse böyle şeylere gülüyorlar nişanlım bile dalga geçse burnundan getiririm ki zaten o bana her konuda güvenir sen yaparsın edersin falan der.
nebileyim onlarında yapması sinir ediyor ama misafirler sonuçta bozmadim siz gulmenize bakın ben geçerim rahat olun filan dedim. siz olsanız bi art niyet ararmiydiniz yani size böyle şakalar yapildimi zorunuza gidermi ? teşekkürler...
Ben oyle bır bozardımkı ablamı Tövbe ederdı böyle şakalar yapmayaselam kızlar benden üç yaş büyük ablam var evli , benimle ugrasmayi çok seviyor aslında ona takilmam yani abla kardeş arasında gülüp geçeriz ama geçenlerde enistemle birlikte bana güldüler dil kursumu gecemem diye.. ehliyet sınavında da güldüler ama rahatlıkla geçtim sadece direksiyonda problem oldu ama herkesi bırakıyorlardi zaten millet isyanlardaydi:)
her neyse böyle şeylere gülüyorlar nişanlım bile dalga geçse burnundan getiririm ki zaten o bana her konuda güvenir sen yaparsın edersin falan der.
nebileyim onlarında yapması sinir ediyor ama misafirler sonuçta bozmadim siz gulmenize bakın ben geçerim rahat olun filan dedim. siz olsanız bi art niyet ararmiydiniz yani size böyle şakalar yapildimi zorunuza gidermi ? teşekkürler...
tabi alinmamak en iyisi ama ben yapım gereği hassasimdir yinede belli etmem herkes şakacı biri bilir oyuzden rahat davraniyorlar. buarada sizinki hadi bi nevi esprili ama zekalara yönelik yapilan sakalara hiç tahammülüm yok...açıkçası ben alınmazdım
benim de ablam var, oda evli.
bana yaptıkları şakalara, dokundurmalara gülüp geçerim genelde.
eniştem beni her gördüğünde "seni kim alsın, evde kalcan sen ahahah" der mesela. artık karşılama cümlesi gibi oldu bu onda. sonrada ablamla beraber gülerler. ben de "siz bana kurban olun" der gülmelerine eşlik ederim.
niye alınayım ki yahu ablamın art niyetli olmadığını biliyorum sonuçta.