siz olsaydiniz alınırmiydiniz?

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
selam kızlar benden üç yaş büyük ablam var evli , benimle ugrasmayi çok seviyor aslında ona takilmam yani abla kardeş arasında gülüp geçeriz ama geçenlerde enistemle birlikte bana güldüler dil kursumu gecemem diye.. ehliyet sınavında da güldüler ama rahatlıkla geçtim sadece direksiyonda problem oldu ama herkesi bırakıyorlardi zaten millet isyanlardaydi:)
her neyse böyle şeylere gülüyorlar nişanlım bile dalga geçse burnundan getiririm ki zaten o bana her konuda güvenir sen yaparsın edersin falan der.

nebileyim onlarında yapması sinir ediyor ama misafirler sonuçta bozmadim siz gulmenize bakın ben geçerim rahat olun filan dedim. siz olsanız bi art niyet ararmiydiniz yani size böyle şakalar yapildimi zorunuza gidermi ? teşekkürler...

Sizin başarmanızı çekememişler hiç takmayın bence gülüp geçin daha da uyuz olsunlar

Sizde onlarla beraber gülün hiç takmayin zaten takılacak birsey değil kendi aralarında eğlenmeye çalışıyorlar belli başarı sonuçları geldikçe vazgecerler.....Ayrıca böyle şeyleri ciddiye almayın biri benimle ilgili espiri yaparsa ben kendimle ilgili 3 espiri yaparım hayat yeterince ciddi kendinizi germeyin

haklısınız buaralar fazla alinganim galiba, bir ay sonra dugunum var stresliyim biraz :)

Ben olsam kiskandiklarini dusunurum dalga gecilecek mevzu degil ki yani komik degil
ben başarısız birini bile görsem motive ederim üzülmesin derim ama keşke herkes böyle hassasiyet gosterse. neyapalim herkesi oldukları gibi kabul etmeyi seçtim artık..

Ne gibi art niyet olabilir ki. Abla kardes arasi olur bu. Enistenle de samimi iseniz ona da alinmam. Sen isine bak :)

Zoruma gider belki ama misafirler diye kizamam acik acik..tatli tatli lafimi saka yollu soylerim neden yapamayim istedikten sonra..ben oendime guveniyorum der cikarim kenara

Bence size takılmışlar. Biz de kardeşimle çok takılırız birbirimize böyle. Zaten neyi çekemeyecekler ki? Dil kursunu mu, ehliyeti mi? İsteseler kolaylıkla erişebilecekleri şeyler, onu demek istiyorum.

Birine basaramayacagini ima edip bununla dalga gecilmesinin cok da masumane oldugunu düsünmem. Kabalik, hadsizlik benim icin. Istersen annem desim yine de ayni.
Yaptiklari davranis hos degil. Siz de onlara onlarin konustugu dilde konusun. Kendinizi kimseye laf malzemesi yapmayin.

Belkide hırslanın diye demişlerdir.Bizde eşimle kardeşime takılırız ama artniyetli olarak diye değil hatta eşim çok takılır kız kardeşime oda çok sever eniştesini hiç alınmaz.Yabancı değilki biz kardeşimizi neden çekemeyelim onun başardığı herşey benimde gurur kaynağımdır en az onun kadar mutlu olurum onun başarılarından.Ve en az onun kadar üzülürüm onu üzen her ne varsa...

yorumlariniz için teşekkürler kızlar hassas biriyim birazda ailemden ayrılacağım için zor dönemlerden geçiyorum herkesle iyi geciniyim istiyorum ama benle uğraşmayı çok severler:)

bende onlarla birlikte dalga geçerim...dışardan arkadaş çevresinden biri yapsa ok anlarımda abla kardeşsiniz sonuçta..

Bence düğün stresinden alıngan olmuşsun. Sonuç itibariyle ablan ve enişten değişmedi daha önce ne iseler aynılar. Değişen sadece senin duygu durumun.

hııcc takmayın kafanıza kımı ınsanlarında yapısı boyledır
elınıze bı koz versınler sızde onlara gülün bosverın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…