Siz olsanz byle akdan phe duyar mydnz ?

Aman aman vazgeçme arkadasım sakın vazgeçme...dünyada tek erkek o çünkü o yüzden peşini bırakma bence..hatta sana aç bi yerlerini dese de,yok seni aramam göstermezsen dese de vazgeçme sakın..çünkü belli ki bu adam sana deliler gibi aşık..hihoyyyt
ama bikaç ay sonra da terk edildim diye konu acma..kusura bakma bunları yazdım ama cidden anlyıorum ki bu tip erkekleri şişiren havalı yapan böyle kızlar işte..
umarım ben yanılırım da sen mutlu olursun...
iyi geceler..

seven insan sevdiğiyle birlikte olmak ister bence.
sevdiğiyle bir şeyler yaşamak paylaşmak ister.

ama mümkünse isteği dışarı dökülmesin.
saygısı olan erkek, seven erkek karşısındaki insan istemiyorsa ısrar etmez.lmaz:

ne demek ya kamerada bacak göstermek?:umursamaz:
ne demek sen yapmazsan başkasına gderim demek?:umursamaz:
bu adam seni sevseydi istemiyorsun diye ısrar etmezdi.
adam resmen bnm ihtiyaçlarımı karşılamazsan karşılayacak birini bulurum demiş.bu sevgi değil.
hiç kimse için kendinden ödün vermeye değmez.
seni seviyorsa o isteklernden ödün versin.

hem çocuğun ailesi kapalı kız istiyor tutucu dedin.
ne bu ya böyle?!
snnle istediğini yaşayacak sonra gdip kapalı sözümona namuslu kızla mı evlenecek?
oğulları her haltı yerken sorun dğil, kızın başının açık olması mı sorun?

devamli cinsellikten bahsetmesi belli ediyor iste olayi, bu adam bu tur seyleri istiyor.. belkide cok sapik birisi belkide insanlik hali bisiyler istiyor olabilir..

Yanlizz.. yolunda gitmeyen seyler var..

seni evlenme vadiyle kandirip ona sozler vermeni istemis, bunlari ilk okuldaki cocuklar bile biliyor artik....

bacagini goremedi,, aslinda yavas yavas belli etmeden kafasindakini ilk once bacaginla basladi sonra devami eglecekti.. sende olumsuz yaklasinca tabi tribe girdi..
bi anlamda uste cikmak icin, konduramadi tabi kendine sapikca bisey istedin benden demiyesin diye, birde tabi seni piskolojik man etki altinda birakiyor, ki bana itaat et gibi bir ortam yaratiyor.
senin gozunu korkutup istediklerini yavas yavas yaptirmak icin ortam hazirliyor. baksana laflari bile hazir ve kandirmak amacli oldugu apacik ortada..
neymis efendim'Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın.Çünkü ben sana çok değer veriyorum'' YAlan! aç gozunu ya
hele aklin basina gelsin nedemek.. daha sen ona
bana ne gibi sey sordun ne yapmak istiyorsun, birdaha beni arama.. yada ben aramiycam aklin basina gelsin diyecegin halde o sana diyor, nasilda oynuyor senle

mutlu olmak istiyorsan veikidebir buraya arkadaslar sevgilim bunu yapti sunu dedi diye yazmak istemiyorsan, bence ayril gitsin.. 5 para etmez..

Bunu fırsat bilip bu adamdan ayrıl derim. evlenmeyi düşündüğü birine böyle davranan kişi evlendiğinde kimbilir neler yapar .
Bu adam seni seviyorda olabılır bunun için yorum yapamam ama normal biri gibi davranmadıgı apaçık ortada..
seni onu kaybetme korkusu içerisine sürükleyip her dediğini yaptırtacak bir süre sonra..
Modern Çağın Tecavüzcü Coşkunları gibi.......
çok ciddiyim ya ..
yok bacak göster yok aramam seni cızzzzz .. bu ne bicim adam ..

gerçek bir aşkla va bağlılıkla seven bir erkek için senin onun yanındaki varlığın ,senin gözlerine bakabilmek bile eşsiz hediye olmalı... gerçek bir sevgi diil sana hissettiği... sni seven adam sana saygı duymasını ve seni koşulsuz ,hesapsız sevmenini bilir...bu o erkek diil..

canım benim sakın ama sakın uzak dur aman allahım yaa bu ne biçim insandır böyle.Hiç mi düşünmezler bunların hiç mi kız kardeşleri yokmudur ya sakın görüşme bi daha allah korusun canım bu insana değmez bence hemen bırak ta onun aklı başına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…