Siz olsanz byle akdan phe duyar mydnz ?

canım o bacağını göster demiş,sen ona yol göster... aranızda ciddi bir ilişkimi var?ki olsa bile bunu senden böyle arsızca tehditvari talep edemez..yani seven insan bunu yapamaz..yol ver gitsin ya!

bel_sel;7320619[COLOR="Red" .!.:
]canım o bacağını göster demiş,sen ona yol göster[/COLOR]... aranızda ciddi bir ilişkimi var?ki olsa bile bunu senden böyle arsızca tehditvari talep edemez..yani seven insan bunu yapamaz..yol ver gitsin ya!

olay budur:)
yaa erkeklerin cinsellik konusundaa aciz oldukları bi kesin ama kameradan bacagını açta göreyim demek demek yaaaaa sapıkcaaa,duygusuzca! bide göstermedin diye küsüyoo ya o daha bi komikk malesef...

pesss yani size ! ! !

bide bu beni seviyor mu diye mi soruyorsunuz bize

bunu ayirt edecek kadar aklin yok mu kuzum senin kaydirigubbakcemile

adam besbelli ,bugun bacak göster der yarin kalca sonra gel koynuma giriver

sen bir an önce yol ver bu adama

ask bi laf olmus dillerde sadece, inan bana unutursun

insan ne unutamam dediklerini uunutuyor zamanla

lan varya senin bu erkek arkadasinin bennnn ..... herneyse yaaa agzimi acmayim simdi. yoksa iyice sayardim yaaa neyse sana dua etsin sapik adam.... kizim yaaa daha ne halaaaaaa onunla birliktesin. bas kicina tekmeyii yaaa! dedikleri laflari duymuyormusun terbiyesizin! oldu ben ne dersem onu yapacaksinafedersinde o kim yaaa kendini ne b...k zannediyo. bulunmaz hint kumasi mübarek. ay simdi agzimi bozacam haaa... kizz birak onu! yok neymis istediklerimi vermezsem baskasiyla olurum. gitsin afedersinde ne b...u varsa yesin! zaten seni sevse bu sekilde davranmaz. ac biraz gözünü... ay buzamana kadar okadar msj okudum yorum yazdimm ama hic mi hic bukadar sinirlenmemistim

senin ona karşı gücün yok anladığım kadarıyla..çünkü kim olsa böle bişey karşısında kesin tavır koyar ve senle doğmadım sensiz olabilirim benim bu tarz tehditlere karnım tok..deyip tavrını koyardın..kendine gel adam seni cinsel aracı olarak kullanmak istiyor...netten göstermediğin ii olmuş..kameraya çekip seni ileride tehdit edebilir..zaman kötü çok ii bildiğin biri sana kimsenin yapamadığı kötülüğü yapabilir...dönüşü olmayan hatalar yapma canım..seni gerçekten seven biri senin sevgini kulanmaya ve tehditlerle seni cinselliğe zorlamaz..yol yakınken kendini kurtar canım..seviyorum vazgeçemiyorum deme..kimse unutulmaz değildir..zamanla unutursun..yol verde şu kendine bu kadar güvenen adamın surat ifadesini gör..daha dürüst ve seni gerçekten seven biriyle ileride karşılaşırsın cxanımvereliniortak

sevgi aşk bu demek degil ben istemiyorsam bacağımı açmak o istediği için açmam
sen ona kendin istediğin için yapmalısın kaldıki eşin falan degil vucudunu gösteresin

Vay vay vay, uyanığa da bakın hele.

Canım düşünmen bile hata hala beraber olmayı.
Burada insanlara çok zor bırak git diyen biriyim.
ılk defa bu kadar net bir şekilde bırak diyebiliyorum... hem de o kıymetli poposunda ayak izini bırakarak.

Terbiyesize bak ya, yok oranı göster göstermezsen bi saatte biter yok benim dediğim olacak.
Yok 6 ay sana ceza, bu ne yaaa... aaa epeydir bu kadar sinirlenmemiştim yemin ediyorum.
Sen kimsin yaaaaa? Evde beslediğin köpek mi var karşında, çüş be.

Böyle sevgi mi olurmuş çocuk mu kandırıyor densiz?
Bırak güzelim ya ne hali varsa görsün, ne telefonunu aç ne de görüş.
Beyefendi kendine sevgili, eş değil, geyşa arıyo anlaşılan... gitsin kimde karşılıyosa karşılasın ihtiyaçlarını, bulunmaz hint kumaşı sanki.. amma da arşa değmiş bi yerleri... tööbe töööbeee...

bunun derdi başka .
sevgilin olmayı hak etmiyor.
hemen ayrıl bu sapıktan.
bacağının göstermiyorsun diye neler yapıyor.
çok üzer seni bu adam çooooooooookkkkkkkk

Baska söze gerek yok...katiliyorum aynen!
Gel de girtlagini sikma böyle erkegin...hey Allah`im yaaa...kötükedihüso

boyle sevgı olmaz bu düpedüz saçmalık her sey cinsellik degıl yanı bunları bır ınsan sadece nıkahlı kocasına yapar böyle flörtlükde olmaz ne bıcım ılıskı bu ya,ben olsam kafamda bıtırmıstım sımdıye kadar sankı dunyada bır erkek mı var yanı..

Hayır bi de herif kıza resmen "kölem olacaksın" muamelesi yapıyor.
Olduuu.... :mymeka: pasta börek de verseydik yanında.....

evet kesinlikle şüphe duyardım. çok amiyane olacak ama ya göster ya git demiş resmen adam yani. seni sevse bir ömür bekler. adamın tek bir amacı var onuda burda söylemeyeyim şimdi.klava:

eğer karşılılı sevgi ve saygı anlayış varsa cinsellikte olur buna karşı değilim
bacağıma bakmak istedi diye onu sapık ilan etmem ben..

ama yok şnu yapmazsan giderim, bunu yapmazsan aramam sormam falan bunlar nedir ya..

bunların sevgiyle aşkla ne alakası var..
ben sevdiğim sevildiğim adamla ilişkimi yaşarsam yaşarım, zorla baskıyla birşey yapmaya kalkarsam benim yaptığım işin beden işçiliğinden bana zorla bişeyleri dayatarak sözde aşk yaşatan kişininde bir ş.refs.zden ne farkı kalır

canım benim üzgünüm ama bence bu adam seni çok da sevmiyor ,seven insan dokunmaya kıyamaz değilki sen istediklerini yapmayınca trip yapıyor ve tehdit ediyor seni..benim eşim eşim olduğu halde ben bişi demesem bile istemediğimi anlar ve sorar eğer kesinlikle istemediğimi anlayıp özür diler ve bırakır..bu nasıl bi adam böyle sana böyle davranmasına izin verme sakın..seni resmen bi obje olarak görüyor maalesef bence..sakın taviz verme böle erkeklere güven olmaz.

açıkça seni sevmiyorum mu desin ...lütfen saf olmayın bu kadar neresi vazgeçilmez bu adamın sizce..kesinlikle ciddi niyeti olan ve aşık biri zorlamaz size bırakır..bacagına bakmak istiyorum demiş lafı cevirmiş sonra...yataktan baska derdi yok emin ol yattığı kızda vardır onun..aklın varsa birazcık unut gitsin bu adamı..

üzgünüm arkadaşım ama kesinlikle o seni sevmiyor sana çokta belli etmeden aslında seni cinsellik anlamında kullanmak istiyor bence.
ltf çok dikkatli ol , hem ne bu yaa şantajla ilişkimi olurmuş 6 ay aramicakmış aklın başına gelsinmiş resmen saçmalık klava:

arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp yazdınız saolun.sonuna kadar haklısnız ama ben neense bunların hepsini alttan aldım ne derse olur diyorum herşey için.ama iş o noktaya gelicekse sevgim pahasına olsada yokum derim arkadaşlarım.böle bir şey iki kişinin istemsiyle olur. Eğer bende istemiş olsaydım olurdu.Ama şuanda evlenmeden öyle bir ilişkiye kendimi hazır hissetmiyorum.Ve o da bunun farkında olduğu halde bana ısrar ediyodu.belkide yanlış seçimin peşindeyim.tek bir kerede vazgeçmek istesem ne güzel olurdu.ama geçemiyorum arkadaşlar

allahım bu ilişkilere nolmuş böyle? sadece cinsellik demek değildir ki sevgi, aşk, paylaşmak. üzgünüm ama sizis evmiyor. sadece kendi ihtiyaçları için sizi yanında tutuyor diyim. kesinlikle uzak durun bence. bitirin ilişkinizi, bırakın aramasın. söylemesi kolay belki ama inanın bu adamı çekmekten daha iyidir. bu kadar vazgeçilmeyecek bir durum da yok anladığım kadarıyla. size karşı saygısı yok çünkü. yarın öbür gün kanarsınız istediği olur o zamanda yüzünüze bakmaz inanın bence saçmalıktan başka değil, 6 ay aramasın efendim ömür boyu aramasın hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…