Siz olsanz byle akdan phe duyar mydnz ?

arkadaşlar allah sizden razı olsun öncelikle yazıma cvp verdiğiniz için.gerçekden siz olmasanız ben kimden akıl alıcam başka.şuanda beklemedeyim ama inanın sevmek suçmuş benim için.

Bu şekilde düşünmemelisin ne demek sevmek suçmuş.. sadece yanlış kişiya gönlünü kaptırmışsın..
daha öncede ayrılmışsınız bu kişiyle yeniden şans vermişsin.
ilişkiler hakkında edindiğim bi tecrube varsa o da bir kişiye asla ikinci sans vermeyeceksin
bir kişi 7sinde ne ise 70inde odur demişler huylu huyundan vazgeçmez
bu vatandaşında seni sevmediği gayet aşikar
biran önce bundan kurtul ve kendi hayatına bak 1-2 ay üzülürsün sonra ne iyi yapmışım dersin inan

Öncekınde ayrılma sebebın neydı canım?

Sakın oyunlarına alet olma,ne demek yapmak zorundasın,kıymetımı bıl vs.. fılan?

Bikere bı ınsan kendısını övmez,mert bırı olsa aramam dedıyse aramaz!

Ayrıl bundan yaaa,vallahı sana yazık.

Senı karısı yapacak olan adam cınsellıkten bahsetmez,senın tavırını bıldıgı ıcın evlılık sonrasına saklar,en fazla sımdı senı cok ozluyorum fılan der.

Nİyetı hiç iyi gelmedı bana..

İki gün üzülür üçüncü gün iyi ki dersin

sakın ama sakın!
adamın niyeti belli eğer seni seviyor olsaydı böyle davranmazdı.isteklerine alet olma.kendinden taviz verme.insana zorlamayla bacağını göster demek ne demek.ne anlayacakmış gördüğünde hiç anlamadım açıkçası.sanırım yeni de bir ilişki.adam belki webcamdan fotonuzu çekecek uygunsuz bir yere koyacak.güvenmeyin derim.
sevmek suçmuş falan demenizde yanlış...çünkü adam gibi bir adamla karşılaştığınızda bunun mutluluk olduğunu anlayacaksınız.seçiminiz yanlış olmuş akıllı davranarak bu işin içinden kendinizi yara almadan sıyırın..

bu herif kaşarın önde gideni kesinlikle yol ver.
anlatıklarına göre sevilmeye layık biri degil seninle oynuyor!
insan sevdigine ceza meza veremez. bu tam taktikçinin teki.
def et bacım

bence böyle tiplerden uzak dur arkadasim; bosver sanki onlami muhtacsin. asil sevse senden bunulari istemez asla, baskasina giderse gittsin erkek milleti iste

çok seviyorsa seni..
cinsellikten bahsedeceğine bunları yaşamak için evlenmeyi istesin..
bunları onunla bu şekilde paylaşmanı değil..
sakın..
o seni sevse böyle zorlama yapmaz..

oldu ver dese vermek zorundamıymışsın yani
ne demek ben ne dersem yapmalısın
üzgünüm ama sevmiyo apaçık belli
sakın taviz verme
yol ver gitsin

her ayrılık zordur ... terketsen de terkedilsen de... ama alışılıyor...önemli olan hataları azaltmak hayatta...
bence bu ilişki ve bu adam senin için bir hata...

olgunlaşmamış bir düşünce yapısı var... ne demek her dediğini yapmak zorunda olmak ... kimse kimsenin dediğini yapmak zorunda değil... sana kıymet vermiyor; kıymet verdiği; önemsediği sadece kendi düşünceleri ve istekleri.. tatmin etmeni bekliyor ve tatmin etmediğin yerde tehdit ediyor seni...

bu adamla evlensen nasıl bir hayat yaşamayı bekliyorsun bilmiyorum ama güzel omayacağı aşikar...

bence değer verdiğin kişiyi ve değer yargılarını gözden geçir... seni insan ; sevmeyi bilen ve sevilmek isteyen biri olarak değil de malı gibi gören bir adama değer vermek ne kadar doğru bunu düşün...

dediğim gibi ayrılık zor ama bazen gerek... büyük yanlışlar ve mutsuzluklardan ; acılardan korunmak için bir yöntem; ÇÖZÜM olacak senin ayrılığın... buna da başka isim vermeye gerek yok senin için...

bence etraf ne der diye düşünmen yapacağın en büyük yanlıştır... daha sonra evliliğinde ciddi problem yaşayıp ; allah korusun boşandığında da düşüneceksin etrafın ne dediğini...

kusura bakma ama ben inanmıyorum onun seni mutlu edeceğine... ne demek dediklerimi yaparsan mutlu ederim ; yapmazsan bir saatte ayrılırım... bu sözü senin en ufak "hayır"ında getirip önüne koyacak... ve arkasına dönmeden bırakıp gidecek... ben böyle birinin vereceği sözlere inanmazdım sanırım...

hakkında hayırlısı olsun...

ne demekmiş..seviyorsan herşeyi çekmeye katlnacaksın.......
eger o seviyorsa o da katlansın herşeye......neden tek taraflı kendini düşünerek sçylüyor ki......
yok bacagını göster yok oranı buranı göster..........
göster göster.nereye kadar gösterecek bir yerin kalmayınca ne yapıcak......
ben sana söyleyim.............başka gösterenlere gidecek ve giderde zaten kendileri söylemiş........
seven herşeye katlanır ama böyle sapıklıklara yada sırf kendi egoları için karşıyı kullanmaksa .......
kimsede kusura bakmasın............ne böyle sevgi olur nede aşk nede böyle katlanma olur.....

sen gösterecek bir yerim yok de ve dur sana bi şey göstereyim de. .........o adama kapıyı göster......

Canım o istedi diye yapmak zorunda değilsin hiçbirşeyi herşey karşılıklı istenirse yaşanır. Ama güzel giden ve evlilik yolunda giden bir ilişkide tabiki bazı şeyleri paylaşmak istiyor insan. ıilişkini gözden geçir eğer inanıyorsan karşındaki insana bi takım şeyleri yaşayabilirsin ..

ya size yorumlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekden benim psikolojimi düzelttiniz.kaç gündür ne yapsam diye düşnüüyorum ama gerçekden ya sizde olmasanız.

Walla canım sevgilimin bana olan aşkından öleceğini bilsem birlikte olmam banane yaa ne demek bu sapık mı ne.
Bacağını göster diye birşey söyleyemez sonrada göstermeyince trip atacak hem suçlu hem güçlü.
Canım seviyorsun belli ama bence o kişiden hayır gelmezz
Sakın yanlış yapma derim.

canım oranı buranı açıp göstersen bile bir zaman gelir ben evlenmeden karşısındaki adama orasını burasını açan kadına güvenmem bile der-bu yaşattıklarını hatırlamaz bile..ne diyeyim..etraftan çekiniyorsan sevgin kalmamıltır demek ki..

Niyeti gayet belli canım.
İşine gelirse yapıyor sana
6 ay cezamı verdi aklını başına getirmek için
Sen ona ömür boyu ceza kes aklını başından almak için

o kadar belli o kadar açık ve seçik ki.nasıl hala soruyosun anlamıyorum.6 ay ceza vermek ne demek ya ne kadar saçma.mantıklı ol lütfen...

yahu boyle sevgı olur mu allaysen bacagını gostermıyosun dıye sana trıp atıyor dedıklerımı yapıcaksın dıyor

yol ver gitsin!

sana değer verdiği için mi düşüncene saygı duymuyor da ayrılıkla tehdit ediyor. dışardan olaya yaklaşmak çok kolay biliyorum , ama bence ilşkini kesin gözden deçirmelisin . ayrıca beni mutlu edemezsen başka kişilerle birlikte olurum da ne demek .. o da seni mutlu edemiyor bu tripleriyle sen de başkasıyla birlikte ol o zaman . olur mu öyle şey canım ya... iyi tart lütfen . aşk yetmiyor bazen .. evlilik sadece aşk olmayacak çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…