• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanz byle akdan phe duyar mydnz ?

nergiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
97
0
86
İzmir
Arkadaşlar hep sorunlar beni buluyor.Sevdiğim insanın sevgiisnden şüphe duymaya başladım.Devamlı cinsellikden bahsediyor.Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi.Bana evlenceği insnaın ben olduğumu benden başkası olmayacağını ama ona bişr takım sözler vermemi istediğini söyledi.geçen gün elbise giymiştim bacağımı göstermemi istedi kameradan bende gösteremiceğimi söyledim ve birsürü trip yaptı.Tartıştı benle ben neden böyle yapıyosun dediğimde ben seni bacağını görmek için değil dediğimi yapmadığın için kızdım dedi.Eğer benimle birlikde olucaksan dediklerimi yapmak zorundasın dedi.Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın dedi.Çünkü ben sana çok değer veriyorum dedi.Ve bana 6 ay beni aramayacağını söyledi.Biraz aklın başına gelsin kıymetimi anla dedi.Çok üzüldüm kıymet verdiğim sevdiğim bana ceza vermesi cinsellikden konuşmadığım zaman triplere girmesi.Ve dün aradı bana sana verdiğimsözlerigeri alıyorum dedi beni seven insan bana itiraz etmez her konuda dedi.çok pişmanım dedi bu birliktelik için ama bu sözleri nasıl sölerdi o eski o değildi.çok kırldım arkadaşlar hem aramıcam diyor hem arıyor biraz aklın başına gelsin diyor.Hiç bişr zman benim düşüncelerimonun için önemli olmadı.ama ben her ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorum.Şuan senin yerinde bir başkası olsaydışimdiye kadar herşey bitmişti dedi.Zamanında bir kere yıktı beni ikinci şans verdim bu seferde yıkarsa bende yıklırım arkadaşlar.Sizce eğer seviyasanız o herşeyinizse onunla herşeyi paylaşırmısnız.onunla birlikde olurmuusnuz.bu çocuk beni seviyormu yoksa sevmiyor mu?neden hayatta ben mutlu olmayı hakdemiyorum neden napmalmııym arkadaşlar ne

Son düzenleyen: Moderatör:
bak cnm bu konunun aynısını arkadasım yasadı.sen yine direnmişsin o birlikte olmus birde.ya bu adam sizi sevse cinsellik konusunda bu kadar ısrar edermi sanıyosunuz sen istemediğin sürece dokunmaz sana.bu kişi seninle ilişkisini cinsel isteklerini tatmin etmek için kurmus.sakın ama sakın düşme bu oyunlara.neymiş aramazmıs aramam dediğinde iyi edersin diyemedinmi.seni kesinlikle sevmiyor.kendine bu kötülüğü yapma derim ben.karsına neler cıkar daha umutsuzluga kapılma.bu kişiyide hemen bırak.yoksa acı ceken sen olursun haberin olsun

Üzgünüm ama, Seni sevmiyor canım, bence sadece kendini seviyor, sen ne buldun bunda Allah aşkına kafamçokkarıştı

koşullar öne sürerek bir ilişki yürümez gülüm iyi düşün şimdi vereceğin karar bence en iyisi olacak kısa yoldan dön derim:1no2:

canım ayrılığı bu kadar kolay dile getiren adamdan hayır gelmez.o senin gözünü korkutmaya çalışıyor ınanma ınan bana bırlıkte olsanda bır gun gelecek ve bu ılıskı bıtecektır noldu artık senın bana verebılcegın bsy kalmadı elveda deyıp çekıcek gıdecektır emın ol.
kımsenın sana zorla bsy yaptırmasına ızın verme lutfen.özelliklede cınsellık çok önemli bır konu sen ne zaman kendını hazır hıssedersen ozaman yaşa ve bence erkek arkadaşın senı sevmıyor.

Arkadaşlar hep sorunlar beni buluyor.Sevdiğim insanın sevgiisnden şüphe duymaya başladım.Devamlı cinsellikden bahsediyor.Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi.Bana evlenceği insnaın ben olduğumu benden başkası olmayacağını ama ona bişr takım sözler vermemi istediğini söyledi.geçen gün elbise giymiştim bacağımı göstermemi istedi kameradan bende gösteremiceğimi söyledim ve birsürü trip yaptı.Tartıştı benle ben neden böyle yapıyosun dediğimde ben seni bacağını görmek için değil dediğimi yapmadığın için kızdım dedi.Eğer benimle birlikde olucaksan dediklerimi yapmak zorundasın dedi.Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın dedi.Çünkü ben sana çok değer veriyorum dedi.Ve bana 6 ay beni aramayacağını söyledi.Biraz aklın başına gelsin kıymetimi anla dedi.Çok üzüldüm kıymet verdiğim sevdiğim bana ceza vermesi cinsellikden konuşmadığım zaman triplere girmesi.Ve dün aradı bana sana verdiğimsözlerigeri alıyorum dedi beni seven insan bana itiraz etmez her konuda dedi.çok pişmanım dedi bu birliktelik için ama bu sözleri nasıl sölerdi o eski o değildi.çok kırldım arkadaşlar hem aramıcam diyor hem arıyor biraz aklın başına gelsin diyor.Hiç bişr zman benim düşüncelerimonun için önemli olmadı.ama ben her ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorum.Şuan senin yerinde bir başkası olsaydışimdiye kadar herşey bitmişti dedi.Zamanında bir kere yıktı beni ikinci şans verdim bu seferde yıkarsa bende yıklırım arkadaşlar.Sizce eğer seviyasanız o herşeyinizse onunla herşeyi paylaşırmısnız.onunla birlikde olurmuusnuz.bu çocuk beni seviyormu yoksa sevmiyor mu?neden hayatta ben mutlu olmayı hakdemiyorum neden napmalmııym arkadaşlar ne

ne demek, sevmek insanın kendini kullandırması mı gerek.. sakın böyle oyunlara gelme.. sapıkmıdır bu adam nedir???.. aman sonradan da basit kız muamelesi yapar hee bu dengesizler dikkatli ol.. seven insan kimseyle de olmaz, beklemesini de bilir.. tatmin için illa kadına mı ihtiyacı mı var erkeğin.. buna inanmıyorum ben.. he yaparım diyorsa da bırak tutma.. buyursun gitsin.. o zaman hakettiği insanlarla devam etsin hayatına, uzak dur derim sana..
kendinden bu derece fedakarlık yapma.. of ya ne saçmalıyor bu adamlar bazen.. sen şimdi verirsin tavizleri sonra da evlenmeye ne hacet.. adam canının istediğini yaşıyor zaten.. her zaman bir gizemin olsun.. sakın taviz verme kendinden.. aman.. aman..

Son düzenleme:
bence senin ona olan sevgini kullanıyo aklı sıra senin uyanık erkek arkadaşın baktı senden istediğini alamadı şimdi'de kendisiyle senden intikam alıyo :delphin:

aramazsa aramasın bence bu kadar üzülme hatalı olan o sen değilsin kaydirigubbakcemile5

bir ilişkide bazı şeyler iki tarafta iserse yaşanır saçma salak zorbalıklarla kavgayla tiriple çözülmez ben senin yerinde olsam ceza veren ben olurdum o olmazdı :kahve:

kendine olan saygını yitirme bildiğin yoldan ilerle arkadaşım sevgiler bu kadar küçülmedi daha...hem seni seviyorum hem 6 ay görüşmeyelim ben senin yerinde olsam hiç görüşmeyelim bana sadece tenim için değer veren bir insanın benim hayatımda yeri yok madem hep senin istediklerin olmak zorunda o zaman kendin oyna deyip çıkardım hayatından vereliniortak

zaten seviyosa mutlaka hatasını anlayıp kendini af ettirir yok sevmiosa bu ilişki için daha fazla zaman ayırıp kendini yıpratma derim sevgiler ... :1hug:

ben olsam kesinlikle şüphe duyardım..bu iki insanın istemesiyle olucak bişeydir sen onu kaybetmemek için böyle bişey yaparsan o istediğini gerçekleştirmiş olur
gerçekten sevip değer verse sana beni kaybetmek istemiyosan dediklerimi yapmak zorundasın demez
bence iyi düşün sadece onun bencilce isteklerine göre hareket etme derim ben..

Gün geçtikçe sapıklarda çoğalıyo aman dikkatli ol arkadaşım ne demek bacağını göster yok beni mutlu etmezsen başkasına giderim tövbe yarabbim artık millet cinselliğe olan düşkünlüğünü açıkça söylemektende utanmıyo ben sapığım diye bağırıyolar resmen ama duyabilene :delphin:

Gerçekten seven insan seni böyle şeylere zorlamaz sengözlerimebaksanab Bence yol ver gitsin....

ınsan sevdiğine bakmaya kıyamaz,gül dalında daha güzeldir koparmaya kıyamayız çoğu zaman,o kişi seni sevseydi aynen bunları yapardı,onun amacı senden cinsel olarak faydalanmak,ne demek dediğimi yapacaksın,oldu başka,defolsun gitsin ya,şimdi öp,birazdan bak,sonra bilmem ne derken yavaş yavaş seni ele geçirip amacına ulaşmak istiyor,sakın kanma bu oyunlara gelme,bunlar duygusuz,erkekler çok güzel rol yapıyor gerçek sanma,yoksa bir tekme yer ortada kalan sen olursun,sen vur tekmeyi gitsin,inan bana seveceğin onun seveceği çok insanla karşılaşırsın,lütfen kendine sahip çık!!!

:1shok:
Canim seven insan bu konuda bukadar israrci olmaz.. Elbetteki seni arzuluyodur ama oda Evliligi beklemek zorunda. ilk cikmaya basladiginizda sanirim SENIN NASIL BIR KIZ OLDUGUNU BILIYORDU (yani cinsellik konusunda)
Neden simdi böyle birseye kalkisiyor ve durduk yerde senide üzüyor...bence arkadasin dedigi gibi O sadece kendini seviyor..Sana deger veren insan böyle bisi yapmazdi..
Nedemek "benim dediklerimi yapmak zorundasin" SENIN KOCAN DEGIL SADECE SEVGILIN, BU TÜR SEYLERE IZIN VERME!!!
kötükedihüso

demek 6 ay bensiz kalda gör demek cezaymış bide hasbam o senı aramıcak 6 ay sen onsuz kalıcaksında o sensiz kalmıcakmı sanki?ne demek bu ya eskiden annelerimiz bize ceza verirdik dedikerlini yapmıyoruz diye doktorculukmu oynuyorsunuz ne bu saygısızlık yaa senın düşüncelerine neden önem vermıyor okadar çok arzuluyorsa yapsın nikanı alsın senı isterse 10 ay çıkmayın yatak odanızdan.. sakın canım bi yanlış yapayım deme sakın..o sensiz yapabiliyor sa sende onsuz yapabilirsiz gururun herşeyden öncegelir unutma..

bugün bacagını göstersen yarın başka bi yerini göstermeni isticektir emin ol,yapma :delphin:

şarta bağlı sevgi mi olur yaa
şunu yaparsan seni severim
buna yaparsan sevmem
ne sanıyor kendini
bulunmaz hint kumaşımı

ona olan sevgini kullanıyo resmen...
geriye kalanı yapmak sana düşer...
Kimbilir ilerde zorbalık yaparak neler yaptırır. İyi düşün hayatını bi erkegin yıkmasına izin verme.

yok canım anlattıklarından çıkardığım seni sevmiyor,sadece cinsel isteklerini tatmin etmeye çalışıyor ve sana bu şekilde tavır sergileyerek senin ona karşı sevgini kullanmak istiyor,seven erkek zorla sen istemediğin sürece bu tarz taleblerde bulunmaz,baskı kurmaz,
ayrıca seviyorsan benim her istediğimi yapmaz zorundasın diyen erkek ilerde senden çok daha fazla fedakarlıklar isteyebilir,köle olursun resmen....

fazla kendini kaptırma bu adama derim...ben senin yerinde olsam keyfin bilir..ister ara ister arama derdim,,,şartlı sviyor resmen....böyle şeymi olurmuş...? sinir oldum şimdi?!

Son düzenleme:
Ben olsam hiç şüphe duymazdım. Çok açık sevgisi filan yok,
davranışları ve sözleri hiç normal değil. Senin kendine olan zaafını biliyor ve kullanmak istiyor.
Aman diyorum aman uzaklaş herşeyim filan diye kendini kandırma.
Aşk gözlerini kör etmesin diye burada bütün arkadaşlar uyarmış
Kulak ver aman dikkat böylelerine.
Hiç kimse eşi dahi olsa böyle bir baskı yapamaz.

bir ilişkide cinsellikte olmalı ama bu masum öpüşmeler olmalı bence

ilişkide cinsellik arka sıralarda olmalı diye
düşünüyorum.ilişkini gözden geçir bence.

herşeyi bırak kıymetimi bilmi dedi? allahım şu sözü bile beni çıldırtmaya yeterdi,duyanda milyar dolar sahibi,aranan erkek,yüksek sıfatlı sağlam birşey zanneder..desene allah aşkına aramayacaktın neden arıyon diye..

Back