Siz Olsanız ?

ısırdığı için onun tehlikeli olduğunu düşünüyor kızınız
ayrıca eşinizin hiç iyi düşünceleri yok dikkat edin
nefret ederim evde bir şey almamak için 40 kavga çıkaran ,dışarıya para basıyormuş gibi davranan insanlardan

Teşekkürler arkadaşlar beyimiz bütün bunların normal olduğunu düşünüyor.buna benzer şeylerden çok tartışmalar yaşadık.evlilik nedir,insanın kendi yuvası ne demektir algısına eremedi malesefki insanın zihni bozuk olunca ne yapılırsa yapılsın düzeltilemiyor.kızımı iç güdüsel babasından koruma gereği bende duyuyorum çünkü biliyorum bebeklik döneminde alğılar çok açıktır kötü bişey hissetmese kızım babasından uzak durmaz ki kız çocukları anneden çok babaya düşkündür.en büyük yanlışı evleneceğim kişiyi seçemeyerek yaptım.öyle pişmanım ki.

tepkinizi daha sert bisekilde Koymanizi oneririm benimde 6 aylik oglum var esim sert sever biraz cocugu yanaklarindan cok optugu icin kizarikla baslyan yaralar olustu ve suanda opemiyo ve cok pisman ama isirmak nedir ya iz kalacak sekilde ve diger msj konhsuna gelince edepsiZlikten baska bisey degil ve saygisizca bi davranis turu

Umarım kızınız sadece kolunu ısırdığı ve öpmek istediği için babasından uzak duruyordur... Hatta öyle bir mesaj da atmışsa eşiniz bence kızınızı ve ailenizdeki tüm dişileri eşinizden uzak tutun.

Eşinizle flört döneminiz ne kadar uzun sürdü? Tanıyabildiğinize inandığınız kadar uzun muydu? Sevgili iken nasıldı? Evlendikten sonra mahrem ilişkinizde dikkatinizi çeken bir aşırılık farkettiniz mi eşinizde?.. Bu üstünde durmadığınız, sizi rahatsız hissettirse de önemsemediğiniz anlık bir durum dahi olabilir.. Eşinizin fevri ve agresif davranışlarını oluyor mu? Öfke kontrolü nasıl? Ailesi nasıl insanlar? Ailesiyle iletişimi nasıl? Bu soruların yanıtlarını kendinize verdiğinizde, size tuhaf gelen bir şeyler var mı? Öfkesiyle ilgili, cinsel yönelimle ilgili, aile içi iletişim ile ilgili? Tuhaf gelen bir şeyler hissediyorsanız, eşinize yansıtmadan, eşinizi anlatabileceğiniz bir terapiste gitmenizi önerebilirim.
Sevgisinin ölçütünü kaçırarak "zarar verebilecek" şekilde kendini ifade ediyorsa, mesajdan daha can sıkıcı bir şeyler söz konusu.. Ama bunun için de sizinle ilişkisini bilmek gerek.. Isırılan kol, tedirgin bir bebek, geçmeyen iz.. Kolda ki iz geçse bile, bebeğinizin taze beyninde kalan iz için bazı adımlar atmalısınız.
Yine de şu mesaj konusuna da değinmek isterim; "Koca memeli kız" tabirini erkek yeğenine yazıyorsa eğer, olgunlaşmamış ve nefsinin güdümünde bir erkek olduğunu söyleyebilirim. Bu şaka dahi olsa, kendinden yaşça oldukça küçük bir insanla kurduğu mesafesiz ilişki, ne yazık ki öz saygısının olmadığını gösteriyor. Bu samimiyet olamaz.. Ağırlığı olmalı.. Yeğen dahi olsa, laubalilik ve evli bir erkek olarak "evlilik kurumuna saygısızlık" yaparak şakalaşması doğru değil.. Yeğen için de çok kötü bir örnek.. Sizi düşürdüğü durumu hiç konuşmak istemiyorum.. Yeğen kız ise, durum daha vahim...
Siz daha iyisini bilirsiniz ancak bence ilk etapta bu konuları bir uzmanla konuşup, sizi yönlendirmesini rica etseniz, bence mükemmel bir adım olabilir..
Selamlar,

Kullanıcı adınız dikkatimi çekti yanlış bilmiyorsan serotonin beyide salgılanan bir hormon ve bazı kişilik bozukluklarının bu hormonun az salgılanmasından yada hiç salgılanmamasından kaynaklandığı düşünülüyor.bilmiyorum psikiyatriyle, psikolojiyle ilginiz var mı ama tespitleriniz çok yerinde.zamanında psikolog,psikiyatır,aile danışmanı çok gittik ama beyimiz hepsinde bir kusur buldu aile danışmanı bayandı benim tarafı mı tuttu, psikolok erkekti ama gözü hiç tutmadı, psikiyatır doğru dürüst dinlemedi bile, en son kendi psikiyatıra gitti ancak doktorun verdiği ilacı işe yaramadığı gerekçesiyle bıraktı.beyimizin okumuş beyinlere saygısı yok ki tedavi olabilsin.diyorum internette araştırdım pedagoglar diyor ki çocuklarınıza söyle davranın yoru mu o ne anlar.yanlış anlamayın küçümsemek için demiyorum ama kendi sülalesinin en okumuşu öğretmen.bir söz var ya bundan ne köy olur ne kasaba başka bir watsap msj iş arkadaşına yazmış senin baldıza benim kuzeni ayarlayalım çok iyi çocuk.sende benim baldıza kör topal birini ayarla.rencide ettiği kardeşimde statüsü yüksek bir işte çalışan, kendisi gibi iyi
konunda isteyenleri olmasına rağnen evlenmek için evlenmem diyen biri.

:KK57::KK57: kızına dikkat et dünyada her şey oluyor. aman yalnız bırakma kızını bu adamla. sapık mıdır nedir. insan yeğenine nasıl öyle bir şey diyebilir. hala şoktayım

Mrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?
diş izleri kalacak şekilde ıssırıyorsa baya bir canı yanıyordur çocuğun. O da o yüzden korkuyordur. Hadi öpersin falan da yani o kadar acıtacak şekilde sevmesi doğru değil.
Bebek deyip geçmemek lazım. Böyle böyle inşa ediliyor onun psikolojisi.

X