Siz Olsanız ?

kuzucugum79

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
27
19
45
Mrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?

Benimde küçük kızım var ben istemediğim davranış olunca uyarırım aynı şekilde oda beni uyarır. Yani bu şekilde dikkat ediyoruz hala yapıyorsa sert uyarırız. Belkide canını acıtıyor diye soğuk babasına belkide başka bişey. Diğer mesele üzerine ise onu söylediklerine pişman edin ne o öyle terbiyesiz! Yuh olsun aklı şeyinde gezen erkeklere. Midem bulandı

Çocuğun canını yakıyor ama olmaz, doktora gitse doktor belki şiddet şüphesi nedeniyle polise yönlendirir. En azından bunu söyleyin belki tedirgin olur yapmaz.

Bulduğu koca memeli hatunla bırakırım başbaşa, öncesinde aldığı telefonu başında paralarım.
Siz sormadınız mı mesajı eşinize?
Utanmadan yazmış bide, böyle tipler baba oluyor.
Neden ısıtıyor çocuğun kolunu?
Gitmez tabii , biliyor babası gene ısıracak.Siz olsanız gider misiniz?

çocuğun kolunu ısırıyormuş h.....n bırakta ağlasın çocukcağız

ağlaması normal mi diye sorman hata

Biz öptürmek istemediği zaman öpmüyoruz bile inanın.
Şimdi yanından kovaladı beni, sarıldım itti, tıpış tıpış geri geldim.
Çocukların ne düşündüklerine değer verilse keşke.

ısırması çok yanlış. sonra kızınızda bunu normal kabul edip yaşıtlarına oynarken yapmaya kalkabilir.
koca memeli kız bul diyen eşiniz mi? yeğeniyle nasıl bir muhabbeti var. şakaysa bile şakasıda çirkin. mesajı atan siz olsaydınız mesela bana koca... bir adam bul demiş olsaydınız şu an 3. sayfa haberlerine konu olmuştunuz o derece tepki verirdi eşiniz.

pis sapık bu adam kızını bununla yalnız bırakma allah muhafaza

Baba normal değil ki bebeğinizin tepkisi normal olsun, tabi ki babasına gitmek istemez. Isırmak nedir yahu, bu da bir şiddet türü farkında değil herhalde.
Diğer konu ayrı bir iğrenç. Hem aldatmaya meyilli, hem de bunu liseli bir gencin ahlakını bozarak yapmaya çalışıyor. Yani eşiniz her türlü zıvanadan çıkmış gibi görünüyor.

ayı, severken yavrusunu öldürürmüş derler. eşinize cuk oturuyor bence. çünkü liseyi yeni bitiren çocuk denicek yiğenine koca memeli kız ayarla diyebilicek kadar ayı.

Esinizin hareketlerini izleyin derim ben..Bebeginizin psikolojisini bozacagi konusunda uyarin..Hangi dilden anliyosa o dilden konusun ama tavrinizi -Net- ortaya koyun esiniz normalde nasil biridir, belirgin özellikleriyle?

Yigeniyle nasil bir iliskisi var ya yuh dedim bence dikkat edin koca memeli nedir ya bence biraz tripere girmelisiniz

Koca memeye ne tepki verdiniz onu merak ettim

kocanın durum fenaa kaç kurtul dicem ama yapamazsın. o yüzden bi kliniğe postalasan iyi edersin

Kafayı yemiş adam diş izi kalacak kadar ısırmak nedemek. O mesaj nedemek telefon nedemek hangisine yorum yapacağımı bilemedim. İyice şaşırmış.

Allah ıslah etsin.cocugu kendini istemeyincede mi anlayip utanip uzulmuyor.diger konu ise yani msj acaip itici.ben burnundan getirip beynini didiklerdim heralde.normalde de bu adamın pek geçinilir olduğunu sanmam.

bir arkadaşın yazdığına katılıyorum bencede babasıyla yalnız bırakmayın çocuğu. adamın davranışları iyi değil. mesaj olayına ne diyeceğimi bilemedim ne biçim bi olaydır bu. arkadaşıyla muhabbeti olsa gene bi nebze ama yeğenine böle bişey demesi garip doğrusu. kendinizi ve de özellikle kızını dikkatle koruyun derim. allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…