- 6 Şubat 2015
- 27
- 19
- 45
-
- Konu Sahibi kuzucugum79
çocuğun kolunu ısırıyormuş h.....n bırakta ağlasın çocukcağızMrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?
Mrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?
Koca memeye ne tepki verdiniz onu merak ettimMrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?
Mrb arkadaşlar 13 aylık kızım var uyarmama rağmen ben yanlarında yokken eşim kızımın kolunu ısırıyor ve ben ısırdığını kızımın kolundan saatlerce geçmeyem diş izinden anlıyorum.bir değil beş değil sonunda patladım eşim ise tepkimi anlamsız görüyor.ayrıca kızım babasına karşı çok sovuk babasına çoğukez gitmek istemiyor, öpmeye kalkınca itiyor,babasıyla yanlız kaldı mı mızmızlanıyor, ağlıyor sizce kızımın bu davranışları normal mi? bu konudan bağımsız bir sorum daha olacak eşiniz liseyi yeni bitirmiş yeğenine watsaptan bana bir kız bul koca memeli olsun derse ve kızına bir beşiği kavgayla alan beyimiz seneye hukuğu kazan sana bilmem ne marka tlf alcağım derse ne yaparsınız?