Siz olsanız?

Ahahahaha
Öpüşmeyle kalmamıştır ki o

Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi :KK66:
Kocam
şu erkekleri bası bos bırakmaya nedense hıc gelmıyolar
kendılerıne ozgur bı alan bulduklarında delı danalar gıbı oluyorlar
ki sen daha agustos sonuna kadar turkıyedeymıssın
bence ne olursa olsun dön esının yanına
eger devam edecek bı evlılıkse, uzun surelı ayrı kalma yoksa daha vahım seylere meydan vermıs olursun benden soylemesı
dönemem biletimiz o zamana ve değiştirme şansım yok:KK43:( çok mutsuzum.. Güya buraya tatile gelmiştim.. Ne tatil ama..

Neden bu kadar öfkelisin :)
Çünkü asla hazmedemeyeceğim şeydir. Eğer bu ihanete uğrarsam herkesin yolu gözükür.. Ben hapise, sevgilim ya da eşim mezara, o orrrossp ç karı da mezara. !!!!! Ayhh fenalık geldi !!!!

Çünkü asla hazmedemeyeceğim şeydir. Eğer bu ihanete uğrarsam herkesin yolu gözükür.. Ben hapise, sevgilim ya da eşim mezara, o orrrossp ç karı da mezara. !!!!! Ayhh fenalık geldi !!!!
Kadın yabancı bulmam çok zor ama bi elime geçse ne yaparım ben bile bilmiyorum ki kocam evliyim dememiş sanırım giderken yüzüğünü de çıkarmış.. Niyeti bozupta gitmiş..
Aklıma geldikçe onu parçalamak istiyorum..

Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Aman Allahım...bu da ne...Yorumsuz...yurtdışı ufku açar ama eşiniz medeniyeti yanlış anlamış.

Kadın yabancı bulmam çok zor ama bi elime geçse ne yaparım ben bile bilmiyorum ki kocam evliyim dememiş sanırım giderken yüzüğünü de çıkarmış.. Niyeti bozupta gitmiş..
Aklıma geldikçe onu parçalamak istiyorum..
Kusura bakmayın ama siz izin verdiniz dansa gitti ve bu olaylar gelişti
Şimdi ağustos sonuna kadar yalnız ve uslu duracak ha?Hiç inandırıcı gelmiyor kulağa
Allah sabır versin,karar sizin

Simdi itiraf etti diye tepki hafif olmazdi. Kendim ogrendigimde ne kadar tepki vereceksem o kadar tepki verirdim. Size soykl yapin boyle yapin demek haddime degil bu sizin karar vereceginiz bir durum ama icinizden tepki vermek geliyorsa verin o tepkiyi ben olsam ne yapardima gelirsek bayagi buyuk bir tepki verir kiyamet kopartirdim. Uzun zaman da eski halimize donemezdim.

Simdi itiraf etti diye tepki hafif olmazdi. Kendim ogrendigimde ne kadar tepki vereceksem o kadar tepki verirdim. Size soykl yapin boyle yapin demek haddime degil bu sizin karar vereceginiz bir durum ama icinizden tepki vermek geliyorsa verin o tepkiyi ben olsam ne yapardima gelirsek bayagi buyuk bir tepki verir kiyamet kopartirdim. Uzun zaman da eski halimize donemezdim.
Şuanda vericeğim tepki sınırlı malesef çünkü onun ailesinin yanındayım ve henüz kimsenin duymasını istemiyorum
Daha kendim hazmedemedim onlara ne anlatayım :KK43:

Şuanda vericeğim tepki sınırlı malesef çünkü onun ailesinin yanındayım ve henüz kimsenin duymasını istemiyorum
Daha kendim hazmedemedim onlara ne anlatayım :KK43:

Haklisiniz bende olsam once kendim konusmadan kimsenin duymasini istemem. Biraz sabretmeniz lazim o zaman donup konusana kadar sabredin. Rabbim yardimciniz olsun.

su bir gercek hayatta ASLA,ASLA affetmem demiyceksin..... Büyük konusmiycaksin cünkü böyle dedigin olayi ,malesef hani bir laf vardir ya "tükürdügünü yalarsin " diye,o lafa dönüyor sonu....
Dost aci söyler derler bende burdaki bazi yorumlar gibi sadece öpüsmede kaldigini düsünmüyorzm,sonucta kan kaynamis bir kere neyse sizi daha cok üzmek istemem ama 1 kere yapan hep yapiyor malesef buda hayatin cok aci bir gercegi..hayatinizda hayirlisini dilerim,dogru karari yine siz vereceksiniz.....

bak sana söledim demek dürüstlük değil bence dürüstlük yaptığı herşeyi söylemek değil aynı zamanda yanlış olanları yapmamak da demek bana göre. ben yattım kalktım ama bak sana sölüyorum ben dürüstüm yok yaaaaaaaa. bence iyi düşünmelisiniz ki bunu affederseniz devamı da gelebilir. aldatılmak illa yatması ile olmaz. ciddi bir olay bu.

Basbayağa aldatmış sizi..
ya affedeceksiniz (ki bu ona fırsat vermek )
yada ayrılık .. (gurur ' kırgınlık )
Buna siz karar vereceksiniz. .
siz olsanız demişsiniz affetmezdim..

Dürüst oldugu icin daha az Bıçak darbesi alırdı benim eşim olsa. O ne la, öpüştü ama hala seni sevdiğini söylediği icin kendine düsünme payımı bıraktın? Tabi tek öpüstüyse falan demiycem dudağını bi kadına büzse bile aldatmadır benim icin. O dudaklarına tuvalet terligiyle vurur gönderirdim git şimdi kimi öpersen öp diye :63:

Dürüst oldugu icin daha az Bıçak darbesi alırdı benim eşim olsa. O ne la, öpüştü ama hala seni sevdiğini söylediği icin kendine düsünme payımı bıraktın? Tabi tek öpüstüyse falan demiycem dudağını bi kadına büzse bile aldatmadır benim icin. O dudaklarına tuvalet terligiyle vurur gönderirdim git şimdi kimi öpersen öp diye :63:
tuvalet terliği en uygunu olmuş :KK5:

X