Bayanın eşi sevdiği için sadece öptürmüş ama, niyet öyle olsa da sevgi var arada :))Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi
Ay komik olmuş di mi
Ben o niyette bir kadın olsam demek istemiştim
e anlattıysa tamam canım nolcak ki erkektir elinin kiri hem dürüstmüş bakArkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Allahım içim eridiArkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Ayy Allah iyiliğini versin hemi nasıl güldümŞimdi nasıl bir öpüşme baya dilli milli öpüşmemi, ağız burun dalma tarzı mı kuru bir muck mu
deşeleme canını sikarsin
Danstan sonra öpüşen adam değil de buna tahammül etmeyen kadın mı yıkmış oluyor yuvayı?Yuva yıkmak en son tercih olmalı. Kolay kurulmuyor çünkü
Neden bu kadar öfkelisin :)Neden bu kadar sakinsiniz ? Valla ben şuan hapiste, o da mezarda olurdu kesinlikle ! Bu kadar sakin olmayın ! Ciddi bir şey bu.