Siz olsanız?

Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi :KK66:

Ay komik olmuş di mi

Ben o niyette bir kadın olsam demek istemiştim :KK70:
Bayanın eşi sevdiği için sadece öptürmüş ama, niyet öyle olsa da sevgi var arada :))
Allah korusun böyle kadınlardan..
Şeytan demiş ki siz gördüğünüze mi, görmediğinize mi inanıyorsunuz ?
Sizi uyaran günah diyen kişiler kitaplar varken, siz bana aldanıyorsunuz görmeden.. Allah yardımcısı olsun ne yorum yapsam bilemedim valla. Affetmek güç gibi, gün geçtikçe insanın içini kemirir durur bu durum..

şu erkekleri bası bos bırakmaya nedense hıc gelmıyolar
kendılerıne ozgur bı alan bulduklarında delı danalar gıbı oluyorlar
ki sen daha agustos sonuna kadar turkıyedeymıssın
bence ne olursa olsun dön esının yanına
eger devam edecek bı evlılıkse, uzun surelı ayrı kalma yoksa daha vahım seylere meydan vermıs olursun benden soylemesı

belki kadın sadece öpüp geri bıraktı eşinizi :cool: yani o reddetti yoksa imkanı yok bir erkek bu şekilde bir olayı red etsin..

geçmiş olsun ne diyeyim işin zor affetsen bir türlü affetmesen bir türlü adam sölemiş kurtulmuş gayrı sen düşünecen.düşün düşün b...r işin başa gelen çekiliyo

Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
e anlattıysa tamam canım nolcak ki erkektir elinin kiri hem dürüstmüş bak :KK14:
şaşırdın mı şekerim ne bekliyorsun gözünün önünde mi yapsın adam ? hem kendi ellerinle göndermişsin alkollü adam ya ne olacaktı :KK59:

Yuva yıkmak en son tercih olmalı. Kolay kurulmuyor çünkü

Bide kadın erkek arkadaş olmaz dedik mi saldırıyorsunuz hemen
İşte bariz örnek

hayır affetme dıyorlar,boşanacam ayrılcam dıyenede yuva kolay kurulmuyor,çocukların için dıyorlar,şaştım bu işe,ha öpüşmemiştir yatmıştır dıyorlar,ne fark var anlamadım,öpüşse emın olsak dahamı ıyı,

Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Allahım içim eridi
ben olsam bırakırdım ...üzüle üzüle de olsa ...yaptığının cezasını çekmeli:KK43:
ay canım ya anlatmayacaksın işte nazar değiyor resmen..

kalbinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran bence sendeki büyük cesaret eşine git özgürsün demek

zor bi durum eşin dürüst ama bu nasıl dürüstlük acaba ilerde senin ögrenicegınden korkmuş olamazmı?öpüşmüş ve ilerisi olmadıgını söylemiş ne kadar inanılır bilemedim ama ben o kadınla yüzyüze gelmek isterdim:KK11:

arkdaşlar. adam bi hata işlemiş. o adamın eşine sesleniyorum. o adamın sana yaptığı güzellikleri buraya yazarmısın. bakalım kaç ansiklopedi çıkacak :)

Neden bu kadar sakinsiniz ? Valla ben şuan hapiste, o da mezarda olurdu kesinlikle ! Bu kadar sakin olmayın ! Ciddi bir şey bu.

X