Sanırım bende böyle yapıcam Yada bilmiyorum düşünmek için bir ayım var..HMMM DÜRÜSTLÜĞÜ İÇİN AFFEDİLEBİLİR AMA YİNEDE BÖYLE ÇOK GEVŞEMEYİN ONU CEZALANDIRIN AMA ÇOK GÜVENMEYİN NE OLURSA OLSUN YAPMAMALIYDI SİZİ KENDİNİN YERİNE KOYSUN NE YAPARMIŞ ÖĞRENİN BENCE BOŞANMALARA KARŞI OLDUGUMUZ İÇİN GÖZLEMLEYİN BİR MÜDDET SONRA KESİN Bİ KARAR VERİN BENCE
Şimdi nasıl bir öpüşme baya dilli milli öpüşmemi, ağız burun dalma tarzı mı kuru bir muck mu
deşeleme canını sikarsin
Eşim türk.. Sanırım kendince bana olan sevgisini kendine göstermiş oldu.. Çünkü yapamadım olmadı dedi..
Yakalanmadığı halde aldattığını kendi ağzıyla itiraf edenler için eşini değil kendini düşünüyor vicdanını rahatlatmaya çalışıyor derler.Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Ahahahaha
Öpüşmeyle kalmamıştır ki o
Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi