Siz olsanız?

HMMM DÜRÜSTLÜĞÜ İÇİN AFFEDİLEBİLİR AMA YİNEDE BÖYLE ÇOK GEVŞEMEYİN ONU CEZALANDIRIN AMA ÇOK GÜVENMEYİN NE OLURSA OLSUN YAPMAMALIYDI SİZİ KENDİNİN YERİNE KOYSUN NE YAPARMIŞ ÖĞRENİN BENCE BOŞANMALARA KARŞI OLDUGUMUZ İÇİN GÖZLEMLEYİN BİR MÜDDET SONRA KESİN Bİ KARAR VERİN BENCE
Sanırım bende böyle yapıcam Yada bilmiyorum düşünmek için bir ayım var..

DÜŞÜN EVET AMA O SIRADA GÖZLEMLE TABİ BU ARADA YUMUŞAMA BENCE O DA FARKINA VARSIN HATASININ NE KADAR HOŞ OLMADIGININ

nefsine yenilmiş. tanıştığı kadınla telde konuşmalar başlamış.
burda zaten kendini frenlemesi gerekirdi ben ne yapıyorum yahu diyerek..
sonra yine nefs ve bu sefer davete hayır demeden eve gitmesi..
aldatmak için ten tene olmak gerekmez. öyle kabul ediliyorsa sizin için başkasıyla öpüşürken erekte olmuş olması bile aldatma yine de o zaman.

o saatten sonra sizi sevdiği aklına gelip yapamasa ne fayda.
Marifet gibi anlatmış bir de.
eve dönünce yakasına kırmızı kurdela asın. tebrik edip.:KK14::KK43:

Şimdi nasıl bir öpüşme baya dilli milli öpüşmemi, ağız burun dalma tarzı mı kuru bir muck mu

deşeleme canını sikarsin

Şimdi nasıl bir öpüşme baya dilli milli öpüşmemi, ağız burun dalma tarzı mı kuru bir muck mu

deşeleme canını sikarsin

Ahahahaha
Öpüşmeyle kalmamıştır ki o

Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi :KK66:

eve gidip öpüşene kadar seni sevdiği aklına gelmemişte tam öpüşürken mi aklına gelmiş aa ne yapıyorum ben ya galiba karımı seviyorum diye.öpüşmeyle yetindiğini düşünmüyorum açıkçası.

Ne dansı ya? Ortalıkta tek başına dönüp dolaşacağı yoktu di mi bu adamın?

Spora falan anlarımda, dansa teşvik nedir?
Bilemedim, hemen affetmemeli en azından.

aldattı kesin şimdi de vicdan yaptı.İleride karşısına çıkarsa tedbir aldı kendince. (bende ki de ne hayal gücü :KK12: )

Eşim türk.. Sanırım kendince bana olan sevgisini kendine göstermiş oldu.. Çünkü yapamadım olmadı dedi..

Ya daaa bi sekilde öğrenme ihtimaline karsi bir ön hazırlık yaptı. Konu ortaya cikarsa da sen zaten itiraf etti sadece öpüşmus diye dusunecektin... belki bi selfie melfie cekildiler gece gece evde! O da korktu ya da kadin senin telefon numarani aldiysa falan diye ve ya biri gorduyse diye kuruntu yapti.. her şey olabilir. Su an en düşük ihtimal sadece öpüşmus olmasi.. evine kadar giden adam bos dönmez bence. Ya da döndü diyelim. başkasıyla konusma, evine gitme ve ÖPÜŞME de aldatmadir zaten. Affedilecek bir sey degil ki.

Siz yapsaniz - dans edip, evine gidip, SADECE öpüşüp donseniz - affedecek miydi ? Ya direk bosanirdiniz ya da 3. sayfa haberlerine konu olurdunuz

Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..
Yakalanmadığı halde aldattığını kendi ağzıyla itiraf edenler için eşini değil kendini düşünüyor vicdanını rahatlatmaya çalışıyor derler.

Öyle yok dansı özledim, yok danstan sonra öpüştüm nereye kadar? Ben pasta yemeyi çok seviyorum. Uzun zamandır yememiştim. Pastanedeki pastacı öyle güzel yapmıştı ki aşka gelip öptüm. Size mantıklı geldiyse bize laf düşmez.

el altında oluşunuz onun bu kadar rahat davranmasına yol açmış. Özgürsün gez dolaş adamda serbest kalmış. Biraz kendinizin bulunmaz hint kumaşı olduğu izlenimi verin ki kaybetme korkusu yaşasın.

Ahahahaha
Öpüşmeyle kalmamıştır ki o

Ben bir kadın olsam, eve davet ettiğim anda hatta öncesinde niyetim bellidir yani. Öpüşüp bırakacak mıyım? Ortaokul çocukları öyle yapıyor şimdi :KK66:
xenforo-smilies-kk13.gif
xenforo-smilies-kk13.gif

Dans işlerine karşıyım. Ha eşli olmayan dans olur ne bileyim Zeybek olur ankara havası (gerçi onu da sevmem de) olur bir nebze.neyin dansı bu arkadaş elalemle latin latin işler.

bende bir adamla öpüşür intikamımı alırdım

Sadece öpüşmüşler lafı bana nedense hiç inandırıcı gelmedi. Hem de kadının evinde başbaşayken zaten oraya başka ne amaçla gitmiş olabilir ki eşiniz? Eğer affedecekseniz duymamış gibi davranın, affedemem diyorsanız da boşanmanız gerekir. Ben olsam böyle bir şeyi asla affedemezdim.

keşke izin vermseydiniz böyle bir şeye.
malum ateşle barut durumu.
dans ederkende bir yakınlaşma oluyor haliyle.
bence öpüşmesi bile yeterli ilerisine gerek yok.

Yuh yaaa. Utanmadan da anlatıyor. Bari anlatma da yediğin boku temizle. Soyledi de ne oldu Kendi içini rahatlattı. Yükü size bıraktı. Vay anam vay.

X