Siz olsanız?

nahom

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
94
48
34
Arkadaşlar kafam çok karıştı bana yardım edin. Ben daha önce mükemmel koca diye bir konu açmıştım okuyanlar hatırlar.. Benim mükemmel koca beni yıktı biz uzun zamandır yurt dışında yaşıyoruz bu yaz ilk defa ben çocuklarla erken geldim daha uzun kalabilmek için oda bayramda 10 günlüğüne gelip döndü ve biz hala türkiyedeyiz kısmet olursa Ağustos sonun da dönücez..
Gelelim konuma: eşim dans etmeyi çok sever ve çocuklardan dolayı beraber gidemiyorduk oda yalnız gitmek istemiyordu biz Türkiye ye gelince gitmek istediğini söyledi bende izin verdim kafan dağılır git özgürsün diyee eşim dans ta bi kadınla tanışmış 1-2 kere telefonda konuşmuşlar ve dans çıkışı kadın bunu evine götürmüş ve öpüşmüşler eşim daha fazla ileri gitmediğini çünkü beni çok sevdiğini söyledi ve kadınla bir daha görüşmemiş..
Bana kendisi anlattı ki anlatmasa asla öğrenemezdim.. Şimdi siz olsanız napardınız kafam çok karıştı..

bir süre görüşmeyip soğuk davranın o arada sizde ne yapmak istediğinize karar verirsiniz

Şuanda annesi gilde kalıyorum ve evden arar herkezin içinde tavır yaparsam konu patlar onları da üzmek istemiyorum offf yazık değil mi bize..

yani yalniz kalmasi sizin uzun süre tatilde olmaniz ASLA sebep olamaz.

affedilecek bisey degil

Anlatınca noluyomuş? Günah çıkarma mı? Bitti gitti mi yani herşey şimdi?

Öpüşmeyi bırakın, telefonda başka kadınla cilveleşmesi bile aldatmadır.

Sineye çekerim derseniz konuyu büyütmeyin. Aklımdan çıkaramam derseniz, her gününüz bu kuşkuyla geçecek bundan sonra unutmayın.

HMMM DÜRÜSTLÜĞÜ İÇİN AFFEDİLEBİLİR AMA YİNEDE BÖYLE ÇOK GEVŞEMEYİN ONU CEZALANDIRIN AMA ÇOK GÜVENMEYİN NE OLURSA OLSUN YAPMAMALIYDI SİZİ KENDİNİN YERİNE KOYSUN NE YAPARMIŞ ÖĞRENİN BENCE BOŞANMALARA KARŞI OLDUGUMUZ İÇİN GÖZLEMLEYİN BİR MÜDDET SONRA KESİN Bİ KARAR VERİN BENCE

kendi eliyle kendini yakmaz merak etmeyin. eğer evden aradığında açmak zorunda kalırsanız aa duymamısım cepten ara deyip yeniden kapatın yada kısa ve öz bi konusmayla halledin

Kadının evine gidiliyor öpüşüyor ve tamam bu kadarcık deyip oradan ayrıldığını mı söylüyor. Şaka yapıyorsunuz her halde.
Başka bir kadının evine kadar giden bu adam ayağına gelen bu fırsatı(!) geri tepmiş. Vay vay helal olsun. !!
Ayrıca aldatılmış olmanız için yatağa girmiş olmalarına gerek var mı?

ne yapacağınızı bilemem ama ben hayatta hiç birşeyin mükemmel olmayacağına inanlardanım

Asla affetmezdim!!! Başkasını öptüğü dudaklarla beni asla ö pe mezzz !!!
Kadın belki eşine söyleyeceğim diye tehdit etti belki ondan kendisi gelip söyledi böyle bir şey nasıl söyleyebilir ki bu ne rahatlıkk ! Valla sana da yazık değil mi bırak nasıl yediyse o haltı evine gitme cesaretini ve daha fazlasını çeksin cezasını ..

Se
he he eve gidecek,öpüşecek ve daha fazla ileriye gitmeyecek..safmısınız ya bide bana kendi itiraf etti yoksa bilemezdim diye seviniyorsunuz
Sevinmiyorum tabiki de sadece şok oldum o gidinceye kadar konuyu idrak edemedim ev çok kalabalıktı.. Şimdi yalnızım ve sinirden napıcağımı bilmiyorum.. Yardım edin..

bende öpüşüyüm ödeşelim de bence. dans olayı burada bitmiş oldu. bir daha dışarı bile çıkartmayın. yalnız olması, dans etmesi, bir kadının etrafında olması onu buna sevk etmiş aslında daveti reddetmesi gerekirdi muhtemelen nefsine o an yenik düştü yada erkekler biraz fazla saf olabilir öyle bir durumun olacağını düşünememiş de olabilir. çok fazla büyütmeyin derim. sonuçta bir aldatma yok ortada.

Eşim türk.. Sanırım kendince bana olan sevgisini kendine göstermiş oldu.. Çünkü yapamadım olmadı dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…