• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siz olsaniz?????

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
116
Almanya
merhabalarrr :)
benim sizin önerilerinize ihtiyacim var :utangac:
saclarimi boyatmak istiyorum..dipboyam ckti ve hos bir görüntü degil :utangac:
beyaz tenliyim ve ela gözlüyüm...dogal sac rengim koyu kestane rengi...siizce dogal sac rengime boyayip bu dipboya soununda kökten kurtulayim mi yoksa acik renge boyayim ??
bu konuda cok kararsizim..saclarim gür degil..her dipboyam ciktiginda boyamaya kalkisirsam yakinda kel kalacagim :1no2: siz olsaniz naparsiniz ?? dogal sac renk mi yoksa baska bir renk mi ??CADIARZUCADIARZU

Bak aynı şekilde bende beyaz tenli ela gözlüyüm inan kahve tonlarından başka hiç bir renk gitmiyor ,Boyamayı düşünüyorsan kahvenin bütün tonları yakışakcaktır tecrübe konuşuyor..

cnm inan bende aynı durumdaym bende dip boyasından sıkıldım ve saçlarda çok yıpranıyo.bende kendi rengime boyamaya karar verdim şimdilk inş. dönmem .dönmedende boyuycam.babamda kızıyo boyamama zaten.en iyisi kendi saçın bence bu benm fikrim... :))

bende öyle düsünüyorum..boyadikca saclöar cok yipraniyor...kendi sac rengime boyamayi düsünüyorum dipboya derdi tamamen ortadan kalkiyor :) cok tesekkürlerr

Back