- 10 Mart 2018
- 238
- 218
- 30
- Konu Sahibi Humeyra000
Merhaba arkadaşlar. Evlilkte 6 yılımız doluyor. Ama taaa başından beri düzgün bir cinsel hayatımız yok. Eşim bana karşı çok isteksiz. Sorunu kendimde görüyorum. Bekarlıktan beri cinsel organımı beğenmezdm. Sarkık duruyordu biraz. Evlendim zor bir doğum yaptım. Ve dahada sarktı. İç dudaklar çok dışarıda ve çirkin gözüküyor. Bir kere eşim şaka yollu onlar niye dışarıda yahu diye bir cümle kullandı. Gülümsedi şaka yaptı güya ama ben aylarca kafama taktım.
Labioplasti olmak istiyorum çok araştırdım. Hatta eşime fikrimi söyledim. Hiç itiraz etmedi. Tamam bi araştır fiyat al iyi bir doktordan dedi. Zannettim ki’saçmalama ben seni her halinle seviyorum’ der. Ama demedi. Siz olsanız eşinizin gönlü olsun diye yaptırırmıydınız? Yoksa beni cinsel organım için sevecekse sevmesn mi derdiniz?
Labioplasti olmak istiyorum çok araştırdım. Hatta eşime fikrimi söyledim. Hiç itiraz etmedi. Tamam bi araştır fiyat al iyi bir doktordan dedi. Zannettim ki’saçmalama ben seni her halinle seviyorum’ der. Ama demedi. Siz olsanız eşinizin gönlü olsun diye yaptırırmıydınız? Yoksa beni cinsel organım için sevecekse sevmesn mi derdiniz?