Siz olsanız ne yapardnız

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.434
370
25
Hanımlar abim birkaç aydır yurtdışında çalışıyordu zamanla çocukları ve eşini de yanına alacaktı. Neyse bu oradan biriyle tanışmış güya kadın mesaj atıyormuş abim istemediği halde konuşmak istiyormuş bu kadında çığlak fotolar vs atmış abimde kafası güzelken uymuş kadına bana bunları anlattı ben yermiyim ağzıma ne gelirse saydım saydırdım bana kızıp benden akıl almak için anlatmadığını söyledi bende çok laf söyledim sen dua et seni eşin bırakıp gitmemiş ben olsam 2 dk durmazdım dedim anneme de anlattı annem yengeme boşanmasını arkasında olduğunu söyledi ama yengem yapmadı. Abime kaç yaşında adam olduğunu utanmadın mı bunları yaparken ya aynısını karın yapsaydı dediğimde bana tavır aldı asla umrumda değil aldığı tavır. Benden destek bekliyordu herhalde

bu da soru mu aynı sizin yaptığınızı yapardım
burada bize ne sormak istediniz yani konuyu hangi amaçla açtınız anlamadım

Tüh keşke alıntılasaydınız D kalmış geriye E F G yok
nasıl olsa geri gelir Mune

ben anlatayım abisi yurt dışına çalışmaya gitmiş sonra çoluk çocuğu eşi de götürecekmiş.. Yurt dışında bir kadın abiye kafayı takmış çıplak foto göndermiş abi önce yüz vermemiş ama birgün alkolün etkisi ile oda yavşamış kadına
konu sahibinin annesi de konu sahibi yengeye boşa diyorlarmış yenge boşamamış

bunu yazmış ama bizden ne istediği belli değil :)
ellerimlekazidim buraya yazmıştım canım

Aa neden boşa diyorlar bu da ilginçmiş aksine sabret 3 günlük bir şeydir gecicidir affet demeleri gerekirdi

Bilerek silmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…