Siz olsanız ne yapardınız?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
İyi akşamlar hanımlar
Dün ''evlilik ve meslek'' başlığı altında en altta verdiğim konuyu açmıştım. Yorum yapan herkese teşekkür ederim faydalı oldunuz. Nihayetinde bu kişiyle görüşme isteğimi netleştirdim.

Şimdi mesele şu ki; bu kişi ile şu an instagramda birbirimizi takip ediyoruz bir iki haftadır. ama o benim bir tanıdığı tarafından kendisine yakıştırılmış bir kız olduğumu bilmiyor. onu tanıdığımı da düşünmüyor çünkü şehirlerimiz farklı. herkese açık ve kendi çektiğim sanatsal fotoğrafları paylaştığım bir hesabım olduğu için bir anlam aramadı bile sanırım. tutup ben de sizi şu vesileyle tanıyorum diyemezdim..
Tanıştırmak isteyen kişiden bunu talep edemem şu an malesef artık aynı yerde çalışmıyorlar çünkü.
Bir şekilde bu durumdan haberdar olsa bir görüşme olması muhtemel ama pat diye söyleyemem. o da bir şey sormuyor tabi her takip edeni potansiyel sevgili olarak görüp sorgulayamaz ya.
Boşverip ilgilenmeyi bırakmalı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

-----önceki konu----
''Merhabalar hanımlar
Ben kadrolu olarak çalışan bir lise öğretmeniyim..
Geçenlerde beni biri ile tanıştırmak istediler bu kişi oldukça iyi bir branşta uzman doktor.
Farklı gerekçelerle tanıştırma düşüncesi hayata geçmedi öylece kaldı şu an için ama benim aklıma şu konu takıldı ki bu kişi eğitim olarak benden daha fazla yol katetmiş, emek vermiş ve başarmış biri. (Ben umursamaz biraz tembel bir öğrenciydim belki de bu nedenle öyle hissediyorum.) Bu nedenle acaba uygun muyuz ? Onun bana bakış açısı ne olur gibi düşünceler geçti aklımdan. Kabul edersiniz ki toplumda da prestij olarak farklı görülüyor bu meslekler. Beni hafife alacak bir eşi istemem. Gereksiz bir kompleks mi yapıyorum acaba?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?''
------ ---- ----

İyi akşamlar hanımlar
Dün ''evlilik ve meslek'' başlığı altında en altta verdiğim konuyu açmıştım. Yorum yapan herkese teşekkür ederim faydalı oldunuz. Nihayetinde bu kişiyle görüşme isteğimi netleştirdim.

Şimdi mesele şu ki; bu kişi ile şu an instagramda birbirimizi takip ediyoruz bir iki haftadır. ama o benim bir tanıdığı tarafından kendisine yakıştırılmış bir kız olduğumu bilmiyor. onu tanıdığımı da düşünmüyor çünkü şehirlerimiz farklı. herkese açık ve kendi çektiğim sanatsal fotoğrafları paylaştığım bir hesabım olduğu için bir anlam aramadı bile sanırım. tutup ben de sizi şu vesileyle tanıyorum diyemezdim..
Tanıştırmak isteyen kişiden bunu talep edemem şu an malesef artık aynı yerde çalışmıyorlar çünkü.
Bir şekilde bu durumdan haberdar olsa bir görüşme olması muhtemel ama pat diye söyleyemem. o da bir şey sormuyor tabi her takip edeni potansiyel sevgili olarak görüp sorgulayamaz ya.
Boşverip ilgilenmeyi bırakmalı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

-----önceki konu----
''Merhabalar hanımlar
Ben kadrolu olarak çalışan bir lise öğretmeniyim..
Geçenlerde beni biri ile tanıştırmak istediler bu kişi oldukça iyi bir branşta uzman doktor.
Farklı gerekçelerle tanıştırma düşüncesi hayata geçmedi öylece kaldı şu an için ama benim aklıma şu konu takıldı ki bu kişi eğitim olarak benden daha fazla yol katetmiş, emek vermiş ve başarmış biri. (Ben umursamaz biraz tembel bir öğrenciydim belki de bu nedenle öyle hissediyorum.) Bu nedenle acaba uygun muyuz ? Onun bana bakış açısı ne olur gibi düşünceler geçti aklımdan. Kabul edersiniz ki toplumda da prestij olarak farklı görülüyor bu meslekler. Beni hafife alacak bir eşi istemem. Gereksiz bir kompleks mi yapıyorum acaba?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?''
------ ---- ----
Bence pesine dusmus gibi yanlis bi izlenim olusturabilirsiniz arkadasinizin tanistirmasink beklemenizi tavsiye ederim

Birde kisinin karakterini bilmiyoruz ego sahibi biri olabilir meslegiyle ovunen biri olabilir(tabi boyle biri oldugunu soylemiyirum varsayarsak)

Mesleginden dolayi iletime gecmek istediginizi dusunmr olasiligida var (kesinlikle bunu meslegine baglamiyorum sadece egosu yuksek olma ihtimalini dusunuyorum ) o yuzden bi sure beklemenizi tavsiye ederim tabi kendi yazacak olursa ne ala

Ama isterseniz paylasimlarina yorum yaparak tanima sansini yakalayabilirsiniz

Bence pesine dusmus gibi yanlis bi izlenim olusturabilirsiniz arkadasinizin tanistirmasink beklemenizi tavsiye ederim

Birde kisinin karakterini bilmiyoruz ego sahibi biri olabilir meslegiyle ovunen biri olabilir(tabi boyle biri oldugunu soylemiyirum varsayarsak)

Mesleginden dolayi iletime gecmek istediginizi dusunmr olasiligida var (kesinlikle bunu meslegine baglamiyorum sadece egosu yuksek olma ihtimalini dusunuyorum ) o yuzden bi sure beklemenizi tavsiye ederim tabi kendi yazacak olursa ne ala

Ama isterseniz paylasimlarina yorum yaparak tanima sansini yakalayabilirsiniz
Evet ben de peşine düşmüş gibi olmak istemediğim için herhangi bir adım atmadım.. hayırlısı olsun artık, nasip de varsa olur.

evet karakteriniz bilmediğimiz için ne düşünür tahmin etmek zor. mesela benim bir müdürüm vardı adam yüksek lisansını yapmış doktorasını yapmış aylık ortalama 20 bin maaşı var bende sekreterim firmada. ama benle evlenmeyi çok istedi. ve her zaman da ne kadar zeki bir insan olduğumdan bahseder durudu .etkilemek için olabilir kabul ama yinede kendimi zeki hissettiriyordu. :KK48: gelgelelim sizin durumunuza. ortak arkadaşınızdan bu adam hakkında detaylı bilgi alma imkanınız varsa bir şekilde sosyal ortamda ilgisini çekebilirsiniz. fakat tavsiye üzerine ona ulaşmaya çalıştığınızı belli etmemekte fayda var. bakarsınız egolu bir insan değildir ilerde kendisine anlatır gülersiniz kimbilir:)) hakkınızda hayırlısı olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.. Yalnız bence en kutsal meslek öğretmenliktir lütfen mesleğinizi küçümsemeyin doktor doktor olabilmek için önce okumayı yazmayı öğrenecek ki doktor olsun.. Kim ne derse desin öğretmenlik ennnn kutsal meslektir gözümde.. Bu arada ev hanımıyım öğretmen değilim.. Ve tüm öğretmenlere sonsuz saygılar:KK52:

Ben olsam boş verirdim sanırım belki arada bikaç resmini beğenirdim

Bir öğretmen ile bir doktorun eğitim yönünden bir farkı olamaz arada uçurum yok. Bence hatta erkeğin birazda olsa yüksek olması en güzeli..... Bir tık.

Ben olsam boş verirdim sanırım belki arada bikaç resmini beğenirdim
Onu da yapmıyorum ama her zaman da birini begenmiyorum. Referans olan kişi çok güvendiğim biri zaten. O yüzden tanışmadan vazgeçmek beni üzüyor. Belki anlasacaktik diye düşünüyorum

Tanistiracak kişi şimdi niye tanistirmiyor belki kismetiniz o kişidir

Neden tanıştırılmaktan vazgeçildiğini anlamadım ben?
Eğer şahıs reddedildiyse yeniden adım atmak istemeyebilir.

Neden tanıştırılmaktan vazgeçildiğini anlamadım ben?
Eğer şahıs reddedildiyse yeniden adım atmak istemeyebilir.
hayır öyle bir durum olmadı bu olaya hiç teşebbüs edilemedi, çünkü iş ortamları değişti.

X