siz olsaniz ne yapardiniz???

Yok canım daha neler gitsin mutfakta falan söylesin evin başka odası mı yok? Ben art niyet sezdim kesinlikle yatak odanızı kilitlemelisiniz..
bende supheleniyorum.... soyle anlatayim biz oturma odasinda otururz salonu misafir e açarız bigun mutfaga gderkn kayinvalidem salonda karanlikta dolaniyo anne napiyosn karanlikta dedim eve bakiyomus..... hic gormemis gibii hadiii bakiyosun niye karanlikta neyine bakiyisun

bende supheleniyorum.... soyle anlatayim biz oturma odasinda otururz salonu misafir e açarız bigun mutfaga gderkn kayinvalidem salonda karanlikta dolaniyo anne napiyosn karanlikta dedim eve bakiyomus..... hic gormemis gibii hadiii bakiyosun niye karanlikta neyine bakiyisun
gelme demesin tabiki..ama tatlı bir dille gelmeden önce haber verin belki evde olmayız yada başkasına söz vermiş oluruz falan diyebilir..
Canim haber veriyolar zaten biz yoldayiz size geliyoruz .cogu zamn bnm haberim bile olmaz esime söylerler esim bana bi seferinde evde yokmusum gibi kapiyi acmadim .

Canim haber veriyolar zaten biz yoldayiz size geliyoruz .cogu zamn bnm haberim bile olmaz esime söylerler esim bana bi seferinde evde yokmusum gibi kapiyi acmadim .
İnsanların anlayışı kıt olursa kapıyı acımazsın olur biter nedır böyle gına getirmek gelinsin dıye onların zincirli kölesi deglsiniz ya vallah ben işime gelmezse canım ıstemezse kimsenin kahrını cekmeyi ne telefona cıkarmıs nede kapıya bakarım ben karar veririm evime misafirı yada banane kim olursa olsun gelmelerini canım ısterse gelebilırler ancak onların keyfıne göre rahatımı bozamam bır kacc defa yap cıkmazmı yok şarjım bitmiş yok bakkala gitmiştim tel yanımda yoktu varsa eger☺hastayım banyodaydım kapıya cıkamadım benım bahanem coktur umurumda değiller at işte ya att taki onlar anlayana kadar istenmediklerini

X