Cok mantikliiii vallaaBu arada çocuğu uyarınca alınırsa da alınsın
Dolap karıştırılmaz yatak odasına girilmez de annesi de sürat assın gelmesin
Sürat adına da dersin yanlış bir şey mi söyledim
Doğrusu bu hem o abi olacak örnek olacak de kıvır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mantikliiii vallaaBu arada çocuğu uyarınca alınırsa da alınsın
Dolap karıştırılmaz yatak odasına girilmez de annesi de sürat assın gelmesin
Sürat adına da dersin yanlış bir şey mi söyledim
Doğrusu bu hem o abi olacak örnek olacak de kıvır
Ailem onlar diyo gelmeyin mi deyim diyoeşine söyle çatkapı misafirden hoşlanmadığını gün içindede yatak odanı kilitle..
Yani tüm bunların farkındasın eh anladığım eşin de pek asabi biri değil. Ayrıca eşinin yengeniz pijama versin demesi de hoş değil. Kıyafetlerini paylaşmayı sevmeyebilirsin. Bebek doğunca kafan kaldırmaz, çocuğuna da karışırlar. Mesafeni koy, habersiz gelmeyi ve gmrüşme sıklığını kes. Sonra daha çok uğrşırsın bir de eskiden bir şey demiyordu şimdi istemiyor olur.Ailem sehir disinda ayda yilda bir gelurler ondada rahat vermezler ailemin gelmesine dayanamiyolar zaten 2+1evim bir defasinda gorumcemin biz yatak odasinda kizlarla yatalim demisligi de vardir
Bana gelip hicbi ise el surmezler ne zamn is olsa çocuğunun peşinde dolanir ( 6 yasinda) is bitsin herkesden once gelirBen olsaydım asla ona o cesareti vermezdim, görümceye bırak bende yatmayı hergün gelmeye bile o cesareti rahatlığı ona vermezdim.15 dak evin git kendi evinde yat ben rahatsız olurum hoşlanmam böyle cıvık cıvık şeylerlerden ne münasabet benim yatakodamı girip cıkacak adımını bile benden izinsiz atırmazdım
Canım ağırlığını göstermezsen daha cok tepene cıkarlar işin icindende cıkamazsın .... yüz vermemekle başla ıstersen .....mesela ..
kesinlikle kapınızı kilitleyin eğer anahtar falan nerde derlese ki yüzsüzlük yapmış olurlar sizde odam müsait değil diyinKisaca konuyu anlatayim gorumcelerimle ayni sehirde oturuyorz hatta 15 dk mesafede fakat hic bisey demeden kalmaya geliyolar
..
Baska bi konuda yatak odamiza girip ozel gorusmelerini yapiyolar kapiyida ortuyolar kiii yatak odama girilmesinden hic haz etmedigim halde girip bide kapiyi örtüyolar...
Ezdirme işte kendini görümceniz sizin iyi huyunuxu suistimal yapıyor buna asla izin verme senin evin 5yıldızlı otel değıl kendi evinde sana nadıl muamele yspıyorsa dende aynısını ons yap yüz verme kendini kullandırma Allah yardimciniz olsun aminBana gelip hicbi ise el surmezler ne zamn is olsa çocuğunun peşinde dolanir ( 6 yasinda) is bitsin herkesden once gelir
.. bn onlara gidince bir bardak cay getrmeyrn insanlar dusundum de kndimi cok ezdirmisim ....
Ailem onlar diyo gelmeyin mi deyim diyo
Arkadasimiz Egem cok Hakli apla ben hamileyim pencerelerimi silemiyorum hamileyim evde yemek kokusuna gelemiyorum hamileyim cocuklarin Sesine gelemiyorum hamileyim Vs......şimdi hamilesin ya,görümcen geldiğinde hastalan yat,abla şu işleri yapıver de,bakalım ne olacak
ayrıca arada çağır görümceni ben yapamıyorum sen yapar mısın şu şu işleri diye söyle,bak bakalı ne sıklıkla gelir o zaman.
hımm şimdi, kapıyı kitleseniz olmaz küslük girer araya, ha belki çocuğu bahane ederek kitleyebilirsiniz.
Ayrica siz onlarin oglu ile evlendiniz diye görümcenin 7Sülalesinin eziyeterini cekmek zorunda degilsiniz. Kendi evindede bir rahat yüz göremeyeceksen niye evlendin ? ozaman hic evlenmezdin en azindan seni yetistiren büyütn insanlarin hizmetini yapardı hic kımse kusura bakmasın.Görümcen rahatını düşünüyor ezik değilsiniz kendisine hergün görümcesı yatılı yatısız gelse ne yapacaktı ?? Cok anlayışlı davranma anlayışı kıt Insana senden cekınmelı ben kızkardeşimin evınde rahat hareket edemem yatıya kalmam bu ne tetrbiyesizilk yüz vermeyin Lütfen cok sinir oldum görümcenıze...ne görümcenıze ne onun cocuklarına yüz vermeyin özel hic bırseyde hazırlamayın halsizim yorgunum yatmam lazım deyın kımseyı kabul etmek ıstemiyorum yanlış anlama demeyıde ıhmal etmeyın
Cok tesekkur ederim soylediklerniz cok dogruAyrica siz onlarin oglu ile evlendiniz diye görümcenin 7Sülalesinin eziyeterini cekmek zorunda degilsiniz. Kendi evindede bir rahat yüz göremeyeceksen niye evlendin ? ozaman hic evlenmezdin en azindan seni yetistiren büyütn insanlarin hizmetini yapardı hic kımse kusura bakmasın.Görümcen rahatını düşünüyor ezik değilsiniz kendisine hergün görümcesı yatılı yatısız gelse ne yapacaktı ?? Cok anlayışlı davranma anlayışı kıt Insana senden cekınmelı ben kızkardeşimin evınde rahat hareket edemem yatıya kalmam bu ne tetrbiyesizilk yüz vermeyin Lütfen cok sinir oldum görümcenıze...ne görümcenıze ne onun cocuklarına yüz vermeyin özel hic bırseyde hazırlamayın halsizim yorgunum yatmam lazım deyın kımseyı kabul etmek ıstemiyorum yanlış anlama demeyıde ıhmal etmeyın
6 yasindaki oglu annesine bisey soyleyecekmiss vss....Ee bunlar her size geldiklerinde özel konuşmalarını gerektirecek bir durum mu oluyor niye konuşmalarını evde yapıp gelmiyorlar? Daha mı zevkli oluyormuş.. Ben mi anlamadım yoksa konuyu?
Ben gitmiuorMadem aranız 15 dk
Siz onlara gidin bir süre yani bıktırana kadar ....
Gorumcem benden küçük ama seytani bi zeka var yarisamm ben onla en sonunda esimle aramızi bozdularşimdi hamilesin ya,görümcen geldiğinde hastalan yat,abla şu işleri yapıver de,bakalım ne olacak
ayrıca arada çağır görümceni ben yapamıyorum sen yapar mısın şu şu işleri diye söyle,bak bakalı ne sıklıkla gelir o zaman.
Yok canım daha neler gitsin mutfakta falan söylesin evin başka odası mı yok? Ben art niyet sezdim kesinlikle yatak odanızı kilitlemelisiniz..6 yasindaki oglu annesine bisey soyleyecekmiss vss....