siz olsaniz ne yapardiniz???

İşte gelinlerimiz en büyük hatayı hep "huzursuzluk olmasın diye bugüne kadar bişey demedim" derken yapıyorlar.
Yatak odanıza girilmesinden hoşlanmadığınızı kibarca söylemek huzursuzluk yaratmak değildir, en baştan nazik, şirin bir üslupla "haa ama orası yatak odası cnms yaa salona geçiverin olmaz orası eheh" yapmak zor değildir, her mesele uygun üslupla halledilebilir, iletişimin gücüne inanın acık yav.

Malesef kapilarimin kilidi yok.... kendileri bana yatak odana kimseyi sokma diyen insanlar sozde herseyin usulünu bilirler

Hangi şehirdesiniz? Ya da dağ başında diyeyim bari
Kilidi olan kapı kolları her yerde satılıyor artık da o yüzden sordum.
25 TL en kalitelisi
Alırsınız, yatak odasına takarsınız

Bahaneniz çok komik

Öncelikle allah sabır versin. Benim anladigim kadariyla eşinle değil onlarla konusarak çözebilirsiniz. Tabi bazı şeyleri (aranizin bozukmasini) göze alirsaniz. Direkt konuşun böyle böyle diye. Sonrasında da devam ederlerse sürekli bahane bulun oraya gidicem buraya gidicem diye. Ama en önemlisi ne yaptiysaniz arkasinda durun asla geri adim atmayin tüm yaptıklarınız boşa gider.

Görümcenlerle kötü laf söylemeden geri dönüşü olmayan samimiyete girmişsiniz. Kesinlikle ilk andan tavrımı koyarım.
Benim kendi kardeşlerim bile musade alır girerler o da namaz kılmak veya bir şey almak için.

15 dakikalik mesafede neden kalmaya geliyorlarki , acik acik rahatsiz oldugunu belli etmelisin.
Yoksa sen kendini yemekle kalirsin , onlar yine her defasinda gelip kalirlar..
Yatak odasinin kapisini kilitle birdahada oraya giremezler veya söyle..
Benim görümcem bir kere bize gelmisti baktim yatak odasinda kapi kapali makyaj yapiyor söyledim acikca hoslanmadigimi son oldu..
Banyo var ordada ayna var yatak odasina girip kapiyi kapatmak ta ne oluyor anlamiyorum.

Hangi şehirdesiniz? Ya da dağ başında diyeyim bari
Kilidi olan kapı kolları her yerde satılıyor artık da o yüzden sordum.
25 TL en kalitelisi
Alırsınız, yatak odasına takarsınız

Bahaneniz çok komik
Ben hic anlamam oyle seylerden anahtar yaptrmayi dusundum ama kapi kolu hic aklima gelmemisti kolaymidir kendimiZ takabilirmiyiz

O kadar açık ki, karşısına geçip canım bak ben bunu sevmiyorum deyin rahatlayın.. YILLARDIR SÖYLEYEMEDİĞİMİZ şeyler yüüznden hasta olmadık mı...

açıkça söyleyin
yatak odamda dağil başka yerde görüşmenizi yapın diye
sen açıkça söylemezsen kimse sana yardımcı olamaz
ağlamayana meme veren olmaz

Esimim işten cikis saatini bildikleri icin gelmk için aksami yada benim.ailemin oldugu vakitleri tercih ediyolar msj atip SIZE GELIYORUZ SUAn YOLDAYIZ...
Ailem var müsait değiliz. Eşim gelince dışarı çıkacağız ya da müsait değiliz bu yani. Evde ailenizin olması ya da eşinizle başbaşa olmanız müsait olduüunuzu göstermez ki

Çözüm basit buraya konu açana kadar görümceye söyleyeceksin

Bebek doğunca daha da sinir olursun

Ben anlamam bu yatak odasına kutsal bir yer gîbi davranmayı ne var sanki herkesïnkinde bir yatak bir dolap vs

Ama madem senin îçin önemli ilk girince diyecektîn abla hani kimse girmeyecekti yatak odasına ben her gelene böyle böyle girilmez dedim sen de girme deyip kesecektin önünü

Bu aşamadan sonra gelip gitmeyi azaltın bebeğe eşya vs alınınca Ali kıskanır de bebek doğunca kalacağız derse de olmaz de

Bu arada çocuğu uyarınca alınırsa da alınsın

Dolap karıştırılmaz yatak odasına girilmez de annesi de sürat assın gelmesin

Sürat adına da dersin yanlış bir şey mi söyledim
Doğrusu bu hem o abi olacak örnek olacak de kıvır

emrivaki işleri sevmem açıkça da söylerim bazı tipler evinde yemek yapmaya erindiğinden kalacak yer arıyo

arkadaşımın kV si iki ocak yanmasın dedim diye kocasını alıp alıp geliyormuş gelincede kalıyo tabi, arkadaşım demiş 2 ocak yanmasın tamam da azda seninki yansın usandım yıldım tiksindim yeter demiş aynen böyle, kadın küsmüş şimdide kız kardeşine gidiyormuş ordan da kovulur yakında

hımm şimdi, kapıyı kitleseniz olmaz küslük girer araya, ha belki çocuğu bahane ederek kitleyebilirsiniz.

Kisaca konuyu anlatayim gorumcelerimle ayni sehirde oturuyorz hatta 15 dk mesafede fakat hic bisey demeden kalmaya geliyolar
..
Baska bi konuda yatak odamiza girip ozel gorusmelerini yapiyolar kapiyida ortuyolar kiii yatak odama girilmesinden hic haz etmedigim halde girip bide kapiyi örtüyolar...
Madem konuşmalar özel, ben olsam her telefonla içeri girenin arkasından girer isim varmış gibi davranirdim. Çekmecelerimi düzeltirim yada bişey arıyormus gibi yaparım. Rahatsız olup başka odaya gecerler zaten. Böyle böyle vaz geçerler belki yatak odandan.
Kalma konusuna gelince bişey diyemeyecegim. Misafir severim ama sürekli olunca bende sikilirdim

eşine söyle çatkapı misafirden hoşlanmadığını gün içindede yatak odanı kilitle..

Ben olsaydım asla ona o cesareti vermezdim, görümceye bırak bende yatmayı hergün gelmeye bile o cesareti rahatlığı ona vermezdim.15 dak evin git kendi evinde yat ben rahatsız olurum hoşlanmam böyle cıvık cıvık şeylerlerden ne münasabet benim yatakodamı girip cıkacak adımını bile benden izinsiz atırmazdım
Canım ağırlığını göstermezsen daha cok tepene cıkarlar işin icindende cıkamazsın .... yüz vermemekle başla ıstersen .....mesela ..:KK67:

Ailem var müsait değiliz. Eşim gelince dışarı çıkacağız ya da müsait değiliz bu yani. Evde ailenizin olması ya da eşinizle başbaşa olmanız müsait olduüunuzu göstermez ki
Ailem sehir disinda ayda yilda bir gelurler ondada rahat vermezler ailemin gelmesine dayanamiyolar zaten 2+1evim bir defasinda gorumcemin biz yatak odasinda kizlarla yatalim demisligi de vardir

Çözüm basit buraya konu açana kadar görümceye söyleyeceksin

Bebek doğunca daha da sinir olursun

Ben anlamam bu yatak odasına kutsal bir yer gîbi davranmayı ne var sanki herkesïnkinde bir yatak bir dolap vs

Ama madem senin îçin önemli ilk girince diyecektîn abla hani kimse girmeyecekti yatak odasına ben her gelene böyle böyle girilmez dedim sen de girme deyip kesecektin önünü

Bu aşamadan sonra gelip gitmeyi azaltın bebeğe eşya vs alınınca Ali kıskanır de bebek doğunca kalacağız derse de olmaz de
Haklisin en basta demeliydm ama bundan sonra souluycm

X