- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef kapilarimin kilidi yok.... kendileri bana yatak odana kimseyi sokma diyen insanlar sozde herseyin usulünu bilirler
Ben hic anlamam oyle seylerden anahtar yaptrmayi dusundum ama kapi kolu hic aklima gelmemisti kolaymidir kendimiZ takabilirmiyizHangi şehirdesiniz? Ya da dağ başında diyeyim bari
Kilidi olan kapı kolları her yerde satılıyor artık da o yüzden sordum.
25 TL en kalitelisi
Alırsınız, yatak odasına takarsınız
Bahaneniz çok komik
Ailem var müsait değiliz. Eşim gelince dışarı çıkacağız ya da müsait değiliz bu yani. Evde ailenizin olması ya da eşinizle başbaşa olmanız müsait olduüunuzu göstermez kiEsimim işten cikis saatini bildikleri icin gelmk için aksami yada benim.ailemin oldugu vakitleri tercih ediyolar msj atip SIZE GELIYORUZ SUAn YOLDAYIZ...
Madem konuşmalar özel, ben olsam her telefonla içeri girenin arkasından girer isim varmış gibi davranirdim. Çekmecelerimi düzeltirim yada bişey arıyormus gibi yaparım. Rahatsız olup başka odaya gecerler zaten. Böyle böyle vaz geçerler belki yatak odandan.Kisaca konuyu anlatayim gorumcelerimle ayni sehirde oturuyorz hatta 15 dk mesafede fakat hic bisey demeden kalmaya geliyolar
..
Baska bi konuda yatak odamiza girip ozel gorusmelerini yapiyolar kapiyida ortuyolar kiii yatak odama girilmesinden hic haz etmedigim halde girip bide kapiyi örtüyolar...
Ailem sehir disinda ayda yilda bir gelurler ondada rahat vermezler ailemin gelmesine dayanamiyolar zaten 2+1evim bir defasinda gorumcemin biz yatak odasinda kizlarla yatalim demisligi de vardirAilem var müsait değiliz. Eşim gelince dışarı çıkacağız ya da müsait değiliz bu yani. Evde ailenizin olması ya da eşinizle başbaşa olmanız müsait olduüunuzu göstermez ki
Haklisin en basta demeliydm ama bundan sonra souluycmÇözüm basit buraya konu açana kadar görümceye söyleyeceksin
Bebek doğunca daha da sinir olursun
Ben anlamam bu yatak odasına kutsal bir yer gîbi davranmayı ne var sanki herkesïnkinde bir yatak bir dolap vs
Ama madem senin îçin önemli ilk girince diyecektîn abla hani kimse girmeyecekti yatak odasına ben her gelene böyle böyle girilmez dedim sen de girme deyip kesecektin önünü
Bu aşamadan sonra gelip gitmeyi azaltın bebeğe eşya vs alınınca Ali kıskanır de bebek doğunca kalacağız derse de olmaz de