Aksine esimde kaln tabiii yengeniz pijama versin diye konusur zaten pijamalari cantalarinda olur .... benim ailem il disindan ne zamn kardeşim gelse muhakkak kardesim kaldi diye bizde kalırlar. ..Ben olsam direk rahatsızlığımı belirtirdim...
Yatak odası özel bir yerdir, kimsenin yol geçen hanı gibi girip çıkması yakışık almaz, senin de "lütfen bu konuda hassasiyet gösterin, odama bu şekilde girip çıkılmasından hoşlanmıyorum" demenin tuhaf karşılanmaması gereken bir durumdur. Bence direk kendileri ile konuşun...
Gelip kalma konusuna gelince, onlar geldiğinde kalmaya yeltendikleri zaman eşinizi çekin kenara ve "Bu akşamımı ben sana ayırmak istiyordum ama bu kadar kalabalık bir ortamda bu mümkün olamayacak, zaten uzun zamandır bu böyle, artık bizimde bir özelimiz olsa diyorum?" şeklinde konuşun...
Siz söylerseniz "kötü gelin" olursunuz "bak bizi istemiyor" durumuna düşersiniz... Ama eşiniz söylerse farklı olur, o yüzden kalmaları konusundaki ikazı eşinizin yapmasını sağlayın... Fakat tatlı dille halledin, eşinizde "o istemiyor" demek durumunda kalamasın...
onlar geldıgınde yatakodanızın kapısını kılıtleyın
anahtarınıda saklayın
sorarlarsada soyleyın ozel odam ozel esyalarım var baska odada konusun dıyın[/QUOTE
Bide müthiş alinganlar cocuguna kasinin üstünde gözün var denilse 5 karis surat yapar
Olmaz mi koca salonum var mutfak var bana sormak gibi bi durum yok girirler kapiyi kapatrlar ogluyla oynarlarÖzel konuşmaları için başka bir oda teklif etseniz, başka odanız yok mu?
Esim hic sesini cikartmaz kuserler der..diyemez biseyTepkini belirtmen gerekiyor açık açık konuş ya da eşinin yapısı nasıl önce ona belirt durumu öyle kouşun
Bunları neden görümcelerinize söylemiyorsunuz? Habersiz glemeyin evde olmam veya müsait olmam ya da 15 dakikalık yol kalmak için çok az, gereksiz. Orası benim yatakodam girmeniz uygun değil vs.?Kisaca konuyu anlatayim gorumcelerimle ayni sehirde oturuyorz hatta 15 dk mesafede fakat hic bisey demeden kalmaya geliyolar
..
Baska bi konuda yatak odamiza girip ozel gorusmelerini yapiyolar kapiyida ortuyolar kiii yatak odama girilmesinden hic haz etmedigim halde girip bide kapiyi örtüyolar...
Bnde hoslanmasamda esimin ailesi dedim huzursuzluk olmasin diye onlara bişey demedim ama onlara demeyip eşime kiziyorum artik niye kaliyolar diye15 dakikalık mesafede kalmaya mı geliyorlar...onlara bu rahatlığı siz vermişsiniz gibi görünüyor.biraz mesafe koymayı dneyin.geldiklerinde de rahatsızlıgınızı açıkça belli edin.yeterince gec kalmıssınız zaten.
Oglu cok yaramaz o odaya girmek istediyse mumkun degil cikartmk binayi inletr anneside ses etmiyo ...ben mutfakta cay demliuorm girmişler kapiyida kapatmislar vss..başka odanız yok mu oraya yönlendirin.
sorarsa da müsait değil ya da özel eşyalarım var girmenizi istemiyorum deyin.
açık ve net
ben olsam böyle yapardım.
Esimim işten cikis saatini bildikleri icin gelmk için aksami yada benim.ailemin oldugu vakitleri tercih ediyolar msj atip SIZE GELIYORUZ SUAn YOLDAYIZ...Bunları neden görümcelerinize söylemiyorsunuz? Habersiz glemeyin evde olmam veya müsait olmam ya da 15 dakikalık yol kalmak için çok az, gereksiz. Orası benim yatakodam girmeniz uygun değil vs.?