Siz Olsanız Ne Yapardınız ?

aylin_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
81
9
46
Merhaba,

Kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim,her konuda böyleyimdir bu sefer daha ağır oldu sorumluluğu. Nişanlıyım ve kendisiyle aramızda 600 km mesafe var, o Ispartada çalışyor ben İstanbul'da çalışıyorum, ailem ise İzmir'de yaşıyor O'nun ailesi ise Ankara'da yani kimse bi arada değil. Yaza evlenecektik ancak 2014 Eylül'de büyük ihtimalle yurtdışına çıkacak 6 ay kadar, yüksek lisansını tamamlamak için. Ben evlendikten sonra o 6 aylık süreyi yalnız geçirmekten korktuğum için ( evde sıkılmaktan ) evlenmeyi geciktirsek mi diyorum, annem yalnız bırakmayız ara ara geliriz dese de. 2015'e bırakın diye akıl verenler var 2 yıla yakın nişanlı kalırsanız sonu olmaz diyenler de. Ben hayatının her evresinde kararsız biri olarak yaşamışken bu kadar büyük bir kararı nasıl alacağım bilemiyorum.

Sözün özü, siz olsanız ne yapardınız ?

Teşekkürler.

bence yurt dışına gitsin gelsin öyle evlenin. evliyken uzak olmak nişanlıyken uzak olmaktan çok daha zor

Ben olsam evlenirdim, ama eylüle kadar da beklemezdim. Mayıs haziran gibi.

bence de düğünü erteleyin ve bekleyin evliyken beklemek daha zor olur çünkü.

Evet düğünü erken alıp şehre daha da alışmış olmak sorunları biraz olsun azaltabilir. Teşekkür ediyorum.

Nişanlılık süresi uzadıkça sorunlar olabilir belki de, bence en iyisi evlenip rahata ermek :)

Nişanlılık süresi uzadıkça sorunlar olabilir belki de, bence en iyisi evlenip rahata ermek :)

Büyüklerimin söyledikleri de hep bu nişanlılık uzadıkça hem çifter hem de ailele yıpranır, 2 yıl nişanlı kalınmaz diyorlar. Rahata erecek miyim ona da emin olsam keşke :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…