- 10 Mart 2024
- 81
- 45
- 38
-
- Konu Sahibi patateslipeynirli
Bunlar hep olan şeyler. Belki başka bir yerde de sizin kısmetiniz için başkası düşünüldü. Bilemezsiniz.Ben yeni müdürün teklifini kabul edersem ona bir söz vermiş olacağım ve bir iki ay sonra daha iyi bir iş bulduğumda çıkmak çok ayıp olacakmış gibi geliyor bana. Çünkü şimdi eleman bulmuş. Benim yüzümden bekletiyor o adayı.
Yazdıklarınızı uygulayıp kalbime sordum. Gitmek... Gitmek istediğim için bu cevap ağır bastı. Koşarak kaçmak istiyorum. Daha önce başvuru yaptığım birkaç yeri arayacağım. Bana olumlu olumsuz dönüş yapmamışlardı. Gerçi dönüş yapmadılarsa olumsuz sonuçlandı demek aslında ama benimki umut işte. İnşallah olumlu sonuç alırım yarın. Olumlu olmazsa yukarıdaki yorumları dikkate alıp diğer müdürün teklifini kabul edeceğim maalesef.En iyi cevabı kalbiniz verecektir. Ona sorun.
Sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın. Derin bir nefes alıp 4 saniye tutup yavaşça verin. 3-4 kez yaptıktan sonra işten ayrılmalı mıyım diye sorun. Evet veya hayır kalbinize mutlaka gelecektir.
Bu arada Yaratıcı eğer bir kişiye bir yeri kısmet olarak vermişse, biz beşer olarak o kısmeti bloke edemeyiz. Öyle bir gücümüz yok yani. O nedenle de kimsenin hakkına giremeyiz merak etmeyin.