- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi z e y n o m
Istanbul da yaşıyorum fakat bulduğu kişi oyle sirketlerden degil kendi oturdukları muhitten bir ablaK
Süpermiş hangi şehir bu?
TabikiiiŞimdi şöylr düşündüm. Eğer ayrılmanız gerekirse en azından istifa edip gitmezsiniz. Ücretli izin dönüşü 6 ay istersiniz vermezse tazminatla gidersiniz -eğer böyle bir şey oluyorsa-
En azından sizi bir süre idare eder, kv sizinle daha az kalır böylece gibi gibi
Öğrenirsiniz tam olarak bana da yazar mısınız? Özel sektörde hamile bir kadın olarak bende öğreneyim de elim güçlü olsun
Evet bunu düşündüm ustelik annem calsmiyor olsam cikar gelirim dedi evi degismeye razi yani onun bile bizde kalmasina gerek yok sana yakin gelirdim dedi lakin annemin sigortası yaklasik 6 bin civarı uzerinden yatiyorBu çok mantıklı değil mi...bakıcıya vereceginiz ücreti annenizin primine vererek hem cocugunuza anneannesi bakar hem de anneniz emekli olur. Zaten bakıcıya sonuç olarak bir ücret verilecek...bunu annenizin primine yatırmak bir taşla iki kuş. Kv. kp. Aynı evde 3-4 yıl evi tu kontrolünü kaybedersiniz bence.
çok iyi gerçekten ben 2015te 1500e baktırıyordum. şu an 2500-3000den aşağı yok burdaIstanbul da yaşıyorum fakat bulduğu kişi oyle sirketlerden degil kendi oturdukları muhitten bir abla
Istanbulda öyle ama tanıdıkları babasının kiracisi kadincagiz ev hanımı zaten bir ust katı evde duracagma bebek bakarim diyor demek..çok iyi gerçekten ben 2015te 1500e baktırıyordum. şu an 2500-3000den aşağı yok burda
Aslında ne kadar şanslısınız...bunu niye söyledim, benim annem çocuklar küçükken demişti ki "ben 20 yıl çalıştım çocuk bakamam kafam almiyor" biz tabi anlayışla karşıladık. Bakici kreş vb büyüdüler gittiler. Ama tabi 6bin çok çok fazla. Sadece kv olsa bir şekilde idare edilir ama kp de gelince onlar ev sahibi gibi olacaktır her konuda.büyük oldukları için. 1 gün bile yüzünüz düşemez ayaginizi uzatıp rahatca emzirip dinlenemezsiniz vb. Çok iyi düşünmek lazım.Evet bunu düşündüm ustelik annem calsmiyor olsam cikar gelirim dedi evi degismeye razi yani onun bile bizde kalmasina gerek yok sana yakin gelirdim dedi lakin annemin sigortası yaklasik 6 bin civarı uzerinden yatiyor
sanirim bakiciya bu kadar gitmez
Hemen hemen kararimizi verdik sayılır. . Kv ile gorusecgz bzm semte tasinmalari konusunda yok derlerse ona göre bir sure en azndan bebegim 1-1,5 yasina kadar yani bi 8-9 ay bir durmayı ya da bakıcı konusunu esim ile tekrar degerlendirip ona göre yolumiza devam edeceğiz
Anlıyorum güvenilir bir bakıcı yada dediğim gibi bir süreliğine kv biz için yakından kiralık ev dusununIsyernde arkdsm bebegini brakti suan 1700 tl bakici parası veriyor..sabah 9 aksam 5 bakiyor
Moralinizi bozmak istemem ama ben kendi düşünceme göre cevap vereceğim. Kesinlikle v ye yakın taşınmanız en iyisi eşya vs.hepsi boş şeyler, bakıcı fikrine hiç bir zaman sıcak bakamadım.Kv eve getirip denedim o da olmadı.Zaten çocuğunuzu kucağınıza alın çoğu mantıklı düşüncelerinizden vaz geçersiniz.Evi daha yeni aldik tum esyalarmi bu evime gore değiştim 1 sene olmadi...nasil birdaha tasinayim ki arkadasm
Kv ile yaşamak kadar kötü değildir bakıcıBulundgm semte yeni tasindim ve tanımadgm birine bir can emanet etmek biraz soguk geliyor sacma sapan bakıcı haberlerni de okuyunca ...
Aynı evde olmaz. Özel hayat kalmaz. Kv yerine kendi annemi tercih edermKv ile yaşamak kadar kötü değildir bakıcı
3 yıl diyorsunuz kesinlikle kabul etmiyorum derdim
Kayınvalide ve kayınpederle üç yıl bir apartman dairesinde yaşamaktansa çocuğu doğurmayıp kreş yaşına kadar içimde tutmanın bir yolu var mıdır onu araştırırdım ben