Siz olsaniz ne yapardınız ??? :(

incitanesibel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
190
218
merhaba arkadaşlar size ufak bir sorum olacak.Ben çok duygusal bi kadınım.Ama maalesef duygusal insanlar için bu dünya cehennem.Size sorum duygularınızı nasıl kontrol altına alıyorsunuz özellikle duygularını gizleyebilen kadınlara soruyorum.Iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.Ofkemi mutluluğumu sinirimi neşemi her duygumu hatta gözyaşlarımı bile kendimi o an için güvende hissedersem saliveriyorum.Ama sonrasında kişiye karşı güvensizlikten dolayı değil de ne gerek vardı aglamama güçlü dursana hiç belli olmaz arkandan ne düşünecegi yapma bidaha desemde ben böyleyim.Bu huyumdan nefret ediyorum ve bende güçlü bi şekilde duygularımı kontrol altına almak istiyorum. Sizin tavsiyeniz veya kendiniz ne yaparsınız.bu huyunu değiştirmek istiyorum çünkü güçsüz gözüküyorum maalesef kiii

Ortada aslında değişik bir durum yok. Ne kadar güzel hâlâ saf ve temizsiniz duygularinizi paylasiyorsunuz

Nacizane tavsiyem olumlamalar yapman. Sabah kalk gökyüzüne bak öncelikle hayatında şükretmek gereken şeyler için ALLAHA teşekkür et. Daha sonra güçlü olmayı seçiyorum. Kendime değer vermeyi seçiyorum. Başkalarının fikirleri umrumda degil. Hayatimi kendi fikirlerime göre yaşamayı seciyorum. Kimse benden önemli degil. Diyerek tekrar et çok faydasını göreceksin

Nacizane tavsiyem olumlamalar yapman. Sabah kalk gökyüzüne bak öncelikle hayatında şükretmek gereken şeyler için ALLAHA teşekkür et. Daha sonra güçlü olmayı seçiyorum. Kendime değer vermeyi seçiyorum. Başkalarının fikirleri umrumda degil. Hayatimi kendi fikirlerime göre yaşamayı seciyorum. Kimse benden önemli degil. Diyerek tekrar et çok faydasını göreceksin
teşekkür ederim ben zaten güçlüyüm bana göre ağlamak gucsuzluk değil sadece insanlar gerçekten eskisi kadar temiz ve saf duygulu değil o an için onu da kendim gibi görüp duygularımı belli ediyorum ama sonra pişman oluyorum.Duygusalligimi içimde yaşayıp insanlara belli etmek istemiyorum çünkü bunu kullananlar oldu.Gerekirse ne kadar duygusuz desinler gerekirse ne kadar mantikca hareket ediyor desinler umrumda değil sadece onların tabiriyle onların gözünde güçsüz olmak istemiyorum.Ve bunu başarmak istiyorum

merhaba arkadaşlar size ufak bir sorum olacak.Ben çok duygusal bi kadınım.Ama maalesef duygusal insanlar için bu dünya cehennem.Size sorum duygularınızı nasıl kontrol altına alıyorsunuz özellikle duygularını gizleyebilen kadınlara soruyorum.Iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.Ofkemi mutluluğumu sinirimi neşemi her duygumu hatta gözyaşlarımı bile kendimi o an için güvende hissedersem saliveriyorum.Ama sonrasında kişiye karşı güvensizlikten dolayı değil de ne gerek vardı aglamama güçlü dursana hiç belli olmaz arkandan ne düşünecegi yapma bidaha desemde ben böyleyim.Bu huyumdan nefret ediyorum ve bende güçlü bi şekilde duygularımı kontrol altına almak istiyorum. Sizin tavsiyeniz veya kendiniz ne yaparsınız.bu huyunu değiştirmek istiyorum çünkü güçsüz gözüküyorum maalesef kiii

Ağlamak güçsüzlük değildir. Merhametli ve duygusal bir insan olduğunuzun belirtisi bence. Başkalarının yanında ağlamak kendini açık etmek doğru değil..Çünkü insanların kalbi kirli zaaflarını öğrenip kullanırlar.En zayıf olduğun anda o hassasiyetten darbe yersiniz.

Rutinler yapın, kendinize ait bir zamanınız olsun spor yazılın mesela inanılmaz iyi gelecektir. Kişisel gelişim kitapları okuyun..

X