siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?

Selam arkadaşlar. Size birsey danisacagim. eşim ve ben çalışıyoruz farklı yerlerde. Onun işi benimkine göre daha rahat. Ben öğle arası olduğunda onu arıyorum. Yani hep böyle yapardık ama son zamanlarda açmıyor meşgule de almıyor. Yarım saat bekliyorum arasın diye aramamis oluyor ve bakıyorum facede online. Kan tepeme sicriyor tabiki. Ben arayinca da şimdi geldim odaya arayacaktim diyor. Bu üçüncü sefer. Nedenini sorunca cevap vermeyip üste çıkmaya çalışıyor. Şimdi de telefonunu kapattı yarım saattir. Çok çok sinirliyim. Daha iki gün önce tartıştık sırf bu yüzden. Beni sinir eden gördüğü halde aramamasi. Siz olsaniz böyle bi durum karşısında ne tepki verirsiniz. Çünkü ben şu an sadece bağırmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
hiç tepki verme sende arama bundan sonra öğle arası. ben sık sık arayınca eşim alışıyor kısa kesmeye başlıyor bende bir kaç gün aramıyorum hayırdır niye aramadın bugün hiç flaan diyor sende aynı şekilde davran. ayrıca şu face olayı yüzünden ka. kişi kavga ediyor böyle kapatın faceleri ya. biz kullanmıyoruz mesela

Beni de her öğle arasında arayan bir eşim olsa ben de sıkılırım. Fazla rutine binmişsiniz bence. Rutinler ilişkileri yıpratır.

Selam arkadaşlar. Size birsey danisacagim. eşim ve ben çalışıyoruz farklı yerlerde. Onun işi benimkine göre daha rahat. Ben öğle arası olduğunda onu arıyorum. Yani hep böyle yapardık ama son zamanlarda açmıyor meşgule de almıyor. Yarım saat bekliyorum arasın diye aramamis oluyor ve bakıyorum facede online. Kan tepeme sicriyor tabiki. Ben arayinca da şimdi geldim odaya arayacaktim diyor. Bu üçüncü sefer. Nedenini sorunca cevap vermeyip üste çıkmaya çalışıyor. Şimdi de telefonunu kapattı yarım saattir. Çok çok sinirliyim. Daha iki gün önce tartıştık sırf bu yüzden. Beni sinir eden gördüğü halde aramamasi. Siz olsaniz böyle bi durum karşısında ne tepki verirsiniz. Çünkü ben şu an sadece bağırmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.

2 çeşit tepki çeşidi var bence hangisi içine sinecekse öyle davran ..
Eğer az da olsa şühpen varsa özellikle öğle tatilinde direkt çık karşısına bakalım ne yapacak, ne yapıyor da telefonunu açmıyor ..
İlk yolu tercih etmiyorsan da, sen daha çok umursamaz ol, arama aradığında açma ve ilgilenme ..

X