- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Selam arkadaşlar. Size birsey danisacagim. eşim ve ben çalışıyoruz farklı yerlerde. Onun işi benimkine göre daha rahat. Ben öğle arası olduğunda onu arıyorum. Yani hep böyle yapardık ama son zamanlarda açmıyor meşgule de almıyor. Yarım saat bekliyorum arasın diye aramamis oluyor ve bakıyorum facede online. Kan tepeme sicriyor tabiki. Ben arayinca da şimdi geldim odaya arayacaktim diyor. Bu üçüncü sefer. Nedenini sorunca cevap vermeyip üste çıkmaya çalışıyor. Şimdi de telefonunu kapattı yarım saattir. Çok çok sinirliyim. Daha iki gün önce tartıştık sırf bu yüzden. Beni sinir eden gördüğü halde aramamasi. Siz olsaniz böyle bi durum karşısında ne tepki verirsiniz. Çünkü ben şu an sadece bağırmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
Selam arkadaşlar. Size birsey danisacagim. eşim ve ben çalışıyoruz farklı yerlerde. Onun işi benimkine göre daha rahat. Ben öğle arası olduğunda onu arıyorum. Yani hep böyle yapardık ama son zamanlarda açmıyor meşgule de almıyor. Yarım saat bekliyorum arasın diye aramamis oluyor ve bakıyorum facede online. Kan tepeme sicriyor tabiki. Ben arayinca da şimdi geldim odaya arayacaktim diyor. Bu üçüncü sefer. Nedenini sorunca cevap vermeyip üste çıkmaya çalışıyor. Şimdi de telefonunu kapattı yarım saattir. Çok çok sinirliyim. Daha iki gün önce tartıştık sırf bu yüzden. Beni sinir eden gördüğü halde aramamasi. Siz olsaniz böyle bi durum karşısında ne tepki verirsiniz. Çünkü ben şu an sadece bağırmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
Evet zaten gördüğü halde aramamasi yani umursamasi benim sinirlerimi bozan. Belki de aradığımda da gördüğü halde görmezden geliyor telefonu. Bi iki hafta öncesine kadar aradığımda açıp yemekteyim birazdan arayim derdi tamam derdim kapatirdik. Yani acmamasi için birsey yapmadim.Hiiç umursama ve sen de bi daha onemli bisey olmadigi halde arama,
Umursanmamak en acı histir bazı durumlarda.
Gecerli yada değil bahanesi bile yok ki. Açıklama yapmamak için telefonunu kapatmış şimdi de. Hep arayacaktim diyor. Aradigimi gördüğü halde dönmüyor.belki facesi açıktır ama masa başında değildir, iş vardır o an başka yerde, telefonunu açmamasının bahanesi sence geçerliyse sorun yok, ama açıklayamıyorsa o zaman tuhaf bişeyler var
Valla yapcak tk bisey kaliyo isimden bi gin izin alip onun ogle arasi isten ciktiginda ne yaptigina bakarim kim var yannda yada ne yapiyoda acamiyo diye supheli hareketler yapiyo bu belli k.bakma canim amaSelam arkadaşlar. Size birsey danisacagim. eşim ve ben çalışıyoruz farklı yerlerde. Onun işi benimkine göre daha rahat. Ben öğle arası olduğunda onu arıyorum. Yani hep böyle yapardık ama son zamanlarda açmıyor meşgule de almıyor. Yarım saat bekliyorum arasın diye aramamis oluyor ve bakıyorum facede online. Kan tepeme sicriyor tabiki. Ben arayinca da şimdi geldim odaya arayacaktim diyor. Bu üçüncü sefer. Nedenini sorunca cevap vermeyip üste çıkmaya çalışıyor. Şimdi de telefonunu kapattı yarım saattir. Çok çok sinirliyim. Daha iki gün önce tartıştık sırf bu yüzden. Beni sinir eden gördüğü halde aramamasi. Siz olsaniz böyle bi durum karşısında ne tepki verirsiniz. Çünkü ben şu an sadece bağırmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
işi de rahat diyorsun, arayamamak gibi bir durumu zor o zaman bir tuhaflık var tabi...Gecerli yada değil bahanesi bile yok ki. Açıklama yapmamak için telefonunu kapatmış şimdi de. Hep arayacaktim diyor. Aradigimi gördüğü halde dönmüyor.
Iste sen de onu umursamayacaksin,merak etsen de arama,Evet zaten gördüğü halde aramamasi yani umursamasi benim sinirlerimi bozan. Belki de aradığımda da gördüğü halde görmezden geliyor telefonu. Bi iki hafta öncesine kadar aradığımda açıp yemekteyim birazdan arayim derdi tamam derdim kapatirdik. Yani acmamasi için birsey yapmadim.
Yok o konuda bi şüphem yok. Yani söyle ki arkadaslariyla yemekhanede yemek yeyip en fazla biraz da sohbet ediyorlar. Sorun arkadaslarini benden önemli görmesi bana göre. Hep arayacaktim. Tamam da be adam ne zaman.Valla yapcak tk bisey kaliyo isimden bi gin izin alip onun ogle arasi isten ciktiginda ne yaptigina bakarim kim var yannda yada ne yapiyoda acamiyo diye supheli hareketler yapiyo bu belli k.bakma canim ama
Biz oyle bes on dk konuşmuyoruz ki. Ki normalde kendisi ister aramami aramazsam da tavır yapar. Arayip nasilsin naptin bi iki dk bitti. Yani o istemiyor da ben zorla arıyor değildim. Ne olduğunu anlayamıyorum.yaw öğle arası arkadaşlarıyla zaman geçirmek isteyebilir, yanlış anlamayın yani olabilir ki erkekler bu tarz şeyleri sever arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi, zaten evde her gün berabersiniz, öğle arasıda konuşunca sürekli gerçekten sıkılmış olabilir, aşt niyet aramaya gerek yokki, bende öğle arası buradaki arkadaşlarla çay içip muhabbet etmeyi seviyorum ama her öğle arasını eşimle konuşarak geçirmek saçma gerçekten,acil bir şey varsa falan neyse
Yok o konuda bi şüphem yok. Yani söyle ki arkadaslariyla yemekhanede yemek yeyip en fazla biraz da sohbet ediyorlar. Sorun arkadaslarini benden önemli görmesi bana göre. Hep arayacaktim. Tamam da be adam ne zaman.