- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
işte eşi güya babam parayı verdi. ama para falan vermiycek olay bu. yani o arabayı kayınpedere vermicek ama nasıl.
bana 30 .000 tl m i ver ne yaparsan yap desin.. bir daha da parasını vermesin o adama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte eşi güya babam parayı verdi. ama para falan vermiycek olay bu. yani o arabayı kayınpedere vermicek ama nasıl.
çok güzel tespit. ev alcaz dese evleri var. dürüstçe parasını vermicez okey diyo arkadaşım ama beni saf yerine koyuyorlar diyo.Arabayi sat ev alacaz desin ..
Halla babama vericem diyorsa , resti ceksin..
Bu erkekleride anlamiyorum evleniyorlar ailelerine para yedirmekten baska bisey yapmiyorlar , kendilerininde bir aile olduklarini unutuyorlar ..
Ben olsam resti cekerdim..
Sorun para degil ama benim ve cocugumun gelecegini dusunmeyen adami ben hic dusunmezdim ..
Arabaya koyar babasina yolardim .
ya kadın vermek istemiyor kardeşim kadının da o araba da emeği var çalışmış katkı yapmış .. maksat ona satmak değil.. verince parasını alamamak ok..
Kadının da emeği varsa onu bilmiyorum ben normal koşulda adam kendi aldı diye konuşuyorum. ikisi birlikte aldılarsa o zaman başkasına satsınlar.
çok güzel tespit. ev alcaz dese evleri var. dürüstçe parasını vermicez okey diyo arkadaşım ama beni saf yerine koyuyorlar diyo.
ya kadın vermek istemiyor kardeşim kadının da o araba da emeği var çalışmış katkı yapmış .. maksat ona satmak değil.. verince parasını alamamak ok..
para nakit olmuycak kredi ile olcak kayınpederinin ödemesi, ama eşi ödüycek o krediyi yani eşi babasının borcu diye güya kendi vericek parayı.o zaman kessin sesini. başlarım k.pedere de k.valideye de. uyuz oluyorum aç gözlü insanlara ya. desin arkadaşınız 30 benim aileme 30.000 tl senin ailene bak bakalım ne oluyor.
senin isteyip istememen önemli değil senin araban ayrı diyomuş.Arkadasin hakli ..
Esiyle konussun hala vermekte kararliysa , para icin rest cekmedigini soylesin ..
Insan yerine koyulup fikir almadigi icin sirf bu yüzden rest cektigini soylesin esine..
Aaa oyleyse bir hayati paylasmaninda vir onemi kalmamis bu laftan sonra..senin isteyip istememen önemli değil senin araban ayrı diyomuş.
yok eşi herhalukarda kendine araba alıcakvalla verme dediyse ve eşi verecekse, parayı alamayınca ortada kalır arabasız.
bi daha da alabiliyosa alır, alamazsa arkadaşınız kendi arabasını eşine kullandırtmaz.
yani bi nevi cezalandırma. bir kere bu sıkıntıyı yaşarsa heralde bi dahakine dikkatli olur.
yok eşi herhalukarda kendine araba alıcak