siz olsanız nasıl bir yöntem?

işte eşi güya babam parayı verdi. ama para falan vermiycek olay bu. yani o arabayı kayınpedere vermicek ama nasıl.

bana 30 .000 tl m i ver ne yaparsan yap desin.. bir daha da parasını vermesin o adama.

Arabayi sat ev alacaz desin ..
Halla babama vericem diyorsa , resti ceksin..

Bu erkekleride anlamiyorum evleniyorlar ailelerine para yedirmekten baska bisey yapmiyorlar , kendilerininde bir aile olduklarini unutuyorlar ..

Ben olsam resti cekerdim..
Sorun para degil ama benim ve cocugumun gelecegini dusunmeyen adami ben hic dusunmezdim ..
Arabaya koyar babasina yolardim .
çok güzel tespit. ev alcaz dese evleri var. dürüstçe parasını vermicez okey diyo arkadaşım ama beni saf yerine koyuyorlar diyo.

ya kadın vermek istemiyor kardeşim kadının da o araba da emeği var çalışmış katkı yapmış .. maksat ona satmak değil.. verince parasını alamamak ok..

Kadının da emeği varsa onu bilmiyorum ben normal koşulda adam kendi aldı diye konuşuyorum. ikisi birlikte aldılarsa o zaman başkasına satsınlar.

Kadının da emeği varsa onu bilmiyorum ben normal koşulda adam kendi aldı diye konuşuyorum. ikisi birlikte aldılarsa o zaman başkasına satsınlar.

yani başkasına satsın.. oğlunun parasında malında ne gözün var .. yarın bir gün ölüp gidecek tüm kardeşler ortak olacak mala. bunlar ağzını açtığıyla kalacak..

Oyyyy ayni benim babam :KK43: maalesef değişmez .Babam yıllarca değişmedi amcamlara hep para verdi .Biz çok darda kalsak bile.Sonra babaannem oldu amcam evi mutahite verdi 3. Ev düştü ucunude kendi üstüne yaptirdi.Babam o zaman akillandi anladi Nasil biti olduğunu vermedi bir daha para

çok güzel tespit. ev alcaz dese evleri var. dürüstçe parasını vermicez okey diyo arkadaşım ama beni saf yerine koyuyorlar diyo.

Arkadasin hakli ..
Esiyle konussun hala vermekte kararliysa , para icin rest cekmedigini soylesin ..
Insan yerine koyulup fikir almadigi icin sirf bu yüzden rest cektigini soylesin esine..

ya kadın vermek istemiyor kardeşim kadının da o araba da emeği var çalışmış katkı yapmış .. maksat ona satmak değil.. verince parasını alamamak ok..

İstanbul sultanı sen miydin ? Az önce gördüm sen olduğunu. Sen bi konuda bana destek çıkmıştın..

o zaman kessin sesini. başlarım k.pedere de k.valideye de. uyuz oluyorum aç gözlü insanlara ya. desin arkadaşınız 30 benim aileme 30.000 tl senin ailene bak bakalım ne oluyor.
para nakit olmuycak kredi ile olcak kayınpederinin ödemesi, ama eşi ödüycek o krediyi yani eşi babasının borcu diye güya kendi vericek parayı.

Arkadasin hakli ..
Esiyle konussun hala vermekte kararliysa , para icin rest cekmedigini soylesin ..
Insan yerine koyulup fikir almadigi icin sirf bu yüzden rest cektigini soylesin esine..
senin isteyip istememen önemli değil senin araban ayrı diyomuş.

senin isteyip istememen önemli değil senin araban ayrı diyomuş.
Aaa oyleyse bir hayati paylasmaninda vir onemi kalmamis bu laftan sonra..
Esi ona senin istemen obemli degil dedigi an tepkisini koymaliydi , ne demek onemli degil sevgililik doneminde degil bunlar.
Evli ve cocuk sahibiler ce bu konularda birbirlerine hesap vermek zorundalar.

Ozaman arkadasin esine desinki , ben arabami kardesine veya babama vericem bakalim esi ne tepki gostericek ..

valla verme dediyse ve eşi verecekse, parayı alamayınca ortada kalır arabasız.
bi daha da alabiliyosa alır, alamazsa arkadaşınız kendi arabasını eşine kullandırtmaz.
yani bi nevi cezalandırma. bir kere bu sıkıntıyı yaşarsa heralde bi dahakine dikkatli olur.

valla verme dediyse ve eşi verecekse, parayı alamayınca ortada kalır arabasız.
bi daha da alabiliyosa alır, alamazsa arkadaşınız kendi arabasını eşine kullandırtmaz.
yani bi nevi cezalandırma. bir kere bu sıkıntıyı yaşarsa heralde bi dahakine dikkatli olur.
yok eşi herhalukarda kendine araba alıcak

cocuklarinin malini mulkunu belese getirmeye calisan , riziklarina goz koyan insanlardan nefret ediyorum. bunlardan bir takim bende de var. tam bir kask suda bogmalik.
bu insanlardan daha cok bunlari savunanlara sinir oluyorum. neymis, adam kendi ailesine verebilirmis ama kadin ailesine veremezmis. cunku erkek tam evlatken kadin yarim evlat degil mi? yok yok kesin agac kovugundan cikmistir o! el insaf diyorum el insaf.

X