siz olsanız nasıl bir yöntem?

arabayı alsın bir yere çarpsın .

ben anlamıyorum bu aileler neden çocuklarını el kızlarına/elin heriflerine karşı boyunlarını büktürürler?

kız çalışıyor mu peki? ortak kazançla alınan araba da tek söz sahibi eş olamaz

iyi de muhtaç insanlar değil ki. arkadaşımın sinir olduğu beni saf yerine koyup parasını veririz diyecekler. ve arkadaşımda çalışıyo, neden kendi çocuğunun rızkını yedirsin ki.

Adamın durumu iyiyse, kendi karısını çocuğunu muhtaç etmeieycek durumdaysa verebilir. Çocuğunun rıskını yedirmiyor verdiği de annesi babası. Annesine babasına araba veren ya da yardım yapan çok ki normal bişey bu. Ama bu durum adamın iş durumunun iyi olup olmadığına bağlı. yok durumu kötülecekse başka alıcı bulduk baba derler başkasına satarlar.

Yalnız millet ne dese arkadaşınızda var.
Bıraksın da eşi bi araba versin babasına.
Mal mülk nereye kadar huzur olsun yeter.
babasının da durumu iyi, imkanı olmasa onlarında okey de. ve zaten bu insanlarında(kayınpederinin) arabası var daha üst model olsun diye istiyo.

iyi de kadınında anası babası var o zaman yarı yarıya paylaşsınlar 30 kendi babasına 30 k.pederine versin.

iyi de kadınında anası babası var o zaman yarı yarıya paylaşsınlar 30 kendi babasına 30 k.pederine versin.

Ne alaka ya. evlendiği adam karısının kocasına araba vermek zorunda değil ki. Kızı kendi isterse annesine yardım eder adam isterse kendi annesine babasına yardım eder dedim.

evet çalışıyo onunda alın teri var.

o zaman kessin sesini. başlarım k.pedere de k.valideye de. uyuz oluyorum aç gözlü insanlara ya. desin arkadaşınız 30 benim aileme 30.000 tl senin ailene bak bakalım ne oluyor.

ama arkadaşım da kendi annesine versin madem, onların durumu öyle iyi değil. arkadaşımda bilir kendi annesine babasına vermeyi. ama o tarafa yok.

Diğer arabayı da kızın babasına verip kıza da yeni araba alsınlar o zaman. Belki çocuğun hayaliydi babam beni okuttu etti ona araba hediye edeceğim diye düşünüyodu. Niye bu kadar karşı ki bu duruma arkadaşın? Zor duruma düşmeyecekse borca girmeyecekse sakin olsun.

o zaman kessin sesini. başlarım k.pedere de k.valideye de. uyuz oluyorum aç gözlü insanlara ya. desin arkadaşınız 30 benim aileme 30.000 tl senin ailene bak bakalım ne oluyor.
işte eşi güya babam parayı verdi. ama para falan vermiycek olay bu. yani o arabayı kayınpedere vermicek ama nasıl.

ah bu doymayan kayınpeder kaynana ve kayınlar.. alalhım toprak doyursun gözlerini dicem olmucak

Ne alaka ya. evlendiği adam karısının kocasına araba vermek zorunda değil ki. Kızı kendi isterse annesine yardım eder adam isterse kendi annesine babasına yardım eder dedim.

ya kadın vermek istemiyor kardeşim kadının da o araba da emeği var çalışmış katkı yapmış .. maksat ona satmak değil.. verince parasını alamamak ok..

Arabayi sat ev alacaz desin ..
Halla babama vericem diyorsa , resti ceksin..

Bu erkekleride anlamiyorum evleniyorlar ailelerine para yedirmekten baska bisey yapmiyorlar , kendilerininde bir aile olduklarini unutuyorlar ..

Ben olsam resti cekerdim..
Sorun para degil ama benim ve cocugumun gelecegini dusunmeyen adami ben hic dusunmezdim ..
Arabaya koyar babasina yolardim .

arkadaşımın kayınpederinin durumu iyi. ama paragözlük işte.

ama arkadaşım da kendi annesine versin madem, onların durumu öyle iyi değil. arkadaşımda bilir kendi annesine babasına vermeyi. ama o tarafa yok.

Eğer kızın annesine babasına araba verirlerse bi araba yüzünden kıyamet koparırlar. Oğlumun parasını kızın anasıa babasına yediriyo diye laf çıkarır kayınvalidesi. O yüzden en iyisi başkasına satmaları. adam kızın annesine babasına araba vermek zorunda değil ama kendi annesine babaasına bakmakla yükümlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…